|
![]() |
#1 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() haticeözlü Şuan
![]() Son Aktivite: 24.06.2011 07:59
Tecrübe Puanı: 645
![]() ![]() |
![]() SENİ SEVİYORUM
sevmek; bakmak değil görmekse eğer, sevmek; yanındayken başını omuzuna koyabilmekse eğer, sevmek; yanındayken yalnızlığı unutmaksa eğer, SENİ SEVİYORUM.... sevmek; senle iken yere daha sağlam basabilmekse eğer, sevmek; yokluğunda seninleymiş gibi hissetmekse eğer, sevmek; hayallerine senide sokabilmekse eğer, SENİ SEVİYORUM sevmek; el ele tutuştuğunda kalbinde bişeylerin kopmasıysa eğer, sevmek; gözgöze geldiğin de hiç kıpırdamadan bakabilmekse eğer, sevmek; kalbini kalbinde hissetmekse eğer, SENİ SEVİYORUM
![]() |
#2 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5481
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Öyle kolay değildir hayatıma girmek
Öyle kolay değildir hayatıma girmek.. ve rüyalarıma girmek çok zorlar insanı.. Sevilmesi zor bir insanımdır.. öyle kolay kolay da alamazsın beni hayatına.. soğuğumdur, cehennem sıcaklığında da olsan senide buz keser sözlerim.. ben öyle kolay kolay sevemem, sevdirmem de kendimi.. ....soğuk ile aynı cümle içinde geçer adım.. konuşursam kalp kırarım.. Cesaret ister karşımda durupta sevilmek.. tokat yemiş gibi olursun sevgimden.. mutlu olmasınıda bilmem mesela.. acılardır benim yoldaşım... ...konuşursam mutluluğunu alırım.. Emek ister, sabır ister beni sevmek... öyle her istediğinide yaptırmam.. dediğim dediktir mesela.. kızarsam soğuk olurum,ruhsuz olurum... ne biçim bir insan ile aynı cümlede sıfatım olur adım.. konuşursam ayrılırım... ....beni sevmek, ben olmak ister aslında.. ama bir rüya görürsün, bir melek gelir dünyana... herşey değişir, ne sen, sen olursun.. ne ben, ben... beni sevmek.. yanımda olmayı istemektir.. sadık olmayı istemektir.. yalandan uzak olmayı istemektir... her daim sevmek, sevilmek istemektir.. beni sevmek, mutlu olmayı istemektir... ....aşk ile özlem ile aynı cümlede geçer adım.. konuşursam çocuk olur ağlarım... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() sen giderken
sen giderken gözlerimin gördün mü yüreğimin paramparça olduğunu gördün mü sen giderken karanfiller sıralıydı. içlerinden biri var ki benim gibi yaralıydı sen giderken çiçeklerin solduğunu gördün mü ellerimin saçlarımı nasıl yolduğunu gördün mü sen giderken karanfiller sıralıydı içlerinden biri var ki benim gibi yaralıydı sen giderken bahar mıydı? nergisle çiçek var mıydı. iki nefes alıp vermek yaşam bu kadar mıydı.sen giderken |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() »Ayrılık«
Ayrılık Ayrıldım; Kalbim kan ağlıyor Gözyaşlarım sel aldı hayatımı Satırlarımda seni düşünüyorum Sensizlik,sessizlik Yanlızlık hüzün oldu içimde Rüyalarımın sırma saçlı prensesisin Satırlarım ayrılığı söyler, Gönlüm seni ister Sensizlik kalbimde bir yara oldu artık SEVMEK VARKEN AYRILIK NİYE |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5481
![]() Sen gidince sevgilim uzak diyarlara
Her bir damla sel olur. Her bir damla sen olur. Yağmurla beraber ağlayasım gelir *********************** Yağmur damlaları vururken cama Gözyaslarım süzülür yanağıma Sensizken sevdiğim benim Yüreğim erir damla damla ***************** Nerede sevdalı cift görsem Kıskanırım seni hemen Ve düsünürüm derinden Şimdi kİmle hangi elden ********** Yağmur yağdıgında her defa Ağlayasım gelir dalarım uzaklara Seni düsünürüm bakarken rıhtıma Sensiz sevgilim yüreğim erir damla damla |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Seni düşünüyorum yine,
Ben ve sadece umutlarım, Hiç sonu olmayan bir yolda, Sana ulaşamayacağımı bile bile, Seni düşünüyorum yine, Seni düşünüyorum yine, Umutlarımı çorak topraklarda, Onları duygularımla sularken, Yeşermeyeceğini bile bile Seni düşünüyorum yine
![]() |
#7 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sweetgirl Şuan
![]() Son Aktivite: 01.05.2015 23:50
Tecrübe Puanı: 1075
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() SUSTUM...
