Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Hertelden
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Hertelden Her Telden Muhabbet Burada

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 07.09.2009, 02:47   #81
65serdal58
Usta Yiğido

65serdal58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

65serdal58 Şuan 65serdal58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.05.2016 11:20

Tecrübe Puanı: 1336 65serdal58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: GÜLEN CEMAATİ, KÜRTÇE TELEVİZYON AÇIYOR…

Alıntı:
barikat58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
işte sorun burda!!nasıl bir kanal olacak nasıl bir yayın tarzı olacak bilmeden yorum yapmakta.ha kanal açılmadan şöyle böyle yayın olcak derde yok gercekten siyonizmi yada pkk yı destekleyen tarzda yayın yaparsa ozaman bende yuh larım ki zaten rtük kapatır öyle yayın yaparsa en fazla 15 dk sürer.
göreceğiz arkadaşlar,,,benim bildiğim bana,senin bildiğin sanadır,,,

ahkam kesen koysun linkini

linktir gidiyor ya piyasa,,,sanki biz bu ülkede yaşamıyoruz...

haklısın barikat,sen bekle pkk yımı destekler,siyonizmi destekler,yok hiçbirini mi desteklemez...

.............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. ............................

sabah okulum var arkadaşlar

en yakın zmanda kaldığımız yerden devam ederiz inşallah

Konu 65serdal58 tarafından (07.09.2009 Saat 02:53 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
65serdal58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 07.09.2009, 03:12   #82
yiğidoturan
Usta Yiğido

yiğidoturan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yiğidoturan Şuan yiğidoturan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.07.2014 13:58

Tecrübe Puanı: 1049 yiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDI

ya aslında şu ve ya bu cemaatin kürtçe yayın yapacak bir televizyon açması çokda önemli değil burada insanların dikkat edeceği bazı konular var bunlara bu kadar önem verirseniz bunlar kendinde daha birşeyler olduğunu sanacak geçenler de bir dtp vekili diyorki demokratik haklarımızı aldık yakında topraklarımızıda alacağız diyor bunu kürt kanalında değil ulusal yayın yapan bütün televizyonlar yayınladı buna tepki vermek gerek babalarındanmı kaldı bu topraklar nasılki Çanakkalede yek vucüt mücadele edildi binlerce şehit verildiyse şark cephesindede aynı şekilde yek vücut mücadele verildi sanki bunlar bu ülkenin vatandaşı değilde toprakları işgal edilmiş başka bir devletin insanları gibi konuşuyor yada konuşturuluyor bunları göz önünde tutmamız lazım benim acizane fikrim budur kişiye değerinden fazla değer verirsen seni 5 paraya satar
Alt 07.09.2009, 03:14   #83
Klimasuyu
Usta Yiğido

Klimasuyu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Klimasuyu Şuan Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1434 Klimasuyu isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Benim bir sorum var cemaat-i müslümin;ağlayarak ve milleti ağlatarak vaaz vermek günah mıdır? Değil midir?

Bunu merak ediyorum, cvp bekliyorum....
Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 07.09.2009, 10:38   #84
65serdal58
Usta Yiğido

65serdal58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

65serdal58 Şuan 65serdal58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.05.2016 11:20

Tecrübe Puanı: 1336 65serdal58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

YORUMSUZ METİNCİĞİM........
65serdal58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 07.09.2009, 13:00   #85
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Serdal öğretmenim ; Ben de sana Peygamberimiz (sav) yi (haşa) aşağılayan karalayan onlarca link verebilirim. Onlar ne kadar inandırıcı ise senin verdiğin linklerde o kadar inandırıcıdır.Siteyi kimlerin ne amaçla hazırladığı önemlidir. Bu cemaat haritadan yerini bile gösteremeyeceğimiz yerlerde okullar açıp Türkçe öğretiyor. Daha önceki yazdığın yazılar Türkçeye olan bağlılıgını gösteriyordu. 21-22 yaşlarında Türkçe öğretmek için Türkçeyi dünya dili yapmak için çalışanlara Teşekkür ettin mi ?

Alıntı:
metin 0758 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Benim bir sorum var cemaat-i müslümin;ağlayarak ve milleti ağlatarak vaaz vermek günah mıdır? Değil midir?

