Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Anketler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz: "Kürt Açılmı" Nedir?
Kürt açılımını destekliyorum olmalı. 372 34,77%
Kürt açılmını deseteklemiyorum böyle bir şey gereksiz. 683 63,83%
Konu hakkında hiç bir fikrim yok 15 1,40%
Katılımcı sayısı: 1070. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil
Alt 24.10.2009, 00:17   #871
sensetik
Tecrübeli Yiğido

sensetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sensetik Şuan sensetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.03.2016 13:55

Tecrübe Puanı: 726 sensetik isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?

Alıntı:
betüs58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
kaciosunn sen abicimm bi soruu soruyoruzz günlerdirr bugün yníne tekrarladimm ama cvpp yok...biraksana simdik ocagii flnn cvpp ver yüreignle bu vatani tekk seven sizler misiniz haa?
ben vereyim cevabını...bu vatanı tek seven o değil, ben de değil sende değil...bazılarından benim veya onun farkı kandırılamayışımız...arkadaşın bir demiş ki "buraya daha orum yazmayacak kalp kırıyoruz"....

yuuuuh sana...bu konu için kalp de kırarım, ölürüm de öldürürüm de....bu kadar basit...ben bu vatanın çakıl taşı için bırakın bağımsız bir devlet özerklik kelimesinin bile geçmesini kendime yediremiyorum....yazıklar olsun bu konuda hassasiyeti zorla yitittirilmiş Türk Milletine...

dün leşleri serilip serglenen itler bugün bu ülkede kahramansa, şehit anaları, gaziler valilik kapılarından kovuluyorsa eğer, ve çıkıp burada birileri bunu normal karşılıyorsa yazıklar olsun sizin için nesiller önce dökülen kanlara...haram olsun şehitlerin kanları...söyleyecek söz yazacak kelime bulamıyorum...Sizlerin yüzünden TÜRKLÜĞÜMDEN UTANIYORUM!!!!!

bu yorumu silerseniz birdaha bu siteye adım atmayacağım !!!!!!!!!!!

Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker!
Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer.
Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i...
Bedr'in arslanları ancak bu kadar şanlı idi
.
sensetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 24.10.2009, 00:20   #872
Klimasuyu
Usta Yiğido

Klimasuyu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Klimasuyu Şuan Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1429 Klimasuyu isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Sensetik haksız da sayılmaz..!
Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 24.10.2009, 00:22   #873
sivaslıgenç
Usta Yiğido

sivaslıgenç - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslıgenç Şuan sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.03.2016 00:42

Tecrübe Puanı: 882 sivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
YILDIRIM Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sensetik haksız da sayılmaz..!
Hemde sonuna kadar haklı abiciğim
Başı örtülü diye yemin törenine alınmayan asker anaları ,birde dağdan indi diye törenle karşılanan çakalllar
sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 24.10.2009, 00:30   #874
sensetik
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
sivaslıgenç Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Hemde sonuna kadar haklı abiciğim
Başı örtülü diye yemin törenine alınmayan asker anaları ,birde dağdan indi diye törenle karşılanan çakalllar
hem de ne çakal..sinsi! hain! fırsatını bulsa boğacak bir kaşık suda! yalancı! düzenbaz! eli arkasında bağrında hançer! gavurdan daha kalleş! ilk fırsatta saplamaya hazır! güveniyorsam birtekine namerdim! inanıyorsam hikayelerine adiyim!

dün basılan karakolumda şehit olan askerlerimin yerlerini bugün yandaş medyada, eğitimden mahrum kalan kürt çocukları aldı..asfaltsız yolları...ama kimse sorgulamadı oraya niye öğretmen gitmediğini...kaç tane ankuzusu öğretmenin şehit edildiğini! kaç tane karayolları aracanın yakıldığını!

Soruyorum size Sivasta aç işsiz gariban insanlar yokmu??? bizdemi dağa çıkalım??? değer görmek için acınmak için, ÜÇ KURUŞ için bizdemi satalım vatanı???

