![]() |
#81 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslıgenç Şuan
![]() Son Aktivite: 21.03.2016 00:42
Tecrübe Puanı: 893
![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Koca devletın işi gücü yok Hayır diyenlerın kaydını silecek , hadi dediğin gibi olsun onları sildi ne fark edecek ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar sivaslıgenç'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#82 | |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() Kasım Öktem Şuan
![]() Son Aktivite: 20.06.2013 03:34
Tecrübe Puanı: 618
![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Hayır çıkmasını istiyorum diye Kılıçdaroğlu sempatizanı falan olmam gerekmiyor. Kılıçdaoğlu'nun kişisel sorunudur, Hayırcıların değil.. Savunduğum görüşe ters düşmediysem sorun yok. Ben 12 Eylül'den önce de yeri geldiğinde Kılıçdaoğlu'yla ilgili bu türden mesajlar yazıyordum. Evet çıktığını görünce fırıldak olmadım.. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kasım Öktem'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#83 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bilal kose Şuan
![]() Son Aktivite: 16.02.2015 15:33
Tecrübe Puanı: 3303
![]() |
![]() Evet, Kemal Kılıçdaroğlu referandumda oy kullanamadı.
Yazdık; bunun asıl sorumlusu Kılıçdaroğlu değil, CHP genel merkezidir. Bunun altında CHP’nin bir türlü aşamadığı bürokratik hantallaşma var. Şimdi CHP’de bu önemli olayın suçlusu aranıyor. Odatv’nin edindiği bilgiye göre; deyim yerindeyse skandal “geliyorum” dedi CHP için. **** Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkanlığı koltuğuna oturduğunda; 24 yıllık çalışma arkadaşı ve grup başkanvekilliği döneminde özel kalem müdürlüğünü yapan Şükran Kütükçü’nün, CHP genel merkezinde bu görevine devam etmesini arzuluyordu. Ancak bu gerçekleşmedi ve Şükran Kütükçü TBMM’de kaldı. Yeni özel kalem müdürü ise Hamret Şafak Erdemiş oldu. **** Kılıçdaroğlu’nu yakından tanıyan eski özel kalem müdürü Şükran Kütükçü, referandum çalışmaları başladığı sırada, CHP’ye bir uyarıda bulundu. Bu uyarı; Kılıçdaroğlu’nun adres değişikliği beyanının yapılması gerektiğiyle ilgiliydi. Ancak CHP yöneticileri bu uyarıyı dikkate almadı, ilgilenmedi. 6 Ağustos tarihinde de Zaman gazetesi, bu olayı gündeme getirerek haberleştirdi. İddialara göre; CHP Manisa Milletvekili Şahin Mengü de, bu kritik konuyla “ben ilgileneceğim” dedi. Ancak, ilgilenmedi. **** Evet, Kemal Kılıçdaroğlu her ne kadar gece gündüz miting miting gezse de; “Hayır” oyları için meydanları doldursa da, arkasındaki ekip böylesine basit ama bir o kadar da kritik bir formaliteyi yerine getirmedi. CHP’nin şimdi bir numaralı gündem maddesi bu. Ve bu konu, sadece CHP liderinin oy kullanıp kullanmamasıyla ilgili değil, CHP’nin refleksleriyle ilgilidir. Odatv.com Hayircilarin kaynak olarak kullandigi (Odatv.com) yazmis bu yaziyi kimse artik bahane aramasin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() arbase Şuan
![]() Son Aktivite: 10.08.2012 00:57
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() adam belliki bir oyuna getirilmis. boyle bir olay asla demokratik bir ulkede yasanmaz çunku imza olmadan ve yeni adres verilmeden adres kaydi silinmez . ama burasi 7 yillik tayip cumhuriyeti her ilk bu parti doneminde çikar maksat isigucu olmayana girgir olsun. rakip kuçuk dusurulsun. bu arada agustos sicaginda dagitilan komurden, is mesaisinden sonra belediyeden dagitilan 100 tl lik sadakalardan, bayrak asanlara verilen 250 tl paradan, yapilan bunca harcamalardan, basbakaninizin 70 milyonun gozune bakarak milleti tehtid etmesinin , bir suru yalaka sanatcinin evet pozu vermesine karsilik bir tane bile hayir diye boy gosterebilecek bir sanatcinin bulunamasinin sebebini arayip soran yok. bazilari tebrik bekliyormus
çoook tebrik ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar arbase'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#85 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Kemal bey nüfus kaydını Ankara Çankaya nüfus müdürlüğüne aldırmış.Bundan sonra sorun çıkmaz heralde.
![]()
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#86 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4535
![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
![]() Benim de kaydım Çankaya Nüfus Müdürlüğünde Kılıçdaroğlu ile komşu sayılırım
![]() Ağustos sıcagında dağıtılan kömürmüş ![]() Hükümete saldıralım da nasıl nasıl olursa olsun anlayışı ile bu ülke zor kalkınır...
![]() |
#88 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ŞAHBEY Şuan
![]() Son Aktivite: 08.10.2010 15:10
Tecrübe Puanı: 622
![]() |
![]() yazılanların tümünü okuma imkanım olmadı ...yalan yalnış bir sürü yazı yapmayın biraz gerçekçi olun ALLAH nasip etmedi hayır demeyi bundada bir hikmet vardır alan için....başkalarını şuçlamak yerine hata içerde aranmalı...bırakın odunu kömürü imkanınız varsa sizde bir yoksulu görün.tuzu kuru olan açın çıplağın halinden anlamaz
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ŞAHBEY'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kılıçdaroğlu: Sivas çok önemli bir yer | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 62 | 18.08.2010 17:39 |
Kılıçdaroğlu'na PKK şoku!!!!!! | barikat58 | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 64 | 19.06.2009 03:09 |
(ÇÖP,ÇAMUR,ÇUKUR) 3Ç VE KILIÇDAROĞLU | barikat58 | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 6 | 11.02.2009 23:19 |
Kılıçdaroğlu İstanbul'da kayboldu! | barikat58 | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 39 | 02.02.2009 15:52 |
Chp İle Ordu Arasında Gerilim | yakamozz | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 1 | 06.08.2008 17:22 |