11.12.2008, 06:49 | #871 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5466
|
Cevap: BiR DeMeT SiiR
Sen gidince sevgilim uzak diyarlara
Her bir damla sel olur. Her bir damla sen olur. Yağmurla beraber ağlayasım gelir *********************** Yağmur damlaları vururken cama Gözyaslarım süzülür yanağıma Sensizken sevdiğim benim Yüreğim erir damla damla ***************** Nerede sevdalı cift görsem Kıskanırım seni hemen Ve düsünürüm derinden Şimdi kİmle hangi elden ********** Yağmur yağdıgında her defa Ağlayasım gelir dalarım uzaklara Seni düsünürüm bakarken rıhtıma Sensiz sevgilim yüreğim erir damla damla |
11.12.2008, 15:14 | #872 |
Moderator
Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
|
Seni düşünüyorum yine,
Ben ve sadece umutlarım, Hiç sonu olmayan bir yolda, Sana ulaşamayacağımı bile bile, Seni düşünüyorum yine, Seni düşünüyorum yine, Umutlarımı çorak topraklarda, Onları duygularımla sularken, Yeşermeyeceğini bile bile Seni düşünüyorum yine
12.12.2008, 12:00 | #873 |
Usta Yiğido
Sweetgirl Şuan
Son Aktivite: 02.05.2015 00:50
Tecrübe Puanı: 1060
|
SUSTUM...
ÇÜNKÜ KALBİM ACIYOR Sustum! Ne kadar susulacaksa o kadar sustum! kendimle konuşuyorum şimdi yalnız... yalnız yüreğimle dokunuyorum sesime kimse duymuyor... Sustum! sustu dudağımdaki şarkı, gözlerimdeki şiir yaraları yalayan rüzgar sokaklarında kahrolduğum şehir gözlerim konuşuyor yalnız sustum! bin ah sürüp dudaklarıma ne kadar susulacaksa o kadar sustum! sustu benimle deniz, sustu deli dalgalar, sustu martılar... umutlarımı sarıp rüzgarlara uzaklara savuruyorum her gece yıldız yapıp serpiyorum gökyüzü Sustum! tuz basıp yaralarıma! sustum içinde volkanlar taşıyan bir derviş gibi yaslanıp yalnızlığın duvarına gül döküp kalabalıklara kimsesiz geziyorum gönül ülkemi her gece kimse bilmiyor.. kimse görmüyor sustum! sustu benimle gök, sustu dağ, sustu toprak acılar konuşuyor şimdi yalnız yaralı gönlümün sızıları konuşuyor tutup öldürüyorum içimdeki sevdaları bir bir atıyorum uçurumlardan kimse hissetmiyor... saçlarını kokluyorum rüzgarların dudaklarından öpüyorum hayatı içimde incecik bir sevgi ürperiyor sarı hüzünler dökülüyor gönül bahçeme gelmiyor beklediğim bahar yaralar merhem tutmuyor gözyaşı olup dökülüyorum kaldırımlara mendil silmiyor yağmur dinmiyor sevdiğim bilmiyor... sustum! sustu benimle sarı sabır, sustu hasret, sustu zaman sustum yalnız gözlerimle dokunuyorum hayata kimse anlamıyor... sustum! ey beşiğini sallayıp boğduğum hayat kucağımda büyütüp öldürdüğüm sevgi yaralar merhem tutmuyor geceler avutmuyor ben sustum acılarım konuşuyor yalnız.. ben sustum! susmuyor yüreğimi kavuran kasırga pencereme vuran yağmur damlaları susmuyor her gece dışarda inleyen rüzgar gelmiyor bahar kuşlar sevinmiyor yıldızlar küs ay üzgün güneş doğmuyor acılar dinmiyor içimde binlerce şiir kanıyor her gece kimse bilmiyor... sustum! sustu benimle sarı sabır, sustu hasret, sustu hayat sustu zaman acılar konuşuyor yalnız acılarım konuşuyor kimse duymuyor... duymuyor... duymuyor... duymu... duy... HOSCAKAL
