Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Serbest Kürsü
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Serbest Kürsü Serbest Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 10.02.2009, 12:03   #81
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55

Tecrübe Puanı: 1045 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: } İŞTE AKP NİN CANIN SIKAN 7.000.000 KİŞİYE GİDEN MAİL

u diye......adam alıyo eline dosyayı topbaş şunu yapmış bunu yapmış diyo.......ama ispat yok çamur at izi kalsın...........topbaş diyo ki varsa böyle bi istihbaratın savcılığa git diyo.........ama yemiyo.....kılıçdaroğlu savcılığa suç duyurusunda bulunamıyo.....çünkü söyledikleri külliyen yalan........kendine vermiş bi doğruluk imajı.......ama inanmıyoruz........onun o yalanlarına sadece sempatizanları inanır.......[/quote]

İNTERNET ÇAĞINDAÇIZ HEMDE TİTİZSİN AMA HABER TAKİP ETMİYOSUN ARKADAŞIMMM
DÜN SAVCILIĞA TOPBAŞIN ÖNCE TANIMIYORUM DEDİĞİ BOĞAZDAKİ KAFE İÇİN ALINA RUHSAT VE HAKSIZ YAPILAN TADİLATLA KAZANILAN 90M2 ALAN İÇİN CHP MİLLETVEKİLİ ÇETİN SOYSAL BAŞVURU YAPTI SAVCILIĞA MERAK ETME
Alt 10.02.2009, 12:05   #82
titizyiğido
Usta Yiğido

titizyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

titizyiğido Şuan titizyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.06.2012 00:55

Tecrübe Puanı: 739 titizyiğido BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
KURAN VE İYİLİKLERİ BİTEK AKP VE YANDAŞLARINA YANDAŞÇIKLARINA GELMEDİ, KURAN HERKESİN, AMA ONU İLLA OYA DÖNÜŞTÜRÜP, SİYASETE ALET EDECEĞİM DİYEN FAZİLET SADET, AKP GİBİ PARTİLER İDİ, AMA ARTIK BUNUNDA SUYUNU ÇIKARDILAR, DEMEKKİ BU İŞİDE ÇAĞDAŞ BİR ANLAYIŞIN SAHİP ÇIKIP SAĞLIKLI TEMİZ BİR ŞEKİLDE KİMSETİ DÜŞMAN BİLMEDEN EĞİTİP ÖĞRETMESİ İŞİ DE O PARTİYE DÜŞMÜŞ ARTIK NE YAPSIN BUNCA CAHİL İMAM VARDEK ORTADA, BU KADAR BÜYÜK BÜTÇELİ DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI VARKEN ARKASINDA BU İŞLER YOLDAN ÇIKIYORSA BUNA SİYASETİN BİR KANADINA EL ATIP DÜZELTME GEREĞİ HİSSETMİŞ ,
BU HERKESİN HAYRINA BİŞEY
BU İNANAN TEMİZ TÜM MÜSLÜMANIN HAYRINA BİŞEY
BUNDAN ANCAK DİNİ ÇIKARINA KULLANAN DİNSİYASETÇİSİ RAHATSIZ OLUR, DİN BEZİRGANLARI RAHATSIZ OLUR
abi sıkışınca çok komik oluyosun........savunmaya bak ya.......
titizyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.02.2009, 12:07   #83
barikat58
Usta Yiğido

barikat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barikat58 Şuan barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2016 18:19

Tecrübe Puanı: 2208 barikat58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ayrıca kuran-ı kerim son derece çagdaş ve insanlıga hitap ediyor!!!onda zor bişey yazmıyor.yazanlar her insanın yapabileceği ve yapınca mutlu olabileceği şeyler!!!!ALLAH ahirette sorduGU zaman kulumun başını açan ONUN ZİYNETİNİ GÖSTERMEYE ÇALIŞAN ZİHNİYETE NİYE OY VERDİN dediği zaman ne diyeceksiniz
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.02.2009, 12:08   #84
abircan
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1045 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
barikat58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
imamın cahili olmaz her imam bir din bilginidir.!!!!!imamlık baykala kalırsa kıble neresi olur acaba!!!kuranı kerim sosyeteye uymaz!!!uyulacak bişey varsa oda kuran-ı kerimde yazanlardır!!!düzeltilecek bişey yok ortada herşey düzgün öenmli olan böyle düzgün kalması!!!kuran-ı kerim değişmeyen tek kitap değiştiremezsiniz!!!el sürmeye kalkanlar ebabillerini kendi eliyle getirmiş olur!!
SAPTIRMA SAÇMALAMA PROVEKE ETME ŞU YAZDIKLARIMI BİR DAHA OKU , EĞER OKUDUKLARINI ANLIYORSAN KİM NEYİ DEĞİŞTİRİYORDA SEN DEĞİŞTİRMİYOSUN BRE GAFİLLL
Alt 10.02.2009, 12:09   #85
titizyiğido
Usta Yiğido

titizyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

titizyiğido Şuan titizyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.06.2012 00:55

