![]() |
#8741 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Üşüyorum
.............. Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum… Muhsin YAZICIOĞLU
![]() |
#8742 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Klimasuyu Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 01.05.2009
Tecrübe Puanı: 1449
![]() |
![]() Şebnem FERAH - Silbaştan...
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8743 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Şuan başım ağrıyor biraz, sessizliği dinliyorum.
![]() |
#8744 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() suzii Şuan
![]() Son Aktivite: 18.09.2015 17:48
Tecrübe Puanı: 766
![]() |
![]() Sami Yusuf Ya Mustafa
![]() ![]() |
![]() |
#8745 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5483
![]() Rojin
Ahdim var. Dile gelmez ahdım var... benden olmuş kahrım var.. deli bir at kalbimde ahh.. savrulmuş dinmemiş yarem var.. ahdım bitti sen bitmedin yar nerdesin.. sana kopan fırtına.. gitmiyor dinmiyor oy hawar.. geceler bir çığlık zehir yar.. kalbim bir mayın tarlası yar nerdesin.. feryadımı duysan yar.. ateşten beni kurtarsan yar.. boynumdan asırlar beni yar.. göğsünde ölmek isterim ahh nerdesin.. yüreğine göm beni.. dipsiz bir kuyudan al beni.. geceler bir çığlık zehir yar.. kalbim bir mayın tarlası yar nerdesin...
![]() |
#8746 |
Moderator
![]() başkentte öğlen ezanını dinliyorum
Allâhu Ekber Allâhu Ekber. اللّهُ اَكْبَرُ اللّهُ اَكْبَرُ Allâhu Ekber Allâhu Ekber. اللّهُ اَكْبَرُ اللّهُ اَكْبَرُ Eşhedü en lâ ilâhe illâllah اَشْهَدُ اَنْ لا اِلَهَ اِلاَّ اللّهُ Eşhedü en lâ ilâhe illâllah اَشْهَدُ اَنْ لا اِلَهَ اِلاَّ اللّهُ Eşhedü enne Muhammeder-Resûlüllah اَشْهَدُ اَنَّ مُحَمَّدَاً رَسُولُ اللّه Eşhedü enne Muhammeder-Resûlüllah اَشْهَدُ اَنَّ مُحَمَّدَاً رَسُولُ اللّه Hayye ale's-Salâh حَىَّ عَلَى الصَّلاةِ Hayye ale's-Salâh حَىَّ عَلَى الصَّلاةِ Hayye ale'l-Felâh حَىَّ عَلَى الْفَلاحِ Hayye ale'l-Felâh حَىَّ عَلَى الْفَلاحِ Allâhu Ekber Allâhu Ekber اَللّهُ اَكْبَرُ اللّهُ اَكْبَرُ Lâ ilâhe illâllah لا اِلَهَ اِلاَّ
![]() |
#8747 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
![]() Son Aktivite: 14.09.2024 14:55
Tecrübe Puanı: 1351
![]() |
![]() yeşil eriğim ben içine hapsolmuş çekirdeğinim senin..Volkan konak
![]() ![]() |
![]() |
#8748 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 887
![]() |
![]() Burcu Güneş - Sihirbaz
yanyana uzanıp gökyüze baktığımız anda hayatımın değişeceğine anladım o anda dekorumuz yıldızlar ve kahkaha atan martılar esiyor ılık bir rüzgar seninle içimde rüzgar var sihirbaz sihirbazsın inanılmaz sen her şeyi yaparsın son inadımda kırıldı gitti çok düşününce zamanım geçti zor seçerdim de ne oldu şimdi aşıkmı oldum yani... aşıkmı oldum şimdi... sihirbaz sihirbazsın inanılmaz sen her şeyi yaparsın Son zamanlardaki en favori slow parcalardan biri benim icin, mutlu ve huzur veren bir parca, herkesin hayatinda bir sihirbaz olur insallah...
![]() ![]() |
![]() |
#8749 |
Moderator
![]() Osman Öztunc
Mehmedim Gayrı anlatılmaz bu savaş bence Dağ taş konuşmuştu kendi dilince Hücum diye bir ses duydum ilk önce Sonra allah allah dedi mehmedim Ne ana ne sıla ne yar hayali Bir gör mehmetteki kükremiş hali Kırpmadı gözünü yağmur misali Mermi yedi havan yedi mehmedim Can askerim Öyle bire ihlas öyle imanki Secde eder cümle can ve bitki Bir temmuz akşamı allah şahitki Şaha kalkmış vatan idi mehmedim Bu akşpam yıldızlar saramış gibi Tepeler titreşir hava kış gibi Bir dağın sırtında dağ varmış gibi Omuzlamış bir mehmedi mehmedim Can askerim..................
![]() |
#8750 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Glock23 Şuan
![]() Son Aktivite: 05.01.2013 08:20
Tecrübe Puanı: 770
![]() |
![]() Su an disaridaki cekirgelerin sesini dinliyorum.
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 4 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 4 Misafir) | |
|
|