12.12.2008, 12:17 | #874 |
Editör
SivasLady Şuan
Tecrübe Puanı: 10
|
Aşk " Hoşçakal " Yerine " Elveda " Demekmiş Aslında Her küçük kıpırtıyı , Her çarpışı AŞK … Her gideni sevdalı Her gidişi ayrılık sanan yüreğim … Nasılda yalanmış oysa Aşk değilmiş yaşananlar aslında … Gidene sallanan eller Koca bir yalanmış baksana …. ASK ; Her sabah tek bir isimle uyanmakmış Her gece rüyanda görmek için yalvarmakmış AŞK ; Küçücük ellerde tutulan Kalemle yazmakmış özlenmişliği AŞK ; Rüyanda kavuşup mutlu başlamakmış güne Yalancıktan tebessümler çizmekmiş dudaklara AŞK ; Bir parça umuda sarılmakmış Son giydiği elbisede duymakmış kokusunu AŞK ; Hüzün sarısı baharlar yaşamakmış Güneşi kovalamakmış kışın ortasında AŞK ; Tek bir adresi ezberletmekmiş adımlara İsmini hecelemekmiş o attığın her adımda AŞK ; Sarılamamakmış aslında Açık kalınışıyla yaşamakmış kucakların AŞK ; Gözyaşlarını çivileyip sabitlemekmiş hatıralarda Düğümlenmesiymiş sözcüklerin boğazlarda AŞK ; Geriye kalan bir vesikalık fotoğrafta yaşamakmış Avuçlarında kanatmakmış sevdanı AŞK ; Bir avuç toprağa sarılmakmış sen gibi Ve ; “ HOŞÇAKAL “ yerine “ ELVEDA “ demekmiş aslında …..
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
12.12.2008, 12:30 | #875 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
Bir Demet AŞK !!
Tükeniyor artık cümlelerim.. Gidişinden beri yazdığım onca kelime beni terk ediyor. Tıpkı senin gibi... Oysa hece hece, harf harf seni anlatmak vardı... Yeni sevdalılara, yeni aşıklara... Örnek olmalıydın sen, yol göstermeliydin. Senin gibi birini anlatmak olmalıydı benim görevim... Ama bak bitiyor dedim ya artık cümlelerim. Tükeniyor kelimeler ve tüm heceler... Senin gibi onlarda beni terk ediyor birer birer.... Korkma Sevgim bitmiyor ve bitmeyecekte asla... Hoş keşke senin umrunda olsa... Mutlu olmalısın sen... En büyük düşün bu.. Mutlu olmalısın ve mutluluğunu engelleyecek hiç bir set olmamalı önünde... İzin vermemelisin ve vermeyeceksinde... Senin mutluluğun aydınlatacak benim dünyamı... Gülüşlerin güneşim olacak, Sıcak tebessümün Ay Işığım olacak.. Ve Gözlerin Yakamozu olacak Dünyamın.. Sonra bir gün bir yerde göreceğim seni... Elinde küçük bir el olacak... Hep istediğin bir küçük bir çocuğun eli olacak.. Gözlerine bakıcam sadece ve ben gözlerinde Mutluluğunu görmek isteyeceğim.. Öyle mutlu olmalısın ki... Bu hayata ve bu hayatın getirdiği onca kötülüğe rağmen, gözlerinin içi mutlulukla ışıl ışıl olmalı... Biliyorum Sen Mutlu Olacaksın... Çünkü ben sadece bunun için dua ediyorum. Ben... Ben mi? Beni Boşver.... Senin Mutluluğun Benim Yaşama Sebebim Olacak Bunu Bil Bu Yeter..... |
12.12.2008, 15:12 | #876 |
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
Son Aktivite: 23.12.2009 15:39
Tecrübe Puanı: 0
|
....TÜRK:!!!! MARŞI....
