|
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
![]() Son Aktivite: 30.11.2015 22:13
Tecrübe Puanı: 1023
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hayko Çepkin - Siren
Kimin Evindeyim Elimde Bir Kırık Bitik Şişe İçindeydi Canım kendim kırıp Unuttum Gizlice Kimler aldıysa bulup sakın geri getirmeyin Beni kimler sorduysa sizi görüp gülüp gitti deyin Çekilin görmem körüm ben Onun için bu dünyayı ben ezerim geçerim Özümdür dönmem sözümden Bu Yüzden bu dünyada ben sevilir severim Kimin elindesin , unutuldun mu sende sinsice?? çözüm sende canım zor mu geldi bu sonsuz bilmece??
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 887
![]() |
![]() Sezen Aksu - Pardon
pardon bakar mısınız tanış mıydık? sevmiş miydim ben sizi hiç? sevişmişmiydik? pardon daha önce konuşmuyduk? yürüyüp çıkmazlarda yorulmuş muyduk yüzünüz ne kadar da aşina avucumun içine alıp öpmüş olabilirim gözünüz öyle uzak bakmasa sizi tanıdığıma yemin ederim peki bu şarkıyı hatırlar mısınız? pardon bakar mısınız ? adınız neydi sizin baş harfini göğsüme yazmış olabilirim pardon daha önce nerdeydiniz geçtiğiniz yollara düşmüş olabilirim yüzünüz ne kadar da aşina avucumun içine alıp öpmüş olabilirim yüzünüz öyle uzak bakmasa sizi tanıdığıma yemin ederim peki bu şarkıyı hatırlarsınız
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Yasaklı
![]() ayten58 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.03.2010 20:23
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() |
![]() nas sina tombul diyip dolaşıyor bana mecbure onu dinliyorum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5483
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Üşüyorum
.............. Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum…
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Tan Taşçı - Sarmaşık
Aklım karışık sanki ikimiz de sarmaşık Sarılsak yapamayız sarılmasak yaşayamayız Şimdi sana ince bir sitem Suçlu benim bu sonuca iten Beni senden sildiler ama Unuttular yaşıyorum Emin misin iyi mi düşündün Tanrıya kim hesap verecek Zaten her beden sonunda yalnızlığa dönecek Ömrümüzü ne hale getirdin Yaşayamayız sevgilim bitince Mutluluk zehirli sarmaşık dokunma bence Bir yangın bu sen de ben de içinde Sararma gülüm suyum ben peşinde Emin misin iyi mi düşündün Tanrıya kim hesap verecek Zaten her beden sonunda yalnızlığa dönecek Ömrümüzü ne hale getirdin Yaşayamayız sevgilim bitince Mutluluk zehirli sarmaşık dokunma bence Bir yangın bu sen de ben de içinde Sararma gülüm suyum ben peşinde Aklım karışık sanki ikimiz de sarmaşık Sarılsak yapamayız sarılmasak yaşayamayız Şimdi sana ince bir sitem Suçlu benim bu sonuca iten Beni senden sildiler ama Unuttular yaşıyorum Sagopa Kajmer - Vesselam
ve o eksiği tamamlayayım derken, var olan aşınıyor zamanla... Konu tatli-dilli tarafından (06.09.2009 Saat 03:11 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() nas_sina Şuan
![]() Son Aktivite: 18.03.2010 17:46
Tecrübe Puanı: 607
![]() |
![]() NEZİH
Nasıl bir yanqın ki bu Alevlerin bile canı yanıyor Nasıl bir yalan ki bu Kelimeler kaçacak yer arıyor Gel bunları olmamış sayalım desemde boş Hiç inanma... Gel güneşi doğmamış sayalım desemde yok Artık sen bana kanma... Yüreğim ağır yaralı derinden Yanmaz artık istesemde yeniden Çok yaralar sardı kalbim ama Bu yara kapanır mı bilemem... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslı fd Şuan
![]() Son Aktivite: 31.03.2012 14:12
Tecrübe Puanı: 1107
![]() |
![]() Kardeşim saz çalıyor onu dinliyorum
![]()
![]() |
#8 |
Yasaklı
![]() ömer yalcin Şuan
![]() Son Aktivite: 21.05.2010 17:13
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Arkadas sabahin köründe tel acti onun dertlerini dinliyorum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslı fd Şuan
![]() Son Aktivite: 31.03.2012 14:12
Tecrübe Puanı: 1107
![]() |
![]() ALLAH yardımcın olsun ozaman abi
![]()
![]() |
#10 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Birsen Tezer - çığlık çığlığa
seni sevdiğimi anladığım günden beri gökyüzü değişti geceler değişti çocuklar bile bana çiçek diye baktılar yaşıyor muyuz, unutacak mıyız yoksa çığlık çığlığa... 6.Cadde - Koyver Gitsin (Emre Aydın) Kül ve Ateş - dizisinin tanitim müzigi muhtesem bisey (bu parca kimin ya)
ve o eksiği tamamlayayım derken, var olan aşınıyor zamanla... Konu tatli-dilli tarafından (06.09.2009 Saat 13:33 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 5 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 5 Misafir) | |
|
|