Tecrübe Puanı: 739 titizyiğido BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
u diye......adam alıyo eline dosyayı topbaş şunu yapmış bunu yapmış diyo.......ama ispat yok çamur at izi kalsın...........topbaş diyo ki varsa böyle bi istihbaratın savcılığa git diyo.........ama yemiyo.....kılıçdaroğlu savcılığa suç duyurusunda bulunamıyo.....çünkü söyledikleri külliyen yalan........kendine vermiş bi doğruluk imajı.......ama inanmıyoruz........onun o yalanlarına sadece sempatizanları inanır.......
İNTERNET ÇAĞINDAÇIZ HEMDE TİTİZSİN AMA HABER TAKİP ETMİYOSUN ARKADAŞIMMM
DÜN SAVCILIĞA TOPBAŞIN ÖNCE TANIMIYORUM DEDİĞİ BOĞAZDAKİ KAFE İÇİN ALINA RUHSAT VE HAKSIZ YAPILAN TADİLATLA KAZANILAN 90M2 ALAN İÇİN CHP MİLLETVEKİLİ ÇETİN SOYSAL BAŞVURU YAPTI SAVCILIĞA MERAK ETME[/quote]

çetin sysal değil kılıçdaroğlundan bahsediyorum...adam iddia ettiği hiç birşey için savcılığa gitmedi yalanmı...........sadece konuştu ispatını ortaya koyamadı..........
titizyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.02.2009, 12:11   #86
barikat58
Usta Yiğido

Alıntı:
SAPTIRMA SAÇMALAMA PROVEKE ETME ŞU YAZDIKLARIMI BİR DAHA OKU , EĞER OKUDUKLARINI ANLIYORSAN KİM NEYİ DEĞİŞTİRİYORDA SEN DEĞİŞTİRMİYOSUN BRE GAFİLLL
saptırmıyorum!!!sözlerine dikkat et sana dedim demi barikat koy önüne dedim her agzına geleni söleme!!!bir soru sordum ALLAH SORSA AHİRETTE KULUMUN BAŞINI AÇAN ONUN ZİYNETİNİ ORTAYA SACAN BİR PARTİYE NİYE OY VERDİN dese ne cevap vereceksin
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.02.2009, 12:16   #87
abircan
Usta Yiğido

Alıntı:
ayrıca kuran-ı kerim son derece çagdaş ve insanlıga hitap ediyor!!!onda zor bişey yazmıyor.yazanlar her insanın yapabileceği ve yapınca mutlu olabileceği şeyler!!!!ALLAH ahirette sorduGU zaman kulumun başını açan ONUN ZİYNETİNİ GÖSTERMEYE ÇALIŞAN ZİHNİYETE NİYE OY VERDİN dediği zaman ne diyeceksiniz
KURAN 1500 YAŞINDA, ALLAH SONSUZ, SEÇİMLER DAHA 200- 300 YILDIR YAPILIYOR, TÜRKİYEDE 50- 60 YILDIR OYSA
DÜDÜK AKP 7 YAŞINDA, ALLAHI BU MİLLET BU HIRSIZLARLAMI TANIDI

ALLAH MUHAFAZA İYİKİ TEMELİMİZ SAĞLAM BUNLARA KALSAYDI BU MİLLET YANMIŞTIK

HANİ DOKUNULMAZLIKLARI KALDIRACAKTI BU MİLLET ONUN İÇİN OY VERDİ BU YALANILARA NİYE KALDIRMIYORLARRR HALAAAAA NİYE HAAAA
Alt 10.02.2009, 12:26   #88
barikat58
Usta Yiğido

Alıntı:
KURAN 1500 YAŞINDA, ALLAH SONSUZ, SEÇİMLER DAHA 200- 300 YILDIR YAPILIYOR, TÜRKİYEDE 50- 60 YILDIR OYSA
DÜDÜK AKP 7 YAŞINDA, ALLAHI BU MİLLET BU HIRSIZLARLAMI TANIDI