Gece kurt yavrularken geldik dünyaya Sabah kükrerken arslan, ismimiz kondu Kartal yuvalarında emzirdi analarımız Eyer üstünde savaşı öğretti babalarımız Halk için, vatan için yetiştirdi analarımız Onlar tehlikede olduğunda yiğit kesildik Dağların şahinleri gibi özgürce yetiştik Gururla çıktık zorluklardan, bozgunlardan Tunçtan dağlar kurşun gibi erisede Onursuz çıkmayız hayattan ve savaştan Ey kara toprak her zerren çatlasada soğuktan SANA ŞEREFSİZ ŞEKİLDE DÖNMEYECEĞİZ. HİÇ BİR ZAMAN HİÇ KİMSEYE PES ETMEDİK BİZ, YA ÖZGÜRLÜK, YA ÖLÜMDÜR SEÇENEĞİMİZ. Yaralarımızı ağıtlarla sararken bacılarımız, Maharetle canlanır değerli gözlerimiz. Açlık kıvrandırsa da kök yeriz, Susuzluk bezdirsede taşların suyunu içeriz. Gece kurt yavrularken geldik dünyaya Halka, vatana ve Allah'a bağlıyız biz. |
12.12.2008, 15:45 | #877 |
Usta Yiğido
sivaburs Şuan
Son Aktivite: 18.03.2016 23:10
Tecrübe Puanı: 1633
|
Ah kadınım!
Usandım usanmasına ya, Yol versen de gidemem ki senden. Köprüleri atılmış geri dönüşümün, Eşkıya kesmiş patikalarını. Belki senle ömür boyu sürüneceğim, Ama geri dönsem de öleceğim. Aynı anda aynı yöne iki adım atıyoruz senle Ben sana, Sen arkaya, Sen uzağa, Sen rüyaya. Mesafe kısalmıyor hiç, yaklaşamıyorum sana. Gözlerine bakıyorum; Kan çanağı adeta, Gel diyor, ulaşabileceğin noktadayım. El uzatıyorum, Ben istedikçe, Sen kelepçeliyorsun arkanda ellerini, tutamıyorum. Kalbin adını koyamadığın duyguların esiri, Bir yandan git diyorsun, diğer yandan Nefesimi ensende istiyorsun değil mi? Gör artık, gör ve kabul et kadınım, Ben senin öteki adınım… Ayberk
12.12.2008, 17:57 | #878 |
Tecrübeli Yiğido
haticeözlü Şuan
Son Aktivite: 24.06.2011 08:59
Tecrübe Puanı: 630
|
Senden Başkasını Sevmeyecegim.
Sevdigin seni unuttu deselerde Bunu böyle görüp böyle bilselerde Kalbimi kırıp çekselerde Senden başkasını sevmeyecegim. Evlenip yuva kurmuş deselerde Boyunca çocugu olmuş deselerde Onu sevme unut deselerde Senden başkasını sevmeyecegim. Aşk gelip geçici deselerde Sevgiyi küçümsemeyip böyle bilselerde Aşkıma karşılık dünyayı verseler Senden başkasını sevmeyecegim
12.12.2008, 18:02 | #879 |
Tecrübeli Yiğido
haticeözlü Şuan
Son Aktivite: 24.06.2011 08:59
Tecrübe Puanı: 630
|
Vazgeçmedim Senden
Yıllar çok şeyi aldı götürdü de Bir seni alamadı garip gönlümden Dermanım kalmadı seni bulmaya Vazgeçemedim ne senden ne sözümden. * * * Saçlarım artık beyaza döndü Gençliğin ateşi çoktandır söndü Ölüm haberimi almamışsan eğer Vazgeçmem ne senden ne sözümden * * * Hastayım,yalnızım günbegün eriyorum sitemim kadere günahsızsın biliyorum Vazgeçmedim ne senden ,ne sözümden İnan hala “seni Çook seviyorum”
12.12.2008, 18:37 | #880 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