ÇÜNKÜ KALBİM ACIYOR Sustum! Ne kadar susulacaksa o kadar sustum! kendimle konuşuyorum şimdi yalnız... yalnız yüreğimle dokunuyorum sesime kimse duymuyor... Sustum! sustu dudağımdaki şarkı, gözlerimdeki şiir yaraları yalayan rüzgar sokaklarında kahrolduğum şehir gözlerim konuşuyor yalnız sustum! bin ah sürüp dudaklarıma ne kadar susulacaksa o kadar sustum! sustu benimle deniz, sustu deli dalgalar, sustu martılar... umutlarımı sarıp rüzgarlara uzaklara savuruyorum her gece yıldız yapıp serpiyorum gökyüzü Sustum! tuz basıp yaralarıma! sustum içinde volkanlar taşıyan bir derviş gibi yaslanıp yalnızlığın duvarına gül döküp kalabalıklara kimsesiz geziyorum gönül ülkemi her gece kimse bilmiyor.. kimse görmüyor sustum! sustu benimle gök, sustu dağ, sustu toprak acılar konuşuyor şimdi yalnız yaralı gönlümün sızıları konuşuyor tutup öldürüyorum içimdeki sevdaları bir bir atıyorum uçurumlardan kimse hissetmiyor... saçlarını kokluyorum rüzgarların dudaklarından öpüyorum hayatı içimde incecik bir sevgi ürperiyor sarı hüzünler dökülüyor gönül bahçeme gelmiyor beklediğim bahar yaralar merhem tutmuyor gözyaşı olup dökülüyorum kaldırımlara mendil silmiyor yağmur dinmiyor sevdiğim bilmiyor... sustum! sustu benimle sarı sabır, sustu hasret, sustu zaman sustum yalnız gözlerimle dokunuyorum hayata kimse anlamıyor... sustum! ey beşiğini sallayıp boğduğum hayat kucağımda büyütüp öldürdüğüm sevgi yaralar merhem tutmuyor geceler avutmuyor ben sustum acılarım konuşuyor yalnız.. ben sustum! susmuyor yüreğimi kavuran kasırga pencereme vuran yağmur damlaları susmuyor her gece dışarda inleyen rüzgar gelmiyor bahar kuşlar sevinmiyor yıldızlar küs ay üzgün güneş doğmuyor acılar dinmiyor içimde binlerce şiir kanıyor her gece kimse bilmiyor... sustum! sustu benimle sarı sabır, sustu hasret, sustu hayat sustu zaman acılar konuşuyor yalnız acılarım konuşuyor kimse duymuyor... duymuyor... duymuyor... duymu... duy... HOSCAKAL
![]() |
#8 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sabiha Serin Şuan
![]() Son Aktivite: 21.05.2014 18:16
Tecrübe Puanı: 834
![]() YÜCE MEVLANA
Belh şehrinde doğdu sevgi güneşi Dünyada benzeri bulunmaz eşi Mümine Hatun’un gönül neşesi Gönül bahçesinin yazı Mevlana Bahaeddin Veled gitti Kâbe’ye Yol uğradı düştü Şam, Larende’ye Ol Nişabur şehri sultanı diye Sevda bahçesinin özü Mevlana İplikçi Medrese dolup taşardı Mevlana Hak için aşkla yaşardı Gönüller fethedip sevgi başardı Erenler kulağı gözü Mevlana Hamdım piştim ile yandım diyerek Sevdası aşk için coştu bu yürek Hoş görü kardeşlik sevgi bilerek Dört mevsim baharın güzü Mevlana Gönüllerde solmaz bir çiçekti o