![]() |
#81 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 10:55
Tecrübe Puanı: 1045
![]() ![]() ![]() |
![]() u diye......adam alıyo eline dosyayı topbaş şunu yapmış bunu yapmış diyo.......ama ispat yok çamur at izi kalsın...........topbaş diyo ki varsa böyle bi istihbaratın savcılığa git diyo.........ama yemiyo.....kılıçdaroğlu savcılığa suç duyurusunda bulunamıyo.....çünkü söyledikleri külliyen yalan........kendine vermiş bi doğruluk imajı.......ama inanmıyoruz........onun o yalanlarına sadece sempatizanları inanır.......[/quote]
İNTERNET ÇAĞINDAÇIZ HEMDE TİTİZSİN AMA HABER TAKİP ETMİYOSUN ARKADAŞIMMM DÜN SAVCILIĞA TOPBAŞIN ÖNCE TANIMIYORUM DEDİĞİ BOĞAZDAKİ KAFE İÇİN ALINA RUHSAT VE HAKSIZ YAPILAN TADİLATLA KAZANILAN 90M2 ALAN İÇİN CHP MİLLETVEKİLİ ÇETİN SOYSAL BAŞVURU YAPTI SAVCILIĞA MERAK ETME
![]() |
#82 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() titizyiğido Şuan
![]() Son Aktivite: 03.06.2012 00:55
Tecrübe Puanı: 739
![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 18:19
Tecrübe Puanı: 2208
![]() |
![]() ayrıca kuran-ı kerim son derece çagdaş ve insanlıga hitap ediyor!!!onda zor bişey yazmıyor.yazanlar her insanın yapabileceği ve yapınca mutlu olabileceği şeyler!!!!ALLAH ahirette sorduGU zaman kulumun başını açan ONUN ZİYNETİNİ GÖSTERMEYE ÇALIŞAN ZİHNİYETE NİYE OY VERDİN dediği zaman ne diyeceksiniz
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#84 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
![]() |
#85 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() titizyiğido Şuan
![]() Son Aktivite: 03.06.2012 00:55
Tecrübe Puanı: 739
![]() |
![]() Alıntı:
DÜN SAVCILIĞA TOPBAŞIN ÖNCE TANIMIYORUM DEDİĞİ BOĞAZDAKİ KAFE İÇİN ALINA RUHSAT VE HAKSIZ YAPILAN TADİLATLA KAZANILAN 90M2 ALAN İÇİN CHP MİLLETVEKİLİ ÇETİN SOYSAL BAŞVURU YAPTI SAVCILIĞA MERAK ETME[/quote] çetin sysal değil kılıçdaroğlundan bahsediyorum...adam iddia ettiği hiç birşey için savcılığa gitmedi yalanmı...........sadece konuştu ispatını ortaya koyamadı.......... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() saptırmıyorum!!!sözlerine dikkat et sana dedim demi barikat koy önüne dedim her agzına geleni söleme!!!bir soru sordum ALLAH SORSA AHİRETTE KULUMUN BAŞINI AÇAN ONUN ZİYNETİNİ ORTAYA SACAN BİR PARTİYE NİYE OY VERDİN dese ne cevap vereceksin
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#87 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
DÜDÜK AKP 7 YAŞINDA, ALLAHI BU MİLLET BU HIRSIZLARLAMI TANIDI ALLAH MUHAFAZA İYİKİ TEMELİMİZ SAĞLAM BUNLARA KALSAYDI BU MİLLET YANMIŞTIK ![]() HANİ DOKUNULMAZLIKLARI KALDIRACAKTI BU MİLLET ONUN İÇİN OY VERDİ BU YALANILARA NİYE KALDIRMIYORLARRR HALAAAAA NİYE HAAAA
![]() ![]() |
![]() |
#88 | |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() madımak_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 16.10.2012 13:47
Tecrübe Puanı: 719
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
komik,gerçekten ilkokul çocuklarının sorduğu sorular gibi bir soru.nasıl beyin yıkıyorlar böyle,walla helal olsun. siz bu oyları sadece adam işin içine dini sokuyor diye mi veriyorsunuz? o zaman gözleriniz,kulaklarınız kapalı.küçüklükten aldığınız bilgilerden başka hiç birşey duymak görmek istemiyorsunuz demektir...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#90 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
BEYNİ YIKANMIŞ ŞİZOFRENİK BİR VAKA GİBİSİN BAY BAY BAYA BAYA BAYY BAYA BAYA GELDİN BAYA BAYA GİDİYOSUN, ÇOCUKSUN, KÖRSÜN, CAHİL VE PROVAKATÖRSÜN, ARTIK MUHATABIM DEĞİLSİN, BU BAŞLIKTA LÜTFEN DAHA YAZMA BURAYI BEN AÇTIM, HEHEHE ![]() SANA BİRİLERİ KİTABA EL BASTIRMIŞ AMA KİTABI GÖRMEMİŞSİN NE OLDUĞUNU, VATANI MİLLETİ SOYMANIN 1OO1 YOLU KİTABINI KAĞAĞINI SÜSLEYİP ALLAYIP PULLAYIP SİZE VE SİZİNGİLERE YEMİN ETTİRMİŞLER KUTSAL KİTABIMIZ DİYE UYAN EY GAFİL UYAN BU UYKUDAN GALİBA MAAŞ ALIYOSUN AKBİRİLERİNDEN BURAYI AKŞAMA KADAR TARUMAR ET DİYE
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|