Git........... Hadi git, usulca ve sessiz,son sözünü söylemeden git. Hadi git,söyleyecek sözler bırakta git Hiç söylenmemiş sözler bırakta git Bu bir vedamı elvedamı bilmeden git, hadi git Önce hüzün belirsin yüzünde, sonra yüzün, aynada Usulca git, usulca ve ansızın,geldiğin gibi,hadi git. ilk söze başladığındaki kalp atışının tersine Kalbimin kalbine karşılık verdiği ilk anı umursamadan git kalbimin sesini dinlemeden git Huysuz bir ihtiyar, inatçı bir adammışım gibi git Gitki kurtulabilesin, hadi git Benim için yere serdiğin gururunu kurtarabilmek için git, Hadi git Yeniden yalanlar duymamak için git Gitki kurtulabilesin acılarından, hadi git Nasıl olsa sonsuza kadar sürmez hiçbir acı, hadi git Kalbini yerinden sökerek git Göğsümün çeperine sığmayan kalbim daha çok büyüsün diye git Çağlayan şelalemde tek damla bırakmadan git Her nehir kendi yolunu bulurken git Sahipsiz bırak bu uçurumun sana akan sularını Ki, yeniden bir şelale olmasın ve bir daha çağlamasın, hadi git Git ve kendine doğru akmaya başla, hadi git Bana doğru akan yolları birbir kapatarak git, şimdi git Çizemediğin kaderin için yol aramayı bırakta git Ekilmiş umutları kökünden sökerek git Çorak bırak bu toprakları, birdaha umut yeşermesin, hadi git Acının kaleminden damlayan mürekkebim kurumadan git Hadi git,hemen şimdi git, ‘’Seni Seviyorum ‘’derken bile yüreğini yeniden kanatarak git ‘’En doğrusu buydu’’ diye düşün,kendini suçlamadan git Kendine acımadan, silkin ve hayata yeniden başlamak için git Usulca ve ansızın git, hadi git ‘’Gül bahçesi hep dikenlimi olacak? ’’ demeden git. Gülleri düşünmeden git Susuz yazdı, ateşten sıcak kıştı demeden git Susarak ve haykırarak git... Son defa nefretini kusarak git Ve deki ‘’beni ne hallere düşürdün ey aşağılık yaratık’’ Bu sana son sözümdür diyerek git. Camların buğusu silinirken pastel bir bakış fırlatta git Camdan pastel bir söz söylede git Flu bir gelecekten son sürat git, hadi şimdi git. Son defa haykırmalısın ‘’ben bunları hak etmedim! ’’ Son defa haykırmalısın‘’ ben bunları hak etmedim! ’’ Söyleyecek son bir söz bırakmadan git Başını dik tutarak git Aşka inancını yitirmeden git Hayat nasıl olsa hepimize bir son hazırlıyor, hayata git Seçtiğimiz şarkıda vardı ayrılık diye düşün Şarkımızın rengi zaten hüzün Bütün ayrılıklar sarıda ve bütün hüzünler sarıda Tıpkı sonbahar yaprakları gibi,hadi git Dalından koparak git ve şarkıları unutta git, hadi git Hüznün hançerini saplayana lanet ederek git Şimdi git usulca ve yeniden, hadi git Unutarak git ama.... bir şeyide unutmadan git, ‘’Her son yeni bir başlangıcı müjdeler bize’’ Müjdeler olsun,hadi git Şimdi gidiyorum,sende git Severek düşüyorum bıraktığın boşluğa,hadi git. İnan hiç kızmıyorum gidişine, inan hiç ama hiç,hadi git Yazmaktan başka çıkar yol bırakmadan git Son defa oku satırlarımı,sonra hemen git Usulca ve aniden git, habersiz git Gitki ben bilmeyeyim gittiğini, hadi git Saklıyorum gülüşünü gözlerimde, hadi git Usulca ve aniden,son bir gülüş bırakarak git Gülüşünden izler bırakarak git, hadi git Maviye bakarak git, hadi git, Arkana bakmadan hatta,GİT Hadi git, severken ve sevilirken ‘’Belkide en doğrusu bu’’ diye düşünerek git Hadi git,şimdi,hemen, usulca ve ansızın Hadi git....git.... git.... GİTME......! |
Konuyu Toplam 12 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 12 Misafir) | |
|
|