![]() |
#81 |
Yiğido
![]() ![]() sarissa_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.09.2011 00:39
Tecrübe Puanı: 606
![]() |
![]() helal olsun gercekden
Kasımpasalıya yakısanı yapdı 2 tane de perez e cekseydı cok gusel olurdu ama neyse |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Super-Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GuNaY Şuan
![]() Son Aktivite: 03.11.2013 23:42
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Yapılması gereken bir hareketti ve yaptı kendini tebrik ederim.
Sapla samanı ayırmak lazım, buradaki hareketinin doğruluğunu önceki yapmış olduklarıyla haksızmış gibi göstermenin bir anlamı yoktur. Korkulanın aksine dış ilişkilerde bir sorun olmaz. Çünki Türkiye tüketici bir ülke, böyle bir ülkeyi, pazarı hiçbir ülke kaybetmek istemez, isteyemez... Dünki yapmış olduğu çıkış için söylüyorum; ağzına sağlık ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ErdalGüler Şuan
![]() Son Aktivite: 28.01.2010 16:37
Tournaments Won: 5 Üyelik Tarihi: 27.08.2005
Tecrübe Puanı: 823
![]() |
![]() Neden bazı zihniyet bu tavrı ve sayın başbakanın yaptığını içine sindiremiyor. neden mi ben söyleyeyim. çünkü kendileri yapamadılar(siyasiler), onlara destek verenlerde destekledikleri kişiler böyle birşey yapamadığı için çamur atıyorlar. Olayı siyasi boyuta taşıyıp aslında yapılanın yanlış olduğunu beyan etmeye çalışıyorlar. pes doğrusu içnizdeki türklüğü siyaset uğruna yok ediyorsunuz. Şimdi bu konuda muhalif davrananlara sesleniyorum. Düşmanında, rakibinde olsa yeri geldiğinde bükemediğin bileği öpeceksin ve her şeye muhalefet olmak yerine doğruysa bir şey bunu haykırabilmelisin. işte bunu yapabiliyorsan sen gerçek bir iktidarsın demektir. Ama bunu yapamıyorsan şunu bilki sen kendini kandırıyorsun...
Yok efendim memlekette şu sorunlar varda yok bunlar varda, işte öyle davranışmı olurmuşta, geçin kardeşim bunları herkes neyin ne olduğunu biliyor. Ülkeyi kimin ve nelerin çıkmaza soktuğunu biliyor. Bu sonucun yie en büyük suçlusu yanlış muhaliflik değilmi. doğruyu kabullenememk değilmi? Bari burada yapmayın, bu bir onurdur. yıllarca israilin önünde eğilen bükülen siyasiler tekrar tekrar izlesin diyorum. onların destekçileride objektif olsunlar ve yanlızca Helal olsun diyebilsinler bence, bu bence Türkiye için büyük bir onurdur. Benim için bir onurdur, gururdur. Helala olsun sayın Başbakan Helala olsun Sayın Tayyip Erdoğan. Filistinli çocuklar için, tüm müslüman kardeşlerimizin sesi olduğun için helala olsun. Dik durduğun için, eğilmedğin için helal olsun...
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
![]() Elbetteki herkesin görüşüne saygım var, önce başkalarının görüşüne saygı duyulmalıki, başkasıda senin görüşüne saygı duysun.
Bu davranış şekli bazılarının gururunu okşasa da, bence böyle uluslararası son derece önemli bir toplantıda bu hal ve haraketi segilemek yalnıştı. Oturumu yönetene itiraz edebilirsiniz, zamanı eşit kullanmadığı için veya söz hakkı vermediği için söynenirsiniz ona birşey diyemeyiz. Ben şuna bakarım, burada kim ne kazandı, bu kimin işine yaradı? Bu haraketten ben Türkiye'nin kaybetmesinden başka bir kazanç göremiyorum. Uluslar arası arenada aksine prestijini kaybetmiştir.Biz kendi gözümüzde göklere çıkaralım, Dünya gözünde bir açık oturuma dahi katılamazlar izlenimi doğurmuştur. Yakın bir gelecekte puanımız düşecek ve başına iş açacak bunun hertürlü ceremesini yine biz Türk halkı çekecektr. Bunda kazanan yerel seçim öncesi başbakanın partisi olmuştur. Bunu bunun içinmi yapmıştır, bilemeyiz. Bu olayı iç siyaset için kullananlarıda kınıyorum. Bu haraket ne işe yarar? Siz istediğiniz kadar bağırın çağırın toplantıyı terk edin. Orada o haraketi yapıyor, sonrada İsrail'le her türlü işbirliğimiz ve ticari işlerimiz devam etmekte ve edecektir diye açıklama yapılıyor, bir sorun olamdığı açıklaması yapılıyor, sonra başbakan Peres'le telefonda görüştük olaylardan özür değil üzüntü duyduğunu söyledi diyor Eee şimdi bunlar madem bu şekilde devam edecekti o harakete ne gerek vardı? Demezlermi "bu ne perhiz bu ne lahana turşusu" Ben sadece bazı şeyler kendi çıkarları uğruna Türkiyem üzerinden kullanıldığı için üzülmekteyim.Yoksa isteyen istediği şeyi yapar yada yazar hiç problem değil. .