.
sensetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 24.10.2009, 00:42   #875
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.09.2024 15:55

Tecrübe Puanı: 1331 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
Abdurrahman 58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
yandaşlarının olmadığını anlayınca şair oluverdi bazıları
hehe
abdurrahman bana bak .. şu edebini takın .

ne çok biliyorsun sen böyle.. şu başlıkta yazmıyorsam seninle muhatap olmamak için.benim Allahtan başka yandaşım yok tamam mı?

sıcak odanızda klavyenin başında senin gibi kutsal bir olgu üzerinden prim yapmadım ben.. benim yanıbaşımda bomba patladı geçtimiz yollara bomba konuldu. olmadı tehdit edildim..terörün soğuk yüzünü senden iyi biliyorum.. yok şöyleymiş de böyleymiş de. burda pkk yı savunan yok.. heceleyerek mi yazayaım .
Alt 24.10.2009, 00:46   #876
Klimasuyu
Usta Yiğido

Klimasuyu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Klimasuyu Şuan Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1429 Klimasuyu isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
goramaz Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
abdurrahman bana bak .. şu edebini takın .

ne çok biliyorsun sen böyle.. şu başlıkta yazmıyorsam seninle muhatap olmamak için.benim Allahtan başka yandaşım yok tamam mı?

sıcak odanızda klavyenin başında senin gibi kutsal bir olgu üzerinden prim yapmadım ben.. benim yanıbaşımda bomba patladı geçtimiz yollara bomba konuldu. olmadı tehdit edildim..terörün soğuk yüzünü senden iyi biliyorum.. yok şöyleymiş de böyleymiş de. burda pkk yı savunan yok.. heceleyerek mi yazayaım .
"Bu ne diyor" diye soracak olursanız ben açıklıyım, Goramaz hocam övünmeyi sevmez...

Goramaz hoca çok değil bir-iki yıl önce Tunceli'de görev yapıyordu...
Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 24.10.2009, 00:46   #877
goramaz
Usta Yiğido

sen de ozanlara yazmışsın demek ki senin yandaşların da gitmiş mantığına göre..
Alt 24.10.2009, 00:59   #878
sensetik
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
goramaz Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
madem fiiliyata dökecek kadar cesurdun geçen gün gitseydin ya 34 tanesi sınırdan geçti.. onlara dökseydin ya fiiliyatını..
siz nasrettin hocanın filleri şikayet etme hikayesini benden daha iyi bilirsiniz hocam...kaldıki yazdığınız şu cümlede hiçbir mantık göremiyorum...herkes kendince en iyisini yapmaya ve aklınca burada kamuoyu oluşturmaya çalışırken yazdığınız bu cevap bu konudaki ciddiyete alınma derecenizi düşürmekten başka bir işe yaramaz...umrumda değil derseniz o başka

.
Alt 24.10.2009, 01:06   #879
goramaz
Usta Yiğido

Alıntı:
sensetik Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
siz nasrettin hocanın filleri şikayet etme hikayesini benden daha iyi bilirsiniz hocam...kaldıki yazdığınız şu cümlede hiçbir mantık göremiyorum...herkes kendince en iyisini yapmaya ve aklınca burada kamuoyu oluşturmaya çalışırken yazdığınız bu cevap bu konudaki ciddiyete alınma derecenizi düşürmekten başka bir işe yaramaz...umrumda değil derseniz o başka
sensetik daha önceki mesajlara bakmanı tavsiye ederim. mesajların gelişinden böyle bir cevap yazmak zorunda kaldım.. neymiş pkk yı savunsam fiiliyata dökecekmiş..vatan sevgimi kimsenin yargılamasına müsaade etmem ..o kadar hafif değil..
Alt 24.10.2009, 01:07   #880
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Abdurrahman 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Abdurrahman 58 Şuan Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.06.2016 18:24

Tecrübe Puanı: 1098 Abdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekannt

pkknın mecliste olduğunu biliosn madem.neden hala onlarla el sıkışan ve sözünden çıkmayanları savunuyorsun ??!
Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 18 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 18 Misafir)