Kâbe’ye yüzünü sürecekti o Nur ile aşk için ölecekti o Güneşin gül açan yüzü Mevlana Yaratana gönül veren nur, melek Kabrine gidenler adarlar dilek Aşk, sevgi, yolunda böyle bir yürek Hakka giden yolun izi Mevlana Barış ve kardeşlik sembolü idi Âşık olan aşkla tanınır dedi Bunca nasihati kimler dinledi Birlik beraberlik sözü Mevlana SABİHA SERİN |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sabiha Serin Şuan
![]() Son Aktivite: 21.05.2014 18:16
Tecrübe Puanı: 834
![]() YÜCE MEVLÂNA
Belh şehrinde doğdu sevgi güneşi Dünyada benzeri bulunmaz eşi Mümine Hatun’un gönül neşesi Gönül bahçesinin yazı Mevlâna Bahaeddin Veled gitti Kâbe’ye Yol uğradı düştü Şam, Larende’ye Ol Nişabur şehri sultanı diye Sevda bahçesinin özü Mevlâna İplikçi Medrese dolup taşardı Mevlana Hak için aşkla yaşardı Gönüller fethedip sevgi başardı Erenler kulağı gözü Mevlâna Hamdım piştim ile yandım diyerek Sevdası aşk için coştu bu yürek Hoş görü kardeşlik sevgi bilerek Dört mevsim baharın güzü Mevlâna Gönüllerde solmaz bir çiçekti o Kâbe’ye yüzünü sürecekti o Nur ile aşk için ölecekti o Güneşin gül açan yüzü Mevlâna Yaratana gönül veren nur, melek Kabrine gidenler adarlar dilek Aşk, sevgi, yolunda böyle bir yürek Hakka giden yolun izi Mevlâna Barış ve kardeşlik sembolü idi Âşık olan aşkla tanınır dedi Bunca nasihati kimler dinledi Birlik beraberlik sözü Mevlâna SABİHA SERİN |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SivasLady Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Aşk " Hoşçakal " Yerine " Elveda " Demekmiş Aslında Her küçük kıpırtıyı , Her çarpışı AŞK … Her gideni sevdalı Her gidişi ayrılık sanan yüreğim … Nasılda yalanmış oysa Aşk değilmiş yaşananlar aslında … Gidene sallanan eller Koca bir yalanmış baksana …. ASK ; Her sabah tek bir isimle uyanmakmış Her gece rüyanda görmek için yalvarmakmış AŞK ; Küçücük ellerde tutulan Kalemle yazmakmış özlenmişliği AŞK ; Rüyanda kavuşup mutlu başlamakmış güne Yalancıktan tebessümler çizmekmiş dudaklara AŞK ; Bir parça umuda sarılmakmış Son giydiği elbisede duymakmış kokusunu AŞK ; Hüzün sarısı baharlar yaşamakmış Güneşi kovalamakmış kışın ortasında AŞK ; Tek bir adresi ezberletmekmiş adımlara İsmini hecelemekmiş o attığın her adımda AŞK ; Sarılamamakmış aslında Açık kalınışıyla yaşamakmış kucakların AŞK ; Gözyaşlarını çivileyip sabitlemekmiş hatıralarda Düğümlenmesiymiş sözcüklerin boğazlarda AŞK ; Geriye kalan bir vesikalık fotoğrafta yaşamakmış Avuçlarında kanatmakmış sevdanı AŞK ; Bir avuç toprağa sarılmakmış sen gibi Ve ; “ HOŞÇAKAL “ yerine “ ELVEDA “ demekmiş aslında …..
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |