|
|
#81 |
|
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kronik Şuan
Son Aktivite: 14.12.2020 17:41
Tecrübe Puanı: 1417
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Latif Doğan - Bitane
Hangi günüm varki sensiz gün diye, Hangi canım varki sensiz can diye, İçerimi parçalıyor hasretin Ben kendime sensiz nasıl ben diyem? Gökyüzüne bakarmısın oy oy bitane? Yeryüzünde bu alemde sen bitane İnan benim kalbim olsa yüzbin tane Haykırırdı çığlık çığlık sen diye. Gülüm sensiz dünya bana dar diye, Kulaklarım sağır gözüm kör diye, İçerimi parçalıyor hasretin, Gelde sensiz sefil halim gör diye. İçerimi parçalıyor hasretin, Gelde sensiz mecnun halim gör diye. Gökyüzünde bakarmısın oy bitane Yeryüzünde bu alemde sen bitane İnan benim kalbim olsa yüzbin tane Haykırırda çığlık çığlık sen diye. ŞİİRİ: Sen sen unutma benim gönlüm, Sen unutma benim yüreğim, Sen unutmaki benim sevdam.sın Sen benim yüreğimde yanan Sen benim damarımda akan tek kanımsın. Çünkü sen benim gönlümdeki tek sevdamsın Gökyüzüne bakarmısın ay,ay, bitane Yeryüzünde bu alemde sen sen bitane İnan benim kalbim olsa yüz yüzbin tane Haykırırdı çığlık çığlık sen sen diye.
|
|
|
#82 |
|
Alt Forum Yöneticisi
Sadık Karan Aman
Valla bazen çok konuşup ta içimi sıkıyorsun Dönüp dolaşıp söylenmekten yorulmuyorsun İşim gücüm başımdan aşkın anlamıyorsun Bir Rahat bir huzur yok senden çok yorgunum Aman üstüme geliyorlar Kırıcam kalemi anlamıyorlar Ceketimi alıp çıkıcam diyorum Allah Allah, inanmıyorlar Amaaan üstüme geliyorlar Kırıcam kalemi anlamıyorlar Ceketimi alıp çıkıcam diyorum Allah Allah, inanmıyorlar Valla artık konuşmanın da yok hiç anlamı Aynı şeyleri tartışmaktan yorulmadın mı? Benden başka derdin yok mu anlamıyorum Bi rahat bi huzur yok senden çok yorgunum Aman üstüme geliyorlar Kırıcam kalemi anlamıyorlar Ceketimi alıp çıkıcam diyorum Allah Allah, inanmıyorlar --------------------------------------------------------------------------------
|
|
|
#83 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abdurrahman 58 Şuan
Son Aktivite: 17.06.2016 17:24
Tecrübe Puanı: 1154
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sibel CAN-Sensiz Sabah Olmuyor
buralarda cok yalnızım ariyorum her an seni acılarım son bulurdu tutabilsem ellerini sensiz sabah olmuyor uyaniyorum ansızın sensiz gün dogmuyor ah yalnızım çok yalnızım x2 aşılmaz yollardayım, bir garip diyardayım öyle çok özledim ahh doluyor , gözlerim ahh yanıyor , bedenim ahh yalnızım çok yalnızım sensiz sabah olmuyor uyanıyorum ansızın sensiz gün dogmuyor ah yalnızım çok yalnızım karanlıkdan niye kaçıyorum ah düsünceler alır beni dalga dalga sana geliyorum ah rüyalarda , geceleri sensiz sabah olmuyor uyaniyorum ansizin sensiz gün dogmuyor ah yalnızım çok yalnızım x2 aşılmaz yollardayım, bir garip diyardayım öyle çok özledim ahh doluyor , gözlerim ahh yanıyor , bedenim ahh yalnızım çok yalnızım sensiz sabah olmuyor uyaniyorum ansizin sensiz gün dogmuyor ah yalnızım çok yalnızım x2 |
|
|
|
|
|
#84 |
|
Alt Forum Yöneticisi
Güzel bir gün görmesem
Yakanda olur elim Eğer beni dinlersen Üstüme düşme benim Gençliğine güvenme Yıllar alıp gidecek Dünyada ikimize Hatıralar yetecek Bir gün bıkar gidersen Yakanda olur elim Eğer beni dinlersen (Allahını Seversen) Üstüme düşme benim Kalbinde yer edersem Derdin olurum senin (Kölen olurum senin) Allahını seversen Üstüme düşme benim Çekemezsin Kahrımı Yükün olurum senin Tanrı yazmış bahtımı Üstüme düşme benim Söyleyen : Müslüm Gürses
|
|
|
#85 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yerliturkuaz Şuan
Son Aktivite: 28.03.2012 10:23
Tecrübe Puanı: 864
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Demir Demirkan:
Yok olup gitsemde Ölümü tatsamda Yenilmem yinede Senin için Bütün Zaferlerim....
|
|
|
|
#86 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1339
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şu üç günlük ömrüne beni sığdıramadın!