Değildir Metinciğim. ( Gözyaşında riya yoksa)

Konu Cley tarafından (07.09.2009 Saat 13:03 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 07.09.2009, 13:18   #86
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1288 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Ne bu yahu internette gördüğümüz iki linke mi inanacağız.Cley'in de dediği gibi Türklüğü,İslamı,Atatürk'ü karalayan onlarca site var.O linkleri buraya yapıştırmak zor değil.Her linke inanacaksan işimiz var.
Alt 07.09.2009, 13:19   #87
sivaslı fd
Usta Yiğido

sivaslı fd - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslı fd Şuan sivaslı fd isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.03.2012 15:12

Tecrübe Puanı: 1091 sivaslı fd FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Serdal öğretmenim ; Ben de sana Peygamberimiz (sav) yi (haşa) aşağılayan karalayan onlarca link verebilirim. Onlar ne kadar inandırıcı ise senin verdiğin linklerde o kadar inandırıcıdır.Siteyi kimlerin ne amaçla hazırladığı önemlidir. Bu cemaat haritadan yerini bile gösteremeyeceğimiz yerlerde okullar açıp Türkçe öğretiyor. Daha önceki yazdığın yazılar Türkçeye olan bağlılıgını gösteriyordu. 21-22 yaşlarında Türkçe öğretmek için Türkçeyi dünya dili yapmak için çalışanlara Teşekkür ettin mi ?

Değildir Metinciğim. ( Gözyaşında riya yoksa)
Herzaman söylediğim gibi insanlar yanlızca inanmak istedikleri şeylere inanırlar. Ayrıca yazındaki hassasiyete, saygıya, seviyeye hayran olmamak elde değil... Benimde düşüncelerimi dile getirdiğin için çok teşekkürler...
BİN PARÇAYA BÖLÜNÜRÜM...FD
sivaslı fd isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 07.09.2009, 13:20   #88
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1288 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
metin 0758 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

Tabi ki değildir.
Gösteriş olsun diye yaparsa günahtır ama ben gösteriş olduğunu düşünmüyorum.
Alt 07.09.2009, 16:16   #89
Ayşegül1967
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

Ayşegül1967 Şuan Ayşegül1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.07.2012 22:41

Tecrübe Puanı: 602 Ayşegül1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
65serdal58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
beni tanımadan bu konuya vakıf olduğunuzu bilemezsiniz hanımefendi,
yok üşengeç değilim,okulum var bu zamanlar,gidip gezemem,
şimdi ki hallerini bilmiyorum o okullların,,,dünkü hallerini çok iyi biliyorum ama,,,
gazeteci olmanız size daha iyi bir gözlem sunması gerekirken,baktığınız açıyı ve belli ettiğiniz safı gösteriyor....

bana link verin,sizde kaynak daha fazla,gazetecisiniz malum,,,

bendeki bilgileri bilmeden yorum yapmak sizin gibi bu olaya fazlasıyla vakıf olmuş bir gazeteciye yakışmıyor...

herkese sağlam bilgiyle donatılmış bir düşünce diliyorum,,,,

ve uğur mumcunun dediği gibi;

bilgi sahibi olunmadan,fikir sahibi olunmaz,,,,,,,,,,

bakın ben size anlatamıyorum galiba yada siz anlamıyorsunuz...link link deyip duruyorsun...ben sana şimdi onlarca link bulur kopy paste yapar yapıştırırım tıpkı senin yaptığın gibi zormu bu ? Hayır...yahut bir site açar önüme gelene karalama kampanyası başlatırım...
ama ben sizin gibi acemi değilim...professional düşünüyorum...bizim meslekte linklerden yola çıkarak insanlara bi takım iddalarda bulunursan komik duruma düşersin sadece insanlar güler geçer...ti ye almazlar yani...eğer bi iddada bulunacaksanız orjinal belgelerle yapacaksınız bu iddanızı ki sizin bunu yapmanın mümkün değil çünkü Fethullah Gülen'in siyonist olduğuna dair herhangi bir belge yok...olsaydı zaten şu alıntı yaptığınız meşhur gazeteci uğur dündar bey bu fırsatı hiç kaçırmaz sizden önce ortalığı velveleye verirdi zaten...ayrıca bana bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz diyerek işimi öğretmeye kalkmayın herkes haddini bilsin işini yapsın...

ben sizin düşünce yapınızı söyliyimmi? link sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz...işte bundan ibaret bilgileriniz...bu konuya burda kendi adıma son veriyorum bir daha cevap yazmıcm çünkü bugün yola çıkıcam sizinle tartışacak vaktim yok olsaydı tartışırdım çünkü yanlış düşüncelerinizi size acıdığımdan değil yetiştirdiğiniz nesillere acıdığımdan değiştirmek isterdim ! Mazallah yarın bigün onlarda link falan aramaya kalkıp iftira kampanyalarına alet olurlarsa üzülürüm!
Ayşegül1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 07.09.2009, 16:19   #90
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

ortada henüz hiç birşey yok herkes bişeyler yazıyor dereyi görmeden paçayı sıvayalımda ayaklarımız ıslanmasın demi

Konuyu Toplam 3 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 3 Misafir)