Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Emeklinin sesi - Sayfa 9 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Serbest Kürsü
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Serbest Kürsü Serbest Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 14.10.2010, 13:28   #81
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4531 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Emeklinin sesi

Alıntı:
oasis Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
şimdi birşeyler karalamışsın ama evvela uslubuna dikkat et CELLAT kim?, bu parayı dilenci alsa kabul etmez diyorsun belli ki emekli derneği iyi bir rant kapısı olmuş 500 emekliden ne kadar aidat alıyorsunuz bu paraları nasıl sarf ediyorsunuz .siz böyle kara propagandalara devam ettikçe toplumda hala anlam veremediğiniz şekilde CELLAT diye adlandırdığınız kişiye desteğini esirgemeyecektir.
bir de unutmadan yazı formatın yeni standartlara uygun değil paragraf kalktı..
Sayın hanımefendi (oasis)? yunanca bir kelime galiba? bayanmı erkekmi anlaşılmıyor.Bir şeyler karalamışsın diyerek bilecenlik yapıp,yapılan yorumlara karşı hazımsızlık cektiğin kesin.Bu tutumunuzlada anlaşılıyorki tayyibin boruzancılığına soyumuşsunuz.Hazımsızlığınız doruğa cıkmış.Hiddetinizden yukardaki yorumun bana ait olup olmadığını bir alıntı olduğunu göremeyecek kadar gözünüzü karartmış bu yazı karalayan diye küçümsediğiniz yazıyı ben değil sayın Cihan ÇETİN TİED Elmadağ Şubesi 2.Başkanı yazmış bende onaylıyorum.İyide yazmış helal olsun diyorum.Benim nazarımda bu yoruma itirazı olan aclığı yoksulluğu,caresizliği hiçe sayan insanlık duygusundan yoksun kişdir.Sonra siz hangi emekli aidatlarından bahsediyorsunuz öncelikle benim bu işlerle alakamda yok ben o derneğin üyeside değilim derneğin aidatlarını nereye nasıl harcarlar kendileri bilir bu ülkede dernekler kanunu var seni ilgilendirmez cellat sözü ağrınıza gitmiş çok üzüldüm bilseydim bu yazıyı yazana söylerdim yazmazdı ben sizin sivaslı olduğunuzu düşünmüyorum hatta türkiyede dahi yaşadığınız düşünmüyorum hatta.....düşünmüyorum siz galiba AKP sırtınızı dayamışsınız rant kapılarınız tıkır,tıkır işliyor onun için söz söyletmiyorsunuz
Alıntı:
emeklinin hali perişan demişsin bak Mehmet emmimiz florya'da size Florya'yı tavsiye ederim..
Mehmet ağbimiz her nerde oturursa otursun insanların nerede oturacağına sen karar veremezsin sen kim oluyorsunda oradan ahkam kesip talimatlar veriyorsun kendini ne sanıyorsun

Alıntı:
beyler lütfen seviyeli olun, Sivaslı lara yakışmıyor bu üslubunuz.Günah keçisi yaratmayın.
Bu sitede herkes seviyesini biliyor senmi öğreteceksin seviyeli olmamızı seviyli insanlara seviyesiz diyen birisinin seviyesini yoklamak lazım

Konu altuntas58 tarafından (14.10.2010 Saat 13:28 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.10.2010, 14:50   #82
titizyiğido
Usta Yiğido

titizyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

titizyiğido Şuan titizyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.06.2012 00:55

Tecrübe Puanı: 737 titizyiğido BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

fazla geriye gitmek gerekmiyo biraz hafızamızı zorlarsak bundan 10 sene öncesini hatırlayabiliriz ve birazda vicdanlı olabilirsek başbakana bu kadar yüklenmememiz gerektiğini anlayabiliriz..........fazla bişey değil 10 sene önecesiyle bu günümüzü bi karşılaştıralım...........tabi eleştirilerimizde gerçekten iyi niyetliysek............sadece eleştirmek için eleştirmiyorsak........
Alt 14.10.2010, 14:53   #83
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Eleştiri yapılabilir normalde. Hakaret ve beddua neden onu anlamıyorum. Ben silmekten bıktım yazmaktan bıkmadı....Anlayana
Alt 14.10.2010, 15:00   #84
titizyiğido
Usta Yiğido