|
|
|
#87 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() SEMİH-58 Şuan
Son Aktivite: 13.03.2009 23:08
Tecrübe Puanı: 826
![]() |
Sonbahar Sonbahar yağmuru yine başladı Gözyaşımla yarış yaparcasına Yine sonbaharda sevmiştim seni Kulların Allah'a taparcasına İçimdeki sevdan öyle büyüdü Karların çığları yaparcasına Aşkını ateşi öyle yaktıki Güneşin dünyayı yakarcasına Haretin damarda kanda büyüdü Damladan okyanus olurcasına İsmini öyle çok sayıkladımki Göklerde yıldızlar sayarcasına
|
|
|
|
#88 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() Sivasprensi Şuan
Son Aktivite: 08.01.2011 18:34
Tecrübe Puanı: 705
![]() ![]() ![]() |
You, do you remember me?,
-sen, beni hatırlıyor musun? Like, I remember you -benim seni hatırladığım gibi Do you spend your life, going back in your mind to that time?, -o zamanlara giderek vaktini geçiriyor musun? Cause I, I walk the streets alone, -çünkü ben, sokakları yalnız yürüyorum I hate being on my own, and everyone can see that, -bir başıma olmaktan nefret ediyorum, ve herkes bunu görebiliyor I really fell, and I'm going through hell. -gerçekten cehennemin içinden geçiyormuş gibi hissediyorum Thinking about you with somebody else. -seni başkalarıyla düşünerek Somebody wants you, -birisi seni istiyor Somebody needs you. -birsinin sana ihtiyacı var Somebody dreams about you every single night. -birisi her yalnız gecede seni suyasında görüyor Somebody cant breathe, without you it's lonely. -birisi nefes alamıyor, sensiz o yalnız Somebody hopes that one day you will see, that somebody's me. -birisi bir gün senin göreceğini hayal ediyor, o birisi benim That somebody's me. yeaa... -o birisi benim… How, how did we go wrong? -nasıl yanlış ilerledik? It was so good, and now it's gone, -çok iyiydi, ve şimdi gitti And I pray at night, that our path's soon will cross. -ve ben bunları aşalım diye geceleri dua ediyorum What we had, isn't lost. -sahip olduklarımz kaybolmadı Cause you are always right here in my thoughts.. -çünkü düşüncelerimde hep tam buradasın Somebody wants you, -birisi seni istiyor Somebody needs you. -birisinin sana ihtiyacı var Somebody dreams about you every single night. -birisi her yalnız gecede seni rüyasında görüyor Somebody can't breathe, without you it's lonely. -birisi nefes alamıyor, sensiz o yalnız Somebody hopes that someday you will see, -birisi bir gün göreceğini umuyor That somebody's me. Oh yeah... -o birisi benim . evet… You will always be in my life, even if im not in your life. -sen benim hep hayatımda olacaksın, ben senin hayatında olmasam bile Cause you're in my memory... -çünkü sen ben hatıramdasın You, when you remember me?... -sen, beni ne zaman hatırladın? And before you set me free, oh listen please... -ve beni özgür bırakmadan önce dinle lütfen Somebody wants you, -birisi seni istiyor Somebody needs you. -birisinin sana ihtiyacı var Somebody dreams about you every single night. -birisi her yalnız gecede seni rüyasında görüyor Somebody can't breathe, without you it's lonely. -birisi nefes alamıyor, sensiz o yalnız Somebody hopes that someday you will see, -birisi bir gün göreceğini umuyor That somebody's me. Oh yeah... -o birisi benim . evet… |
|
|
|
|
|
#89 |
|
Alt Forum Yöneticisi
SEVDA-AŞKI KAÇIRDIK
Dertleşiyorum eşyalarınla Onlar canlı sen ölüymüşsün Sarılıp kokluyorum doya doya Onlar gerçek sen hayalmişsin Sigaramı mumun aleviyle kalbimi yokluğunla yakıyorum Ateş serinlik verir mi Seni düşündükçe üşüyorum Aşkı kaçırdık kalbimizden Uğramaz bize artık nefretinden Dal rüzgarı affetse bile Dal kırıldı bir kere
|
|
|
#90 |
|
Alt Forum Yöneticisi
İzmir Bilir Ya
İçimdeki hüzün yüzüme oturmasa da, Bu acı beni yerden yere savurmasa da, Gözümden başka bir yerden okunmasa da, Kim demiş mutlu olduğumu, yandım.. Askın ölür ya, duan tutmaz ya, rüyan olmaz ya, Ben de kül oldum yandım.. Sevgin ölür ya, duan tutmaz ya,rüyan olmaz ya, Ben de kül oldum yandım.. Ben de kül oldum yandım.. İçimdeki hüzün yüzüme oturmasa da, Bu acı beni yerden yere savurmasa da, Gözümden başka bir yerden okunmasa da, Kim demiş mutlu olduğumu, yandım.. Askın ölür ya, duan tutmaz ya, rüyan olmaz ya, Bende kül oldum yandım.. Sevgin ölür ya, duan tutmaz ya, rüyan olmaz ya, Bende kül oldum yandım.. Aşkın ölür ya, duan tutmaz ya, rüyan olmaz ya, Bende kül oldum yandım.. İzmir bilir ya, fallar çıkmaz ya, kimse bilmez ya, Bende kül oldum yandım.. Bende kül oldum yandım.. Şarkıcı : Aslı Güngör bu şarkıyı gürüngüzeline ithaf ediyorum ...........
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|