![]() |
#85 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Ben bu olayın Türkişye'ye bir zarar doğuracağını düşünmüyorum. Aksine çok büyük katkısı olacaktır. Ayrıca Başbakanının tavrını kınayanlar, peresin konuşmasını dinlememişler sanırım. Ve olaydan sonra peres bile özür diliyor. Burada anlaşılmacak birğey yok, net bir tavır ve ülke için çok büyük bir artı bence, olaydan sonra başbakan gerekli açıklamalarda bulundu doğal olarak ortamı yumuşattı, yani savaşmı açsaydı israile yapmayın Allah aşkına. Forumun konusu dahilinde gereken konuşmayı yaptı ve gazzedeki insanlık dramına vurgu yaptı. peresin başbakanımıza direk hitabına cevap verdi. sesini yükseltemezsin dedi. ve sizler hala başka şeylerden bahsediyorsunuz. Emnim başbakan böyle davranmasa ve tavır koymasa bu seferde aynı topluluk sen bizim ülkemişzi nasıl temsil ediyorsun diyecektir.
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |
Moderator
![]() Alıntı:
Ancak, bir yalnışı düzelteyim Erdal Güler Kardeşim. Ben başbakanın ağzından NTV de canlı yayında dinledim. Cumhurbaşkanı Peres özür dilemediğini sadece yaşanan olaylardan üzüntü duyduğunu, belirttiğini, kendi söyledi. Bunu netleştirelim istedim. Her görüşe saygımız vardır önce birbirimzi anlamalıyız,sonrası daha güzel olur diye düşünüyorum.
![]() ![]() |
![]() |
#87 | |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
Peres: Dostlar arasında böyle şeyler olur, bugün olanlar için son derece üzgünüm. Her şeyden önce Türkiye Cumhuriyeti’ne ve Başbakan olarak size olan saygım ve takdirim hiçbir zaman değişmedi. Erdoğan: Tabii her şeyden önce dostlar kendi aralarında şüphesiz ki tartışma yaparlar, ama uluslararası bir toplulukta böyle bir kabile lideriyle değil, Türkiye Cumhuriyeti’nin lideriyle yüksek sesle böyle konuşulmaz. Peres: Sesimi yükselttim. Zira arkadaşlarım sesimin az çıktığını ve anlaşılamadığını söylerler. Bunun, Türkiye Cumhuriyeti’nin Başbakanıyla ilişkimle hiçbir ilgisi yoktur. Bugün olanlar için üzgünüm. Erdoğan: Biraz sonra bir basın toplantısı yapacağınızı duydum. Peres: Bugün değil, yarın. Erdoğan: Yarın yapacağınız basın toplantısında şu anki samimi duygularınızı açıklayabilirseniz, öyle zannediyorum ki bu sıkıntı bir ölçüde giderilmiş olur. Peres: Elbette bu söylediklerimi basına da aynen ifade ederim. Erdoğan: Telefonunuz için teşekkür ederim Sayın Cumhurbaşkanı. Peres: Ben de size teşekkür ediyorum iyi yolculuklar dilerim. sonuçta bu bir özür dilemedir.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#88 | |
Moderator
![]() Alıntı:
Benim anlattığımda aynı anlamı ifade etmiyormu ? Ben burada "Özür dilerim" cümlesini göremedim, zaten bende aynı şeyi söylemiştim "üzgünüm" le " Özür dilerim" farklı şeyler sanırım. Neyse bu varsayımla olmaz. O zaman biri size hakaret etsin kaba davransın, sonrada olanlardan "üzgünüm" desin eğer bunu sen kendi adına özür dileme kabul ediyorsan tamam ben senin dediğine katılıyorum Erdal Güler arkadaşım. Hoşçakal... .
![]() ![]() |
![]() |
#89 | |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() srilanka Şuan
![]() Son Aktivite: 07.06.2009 13:23
Tecrübe Puanı: 646
![]() |
![]() arkadaşlar bence bu konuyu kapatalım çünkü iş konudan çıktı siyasete dönüştü.biz burda parti liderlerini değil başbakanın ordaki haklı tavrını tartışıyoruz kimine göre doğru kimine göre yanlış ama konu artık başka yönlere saptı ve inceden inceye biribirimizi kırmaya başladık gibime geliyor....haksızmıyım???
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kadir58'den alintilar | Kadir58 | Diğer Konular | 241 | 16.12.2008 10:51 |
Başbakan Gitti Kılıçlar Çekildi | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 17 | 22.10.2008 11:11 |
Bir babanın Sn. Başbakan mektubu; | orhanakbulut_58 | Arşiv | 3 | 02.11.2007 21:37 |
BAŞBAKAN SİVAS`TA | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 6 | 01.06.2007 23:04 |