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Eleştiri yapılabilir normalde. Hakaret ve beddua neden onu anlamıyorum. Ben silmekten bıktım yazmaktan bıkmadı....Anlayana
haksız eleştiride bi nevi hakarettir.......adamlar başbakanı maymuna domuza ineğe öküze file benzetmişler hiç yakışık alıyomu bunlar çok çirkin.........kime yapılırsa sebebi ne olursa olsun çok çirkin.........
Alt 14.10.2010, 15:14   #85
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Zaten birşey dendimi hemen geçmişe bak şöyleydi, böyleydi geçmiş geçmişte kaldı biz bugüne geleceğe yarına bakıyoruz.
Gelen her kim olursa olsun babamızın oğlu değil başarısızlığını geçmişi örnek gösterip örtemez.
Gelen herşeyi daha güzel yapmak için gelmiyormu? Bu bir çelişki değilmi?
Alt 14.10.2010, 15:24   #86
titizyiğido
Usta Yiğido

Alıntı:
Arif Coşkun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Zaten birşey dendimi hemen geçmişe bak şöyleydi, böyleydi geçmiş geçmişte kaldı biz bugüne geleceğe yarına bakıyoruz.
Gelen her kim olursa olsun babamızın oğlu değil başarısızlığını geçmişi örnek gösterip örtemez.
Gelen herşeyi daha güzel yapmak için gelmiyormu? Bu bir çelişki değilmi?
bende ondan bahsediyorum abi geçmişten günümüze daha iyiye gidiyo......ama hiçbişey bi anda olmuyo.......zamanla oluyo ayrıca başbakanı hayvanlar alemine benzeten başbakanı böyle aşağılayacağını sanan insanlara bunu geçmişten örnek vermeden anlatmak imkansız.......yoksa geçmişe takılmayı bende sevmiyorum..........
Alt 14.10.2010, 22:13   #87
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4531 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
titizyiğido Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
fazla geriye gitmek gerekmiyo biraz hafızamızı zorlarsak bundan 10 sene öncesini hatırlayabiliriz ve birazda vicdanlı olabilirsek başbakana bu kadar yüklenmememiz gerektiğini anlayabiliriz..........fazla bişey değil 10 sene önecesiyle bu günümüzü bi karşılaştıralım...........tabi eleştirilerimizde gerçekten iyi niyetliysek............sadece eleştirmek için eleştirmiyorsak........
Siz bütün bunlar emekliye revamı diyorsunuz? başbakana yüklenmem benimle onun arasında bir sorun sizi niye rahatsız ediyor?ben bu partiye 2 dönem oy verdim arkadaş nasıl oy verdiysem öylede eleştiririm beni hiç kimse vicdansızlıkla suclamaya hakkı yoktur buna sizde dahilsiniz asıl vicdansız senin toz kondurmadığın sn başbakandır milyonlarca insanı oy almak için kandırdı fakire fukaraya öksüze dula yetime ve emeklilere verdiği hangi sözü yerine getirdi bana gecmişten örnek verme gelecekten haber ver kötü örnek gösterilmez karikatürü ben yapmadım türkiyenin her yerinde satılan yasal bir dergide cıkmış bende alıntı yaptım gücünüz yetiyorsa yapana sorun hem yasal olmasa o dergiyi AKP çoktan toplatırdı

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt?
Bu sözünü kime sarf ettiğini bilmiyorum ama üstü örtülü konuşmasak daha iyi olur bu ülkede savcı var polis var başbakanı senden benden daha fazla koruyup gözetirler ona en ufak bir hakaret edeni bulsunlar hemen gereğini yaparlar siz rahat olun sizin kadar bizlerinde başbakanı bir vatandaş olarak eleştiremezsem nerede kaldı demokrasi nerede özgürlük resimlere fazla takılmayın hemen yazanı cizeni şikayet edin olsun bitsin

Alıntı:
haksız eleştiride bi nevi hakarettir.......adamlar başbakanı maymuna domuza ineğe öküze file benzetmişler hiç yakışık alıyomu bunlar çok çirkin.........kime yapılırsa sebebi ne olursa olsun çok çirkin.........
Bu benzetmeleri yapan türkiyede yasal olarak satılan bir dergi adresi belli gitip hesabını sorabilirsiniz

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)