|
|
#81 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benim görüşümde açılan dövize bir karşılıktır besbelli özenle hazırlanmış
|
|
|
#82 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cawus58 Şuan
Son Aktivite: 25.03.2010 14:52
Tecrübe Puanı: 823
![]() |
Öyle zamanlar vardırki gittiğiniz yer önemsizdir. Önemli olan nasıl gittiğinizdir
|
|
|
|
|
|
#83 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
Provakatörler 93 yılında amaclarına ulaştı ve olan oldu. Sivas bir daha böyle bir olayı kaldıramaz. Aslında yazacak çok şey var da yeri burası değil. ....
|
|
|
#84 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
Son Aktivite: 15.06.2026 21:25
Tecrübe Puanı: 1389
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#85 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ABDULLAH DUMAN Şuan
Son Aktivite: 18.01.2016 12:29
Tecrübe Puanı: 1087
![]() ![]() ![]() |
+Artı imza............
|
|
|
#86 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() H_Turan Şuan
Son Aktivite: 14.10.2014 18:19
Tecrübe Puanı: 812
![]() |
Aleviler bizim Kardeşlerimizdirler Aynı Mahallede yıllarca dostluk içinde yaşamışız 93 deki Provakötör kişilerin tahriki ile olaylar çıkmıştır Halk Aziz nesinin Sözlerine proveke olmuştur ve o yüzdende toplanmıştır bunu yapanlar planlı bir şekilde yapmışlardır bildiriler dağıtmış camiden çıkan vatandaşa Onların istediğide buydu Halkı galayana getirmek O zamanın Yetkilileri Sorumluları dönemin valisi,emniyet müdürü,Jandarma komutanı Sorumludur Veballi büyüktür Gerek masum insanların ölümü Gerek Sivasta bu olayların yaşanması ve Sivasın Adını bu olaylarla anılmasına neden oldular Dünyada örnekleri var bu gibi kalabalıların dağıtmanın en önemli yolu silah veya tazzikli sudur Öyle yapılmış olsa belkide o üzücü olay yaşanmıyacak Masum kişiler ölmüyecek Ne olursa olsun insandır bir kişi olsa bile değerlidir Mezhebi,dini farketmez ve diğerleri ile ayrım yapılmaz İslamda Bir İnsanı Öldüren Bütün İnsanlığı öldürmüş gibi olur Bir İnsanın Hayatını kurtaran bütün insanların hayatını kurtarmış gibi olur.
Yabancı devlerler bizi ele geçirmek için Din,mezhep,dil,ırk gibi ayrımcılıklar çıkartmak istemişlerdir Yıllarca Kardeşce Yaşayan İnsanları birbirine düşürmek istemişlerdir Bu sayede kolay bir şekilde ele geçireceklerdir Yoksa Türkler Birlik olduğu zaman hiç bir güç yıkamaz (bunu Çanakkalede ve Kurtuluş savaşında gösterdik) ve bölgenin en güçlü devleti olur bu da yabancıların işine gelmez Bu yüzden Ne Amerikadan Dost Olur Ne de Rusyadan Bunlara Sempati duymuyalım Onların İdolojilerini Sahiplenmeyelim Onlardan dost olmaz Hepsi aynıdır Onların tek amacı bizim ülkemizi ele geçirmektir Bu yüzdenden Her türlü oyunları yapacaklardır Lütfen onların oyunlarına kapılmayalım. Provakatörlerden uzak duralım Birbirlerimizn Değerlerine Saygı duyalım Hoşgörülü olalım Hoşgörüyü Tek Karşı tarafdan beklemeyelim bizde olalım Biz Selçuklu ve Osmanlı Torunlarıyız Bizim Ecdadımız Başka Dinden olana bile hoşgörülü olmuş Ve kucak açmıştır Mevlena gibi Yunus gibi olalım Kimsenin Kalbini Kırmayalım Bu dünya kimseye kalmaz.
|
|
|
#87 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() qio Şuan
Son Aktivite: 02.04.2012 22:41
Tecrübe Puanı: 1029
![]() |
Burda devrimi pkk ile bağdaştırarak hakaret ediyorsunuz , olayı tamamen kişisel tarışmaya çekende sizsiniz asılsız iddanıza nacizane cevap veriyorum. Devrim ile pkk'yı gazete köşelerinde okuduğunuz habelerle değerlendirmeniz ise sizin kalitenizle benim kalitemin zaten farklı olduğunun kanıtıdır. Bende sizi din şoven'liğiyle başbaşa bırakıyorum.
|
|
|
#88 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
Son Aktivite: 15.06.2026 21:25
Tecrübe Puanı: 1389
![]() |
Alıntı:
burda herkesin rengi bellidir tamam mı .. kullandığın kelimelere dikkat et... benim değerlerim vardır ve onları her yerde savunurum savunmaktan da gurur duyarım...
|
|
|
|
|
#89 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Klimasuyu Şuan
Tecrübe Puanı: 1487
![]() |
Konuda kişisel tartışmalara atışmalara dönüldü konunun kapatılması isabet olur!...
|
|
|
|
|
|
#90 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() qio Şuan
Son Aktivite: 02.04.2012 22:41
Tecrübe Puanı: 1029
![]() |
Pkk'nın devrimci olduğuna mantığınız bumudur : benim yanıbaşımda bomba patladı , insanların pkk lılar şehit dediği bir şehirde bulundum .. pkk ve devrim arasındaki bağlantıyı da...gerçi izmirden Türkiyenin doğusunu görüş mesafen uzar ama ayrıntıyı kaçırırsın.
Benim bulunduğum sosyal platformlara sizin yukardaki mantığınız eremez , İnsanların doğru ve yanlış kendi fikirlerini beyan etmesi fikirlerinin arkasında durması erdemliliktir.(Araştırarak doğruyu bulacaklarına işarettir.) araştırmalarınız sonuçları doğrultusunda tartışmayı mantıklı görüyorum . Kendi değerlerineze saygı gösterilmesini istiyor iseniz hemfikir olmadığınız insanların değerlerine saygı göstermesini bir insan olarak öğrenmelisiniz. Herkezin savunduğu görüşden gurur duyduğunuda idrak edin.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|