ALLAH MUHAFAZA İYİKİ TEMELİMİZ SAĞLAM BUNLARA KALSAYDI BU MİLLET YANMIŞTIK

HANİ DOKUNULMAZLIKLARI KALDIRACAKTI BU MİLLET ONUN İÇİN OY VERDİ BU YALANILARA NİYE KALDIRMIYORLARRR HALAAAAA NİYE HAAAA
kuran-ı kerim tamı tamına 1399 yaşında.6666 ayet 114 sure var.birde nur suresi var!!!nur suresi 31.ayet der ki"Ey Muhammed!) mümin kadınlara söyle; gözlerini şehvetli bakışlardan sakındırsınlar, cinsel organlarını harama bulaştırmaktan korksunlar, (açmaksızın) görülmesi zaruri olanlar hariç süslerini göstermesinler. baş örtülerini yanlarına sarkıtsınlar" ve ahzap suresi 59.ayet derki"Ey Peygamber! hanımlarına, kızlarına ve müminlerin hanımlarına söyle. evin dışında erkeklerin arasına çıktıklarında cilbablarını, kendilerini baştan aşağı örten dış elbiselerini üzerlerine alıp örtünsünler.bu, onların başkaları tarafından tanınıp rahatsız edilmemeleri için daha uygundur. Allah çok bağışlayan çok merhamet edendir." peki soruyorum şimdi bu 3. sorusum ALLAH DESE Kİ BEN EMRETTİM ÖRTÜNÜN DİYE ONLAR AÇTIRDI.SEN NEDEN BENİM EMRİME KARSI ÇIKAN PARTİYE OY VERDİN DESE NE DİYECEKSİNİZZZZZZZ.BUNU CEVAPLAMADANDA BAŞKA BİŞEY YAZMAYIN.BUNU HEP SORCAM ÇÜNKÜ CEVAPLAYANA KADAR
Alt 10.02.2009, 12:28   #89
madımak_58
Usta Yiğido

madımak_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

madımak_58 Şuan madımak_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.10.2012 13:47

Tecrübe Puanı: 719 madımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
ALLAH SORSA AHİRETTE KULUMUN BAŞINI AÇAN ONUN ZİYNETİNİ ORTAYA SACAN BİR PARTİYE NİYE OY VERDİN dese ne cevap vereceksin

komik,gerçekten ilkokul çocuklarının sorduğu sorular gibi bir soru.nasıl beyin yıkıyorlar böyle,walla helal olsun.

siz bu oyları sadece adam işin içine dini sokuyor diye mi veriyorsunuz? o zaman gözleriniz,kulaklarınız kapalı.küçüklükten aldığınız bilgilerden başka hiç birşey duymak görmek istemiyorsunuz demektir...
Alt 10.02.2009, 12:35   #90
abircan
Usta Yiğido

Alıntı:
kuran-ı kerim tamı tamına 1399 yaşında.6666 ayet 114 sure var.birde nur suresi var!!!nur suresi 31.ayet der ki"Ey Muhammed!) mümin kadınlara söyle; gözlerini şehvetli bakışlardan sakındırsınlar, cinsel organlarını harama bulaştırmaktan korksunlar, (açmaksızın) görülmesi zaruri olanlar hariç süslerini göstermesinler. baş örtülerini yanlarına sarkıtsınlar" ve ahzap suresi 59.ayet derki"Ey Peygamber! hanımlarına, kızlarına ve müminlerin hanımlarına söyle. evin dışında erkeklerin arasına çıktıklarında cilbablarını, kendilerini baştan aşağı örten dış elbiselerini üzerlerine alıp örtünsünler.bu, onların başkaları tarafından tanınıp rahatsız edilmemeleri için daha uygundur. Allah çok bağışlayan çok merhamet edendir." peki soruyorum şimdi bu 3. sorusum ALLAH DESE Kİ BEN EMRETTİM ÖRTÜNÜN DİYE ONLAR AÇTIRDI.SEN NEDEN BENİM EMRİME KARSI ÇIKAN PARTİYE OY VERDİN DESE NE DİYECEKSİNİZZZZZZZ.BUNU CEVAPLAMADANDA BAŞKA BİŞEY YAZMAYIN.BUNU HEP SORCAM ÇÜNKÜ CEVAPLAYANA KADAR

BEYNİ YIKANMIŞ ŞİZOFRENİK BİR VAKA GİBİSİN BAY BAY BAYA BAYA BAYY BAYA BAYA GELDİN BAYA BAYA GİDİYOSUN, ÇOCUKSUN, KÖRSÜN, CAHİL VE PROVAKATÖRSÜN, ARTIK MUHATABIM DEĞİLSİN, BU BAŞLIKTA LÜTFEN DAHA YAZMA BURAYI BEN AÇTIM, HEHEHE KOVULDUN GİTTİN

SANA BİRİLERİ KİTABA EL BASTIRMIŞ AMA KİTABI GÖRMEMİŞSİN NE OLDUĞUNU, VATANI MİLLETİ SOYMANIN 1OO1 YOLU KİTABINI KAĞAĞINI SÜSLEYİP ALLAYIP PULLAYIP SİZE VE SİZİNGİLERE YEMİN ETTİRMİŞLER KUTSAL KİTABIMIZ DİYE
UYAN EY GAFİL UYAN BU UYKUDAN
GALİBA MAAŞ ALIYOSUN AKBİRİLERİNDEN BURAYI AKŞAMA KADAR TARUMAR ET DİYE

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)