![]() |
#81 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ebubekir çakmak Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2010 12:51
Tecrübe Puanı: 721
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Aldatıldık malesef baba. Aldatanlar utansın . :(
![]() |
#82 |
Usta Yiğido
![]() SEVENEİN NE GÜNAHI VARR
Aşk bir derin uçurumsa Düşenin ne günahı var Sevilende vefa yoksa Sevenin ne günahı var Kadere ona tokat atar Hayat ona çelme takar Gelen vurur giden yıkar Garibanın ne günahı var Yalnızlıktır son durağı Hazan olur gençlik çağı Kadehlerse dert ortağı İçenin ne günahı var Kader böyle insafsızsa Yarınlar karanlıksa Sevilenler vefasızsa Aşığın ne günahı var SAGLAM SOFOR KALMAZ RAMPADA ,,MUSLUM BABA SUGMAZ i-pod a!!
![]() |
#83 |
Usta Yiğido
![]() geceler müslüm babasız geçmiyo, müslüm baba söylesin DERTLİLER dinlesin...
![]() |
#84 |
Usta Yiğido
![]() SEVENLERİN HEPSİ PİŞMANN
Mutluluğun dertsiz günleri nerde Nerde hayaller verdiğin söz nerde Hep ağlattın alamettin Benimle yoksun artik sen gözümde gönlümde Bir ben miyim ki aldanan sevenlerin hepsi pişman Mutluluğu bulamayan çok mu sevgiler vardır Bu dünyada doğru olan sevgililerin hepsi pişman Bende pişman oda pişman Sevdiğine sevmek bütün günahım Seni hani yeminler mutlu günler Hani sen ağlatan sen insafsız sevgili Sana sevgine tövbeler tövbesi Bir ben miyim ki aldanan Sevenlerin hepsi pişman Mutluluğu bulamayan çok mu? Sevgiler vardır bu dünyada Doğru olan sevgililerin hepsi pişman Bende pişman oda pişman sevdiğine
![]() |
#85 |
Usta Yiğido
![]() BU PARÇA TÜM TALİHSİZLEREEEEEEE
Sevmek için canlarını vermişler Ayrılığa çaresizlik demişler Acıları göz önüne sermişler Talihsizler talihsizler talihsizler talihsizler Candan sevmiş gönül vermiş boş yere Yenik düşmüş aşk yüzünden dertlere Bu yerlerden küsüp gitmiş kadere Talihsizler talihsizler talihsizler talihsizler Aşk adını talihsizlik koymuşlar Sevenleri yerden yere vurmuşlar Gidenleri beklemişler durmuşlar Talihsizler talihsizler talihsizler talihsizler Candan sevmiş gönül vermiş boş yere Yenik düşmüş aşk yüzünden dertlere Bu yerlerden küsüp gitmiş kadere Talihsizler talihsizler talihsizler talihsizler Aşk adını talihsizler koymuşlar Sevenleri yerden yere vurmuşlar Gidenleri beklemişler durmuşlar Talihsizler talihsizler talihsizler talihsizler
![]() |
#86 |
Usta Yiğido
![]() BABANIN BANA YAZMIŞ OLDUĞU ŞARKII
Kaybettim dünyada sevdiklerimi Bu hayat yolunda tek başımayım Ellerin koynunda bedenim yasta Bu hayat yolunda tek başımayım Ağlarım inlerim duyanım olmaz Allah için gelip soranım olmaz Ölsem bir köşede duyanım olmaz Arkadaşsız dostsuz tek başımayım Gidecek yerim yok yersiz yurtsuzum Klamadı ümidim tek çaresizim Ne olacak böyle bu benim sonum Arkadaşsız dostsuz tek başımayım
![]() |
#87 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() harbikiz58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2012 22:37
Tecrübe Puanı: 692
![]() |
![]() RABBIM DERT VERIP DERMAN ARATTIRMASIN
ASK ACISI NE BELAYMIS YAW CEKMEYEN BILEMEZ LANET OLSUNNNNNN BÖYLE ASKADA SEVGIYEDE OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFOFFFFF FFFFFFFFFFFFFFF |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Usta Yiğido
![]() harbiden kralsın başka söze gerek yok hayatta kendini anlayacak birini bulamayanların tek adresisin kısaca reissin be müslüm harbi taçsız kralsın her zaman devam seni dinlemeyE
![]() |
#89 |
Usta Yiğido
![]() USTAAA
Çilesiz bir günüm olmadı gitti Bilmedim ömrümün suçu ne usta Allah'ın gücüne gider mi bilmem Verdiği bu candan ben bıktım usta [Nakarat] Mutluluk kapımı çalmadı gitti Dalımda bir yaprak görmedim usta Murat yalan imiş umutsa hayal Böyle yaşamaktan bıktım ben usta Bıktım ben usta Böyle yaşamaktan bıktım ben usta Bu kötü yazıma kader diyorlar Dertler zincirine vuruldum usta Gittiğim bu yolun dönüşü yoktur Hakkını helal et elveda usta
![]() |
#90 |
Usta Yiğido
![]() içimde yılların yorgunluğu varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Gurbette Yaşayanlarin Dertleşme Köşesi | dertli58 | Birbirimizi Tanıyalım | 28 | 31.10.2010 16:31 |
Kayıp köşesi! | 4Eylul | Sitemiz Hakkında www.sivaslilar.net | 1 | 25.08.2008 18:35 |
İtiraf Köşesi | 4Eylul | Arşiv | 47 | 08.08.2008 21:02 |