|
![]() |
#1 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5485
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2 |
Navigator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3 |
Navigator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] peygamberimiz buyurmuştur ki "Cum'a günü selâmetle geçerse diğer günlerde selâmetle geçer." bir haberde söyle denilmiştir: "Allah Teâlâ her Cum'a günü cehennemden altı yüz canı âzad edermiş." HEPİNİZE HAYIRLI CUMALAR ARKADAŞLAR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Ey iman edenler!Cum'a günü namaza çağrıldığınızda,Allah'ı anmaya koşun ve alım-satımı bırakın;eğer anlayabilirseniz,bu sizin için daha hayırlıdır!" ( cum'a suresi 9. ayeti kerime meâli ) ![]() ![]() ![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Selatü selaya yolladim Mevlaya, sen cümlemizin muradini ver gelecek Cuma’ya. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
#4 |
Navigator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Güzel yürekli Güzel Dostlarım .... Allah Hayırlı Cumalar Versin Allah Bu gun dua ederken okurken Kabil anina Denk getirsin .. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] CUMALAR CUMAMIZ Mübarek Olsun ..... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Cuma Duası Lailahe illallah Cuma'nın sebebiyle, Muhammedün Resullullah Gerek yüzün gölgesiyle Dünya ve ahiret muradımı ver. Kulhüvellahü ehad, bin Bir ya, cennet kapılarını AÇ, kere Benim günahımdan gec Samed Melekler duasıyla, Ya vedüdüm, Entel maksudum. Benim günahım varsada görmeme halikim var sen. Muhammed Aleyhisselam dostum var. Ilahi kabre vardığım gece lütfeyle, Yalniz kaldığım gece bilmediğimi Bildir. Kabrimi nur Ile doldurma doldurma. Kevser şarabına daldır, ulu cemalini kadar bekleyin artik. Gece Gündüz yalvarırım sana Dünya ve ahiret muradımı ver bana. Rabbim , Fikrim zikrullah, Kalbimin Nurullah Resullullah, evvelim , Ahirim La ilahe illallah Muhammedün Resullullah. Cuma görmeme günümüz var. Islam görmeme dinimiz var. Görmeme şahımız var Muhammed. Dedim Be Dedim Be dostum, 99 ismine Mühür vurdum, üstüne Be Be. Sırrım sübhanım , Derdim dermanım , Gafil kuluna gam düşmüş, Yetiş imdadımıza ya Muhammed. Kulhüvellahü, bin Bir kere, Ya Ya Samed ehad , Ya umarız senden şefaat Muhammed. Lailahe illallahtır Özüm, Muhammed Mustafadır sözüm, ihlas-ı Şerif Ile yıkadım yüzüm. Ayetele Kursu icin sen Kabil Eyle sözüm. Bugün Cuma günüdür. Dinim İslam dinidir. Dinimin İslam Dini olduğuna, yetmiş binin nısfına, mühürledim üstüne. Lailahe illallah Üç muradım var, sesini duymak cennet, Bir Irmak diyarını Görmek. AC cemalini diyarını kadar bekleyin artik. Ya Resullullah! Aman Yarabbi ya ONU halimiz malumdur sana, gece Gündüz yalvarırım sana Rabbena. Onu Zaman sana muhtacım, cemalini artik bana kadar bekleyin. Cennetine Davet et im kabrimizde rahatlık, sıratta Selamet, Tatlı canımız sana emanet, Oğlu nefesimizde selametler İhsan Eyle. Kabir suallerimiz Ahsan Eyle, cennetinle cemalini cümleyle beraber bana da Nasip Eyle. Lailahe illallah selalar duası icin, Muhammedün Resullullah arşı ala gölgesi Click for hastalara Şifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan Eyle Ya Rabbim. Elif , Nur tez Selamet Muhammed. Ya Celil, Etme zelil, Gönder delil. Ilahi Yarabbi hacetimi rahmet deryasını ulaştır, duaya açılan Elleri icabete eriştir. Yarabbi ONU halim malumdur sana, Cenneti alada cemalini artik bana yarabbena kadar bekleyin. Lailahe illallah günahlarımız af Eyle, Muhammedün Resullullah makamımı nur Eyle. Ilahi Yarabbi Oğlu nefesimde kendime malik olmadığım Zaman duamı sana Bir Araya geldi ederim emanet. Selatü selaya yolladım Mevlaya, sen cümlemizin muradını ver Gelecek Cuma'ya. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
#5 |
Navigator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] peygamberimiz buyurmuştur ki "Cum'a günü selâmetle geçerse diğer günlerde selâmetle geçer." bir haberde söyle denilmiştir: "Allah Teâlâ her Cum'a günü cehennemden altı yüz canı âzad edermiş." HEPİNİZE HAYIRLI CUMALAR ARKADAŞLAR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Ey iman edenler!Cum'a günü namaza çağrıldığınızda,Allah'ı anmaya koşun ve alım-satımı bırakın;eğer anlayabilirseniz,bu sizin için daha hayırlıdır!" ( cum'a suresi 9. ayeti kerime meâli ) ![]() ![]() ![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Selatü selaya yolladim Mevlaya, sen cümlemizin muradini ver gelecek Cuma’ya. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() WåñTêd_øØ7 Şuan
Tournaments Won: 2![]() Üyelik Tarihi: 05.02.2008
Tecrübe Puanı: 780
![]() Hayırlı cumalar...
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı WåñTêd_øØ7'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#7 |
Navigator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Cumamiz mübarek olsun Sivaslilar.net üyeleri. SEVGİLİ GÖNÜL DOSTLARI CUMALAR HAYIRLI, GELECEKLER FAYDALI, SAĞLIĞIMIZ SIHHATLİ, DÜNYA VE AHİRETİMİZ SAADETLİ VE DE İSTİKAMETİMİZ ALLAH'a OLSUN. BİRBİRİMİZİ SEVELİM ve SAYALIM, BİRBİRİMİZE ÇOKCA DUADA BULUNALIM RABBİM TÜM MÜMİNLERİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN... HİÇ UNUTMAYALIM Kİ: "İMAN İNSANI İNSAN EDER; BELKİ DE İNSANI SULTAN EDER..." HAYIRLI HAFTA SONU HERKESE. URL=http://img227.imageshack.us/i/83944062ga3v.gif/] ![]()
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#8 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() servet 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.12.2011 16:31
Tecrübe Puanı: 3682
![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Allah,şüpesiz adaleti,iyilik yapmayı, yakınlara bakmayı emreder hayasızlıgı,fenalığı ve haddi aşmayı yasak eder men eder tutasınız diye bu ögütleri sizlere bizlere emreder. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı servet 58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#9 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() servet 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.12.2011 16:31
Tecrübe Puanı: 3682
![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Allah,şüpesiz ADALRTİ,iyilik yapmayı, yakınlara bakmayı emreder hayasızlıgı,fenalığı ve HADDİ aşmayı yasak eder men eder tutasınız diye bu ögütleri sizlere bizlere emreder.[/quote] |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı servet 58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#10 |
Navigator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Evlere Bereket Kaynağı Cenâb-ı Hak buyuruyor: “ Evlere girdiğiniz zaman, Allâh tarafından mübârek ve güzel bir hayât temennîsi olarak kendinize (ve orada bulunanlara) selâm veriniz! (Nûr, 61) Enes (ra) şöyle demiştir: Rasûlullah (sav) bana: Yavrucuğum! Kendi ailenin yanına girdiğinde onlara selâm ver ki, sana ve ev halkına bereket olsun” buyurdu. (Tirmizî, İstizân 10) HAYIRLI CUMALAR [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|