![]() |
#81 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5474
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Yeter Ki Gel ![]() ![]() ![]() ![]() Sevda ateşiyle deli gönlümü, Ben yakarım sen yeter ki geri gel, Geçtiğin yollara gonca gülümü, Ben ekerim sen yeter ki geri gel. ![]() ![]() ![]() Sustur dilimdeki ahı, eyvahı, Sensin yüreğimin sultanı, şahı, Eğer bu vuslatın varsa günahı, Ben çekerim sen yeter ki geri gel. ![]() ![]() ![]() Canım alışmadı başka birine, Bilsen nasıl daldım aşkta derine, Gözümden yaşları senin yerine, Ben dökerim sen yeter ki geri gel. ![]() ![]() ![]() Gönül vazgeçmiyor yâr emelinden, Nasıl uzak kalsın mah cemalinden, İstersen gurbeti hep temelinde, Ben yıkarım sen yeter ki geri gel. ![]() ![]() ![]() Haydi bir kez olsun karart gözünü, Sevda ile doldur gülden özünü, Ellerin ağzına kötü sözünü, Ben tıkarım sen yeter ki geri gel. ![]() Kursakta kalmasın bu eşsiz heves, Sen yoksan boğazda tıkanır nefes, Engel mi feleğin kurduğu kafes, Ben bükerim sen yeter ki geri gel. ![]() Gel de takılayım narin koluna, Koyma başkasını göğsün soluna, Yârim geleceğin sevda yoluna, Ben bakarım sen yeter ki geri gel. ![]() Siyahi´yi sensiz düşürme dara, Sen yoksan kapanmaz sinemde yara, Gerekirse canım ah ile zara, Ben çökerim sen yeter ki geri gel. ![]() Hasan Ilter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#82 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() Düşleme ![]() ![]() ![]() ![]() Gülüm hasretine dayanılmıyor, Bu kadar yanımı boşlama n´olur, Bir sabah neşeyle uyanılmıyor, Beni düşlerinden dışlama n´olur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerimden hasret taştı, akıyor, Özlemin bedenim yere yıkıyor, Sensizlik sinemi zaten yakıyor, Bir de hayalleri haşlama n´olur. ![]() ![]() ![]() Kara çöktü sensiz pembe düşüme, Hicranlar bindirdin garip başima, Gel de sıcaklık ver soğuk kışıma, Gidip uzaklarda kışlama n´olur. ![]() ![]() ![]() Gözüm gözlerinden sevdalar içsin, Sen gel gönül köşküm kapısın açsın, Geri kalan ömrüm seninle geçsin, Bensiz bir hayatı düşleme n´olur. ![]() ![]() ![]() .. Çektigim çileler artık son bulsun, Buraya dönüşün bayramım olsun, Kalbime bir defa huzurlar dolsun, İlmik ilmik acı işleme n´olur. ![]() ![]() ![]() Siyahi der senin varlığın, varım, Ey ahu bakışlım, sevgili yârim, Gelirsen bitecek ah ile zarım, Ümitlere vurup tuşlama n´olur. ![]() ![]() Hasan Ilter
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#83 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dalıp dalıp bakarken gözlerinin içine, Elayla dolar ruhum, gönlüme sevdan düşer, İncitmekten korkarım dokunamam saçına, Ellerim titrer o an içimde neler coşar. ![]() Yüzünde parlayan nur kalbin ilham kaynağı, Gönlüm mah cemâline baka baka beslenir, Sen olmasan diner mi kara gözün sağnağı? Hayaline dalarak gizli gizli ıslanır. ![]() ![]() ![]() ![]() Ümitlerim, hevesim senin sevdanla büyür, Sensiz koyma onları birer birer ölürler, Sen canın sultanısın istediğini buyur, Bende olan ne varsa koşa koşa gelirler. ![]() ![]() ![]() ![]() Hep mutluluk yaşadım senle olduğum yerde, Hüzünlere aşkınla ara verdim sonunda, Bu güzel sevdan ile veda ettim her derde, Aşka kıymet biçilmez sen de sakla canında. ![]() Gülüşün huzur, neşe, gözünden ela yağar, Sende toplanmış hepsi güzel olan ne varsa, Bir kez canım deyişin binlerce ömre değer, Herkes anlardı bunu benim gözümle görse. ![]() ![]() ![]() ![]() Dilerim kalem kaşlar bana asla çatilmaz, Sebeb-i hayatımsın ömrüm senin elinde, Sensiz kararır gecem kabuslardan yatılmaz, Bu aşk türkümüz olsun hep söylensin dilinde. ![]() ![]() ![]() ![]() Hasan Ilter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#84 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
![]() Son Aktivite: 21.04.2016 19:58
Tecrübe Puanı: 4535
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Cok tesekkür ederim, emeginize, gönlünüze saglik. Selam ve dua ile.
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı sandalli'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#85 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OSMAN ECE Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2018 15:36
Tecrübe Puanı: 3340
![]() |
![]() emeğine yüreğine sağlık kardelen bacım siyahi dost o güzel yürekten
dökülen her satır için yürekten kutlar güçlü kaleme başarıların devamını dilerim |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı OSMAN ECE'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#86 |
Navigator
![]() Erilmez Bülbül ![]() ![]() ![]() Ne feryat edersin seher zamanı, Bir güle bu değer verilmez bülbül, Ahlarla karmışsın derdi, amanı, Aşkın yar gözünde görülmez bülbül. ![]() ![]() ![]() ![]() Mesken eylemişsin kendine bağı, Figanınla erir yüreğin yağı, Gülün aşkı ile geçirsen çağı, Vefasızsa güller derilmez bülbül. ![]() ![]() ![]() ![]() Şafaklar sökmeden gelsen ağlasan, Sevdalar söyleyip coşup çaglasan, Dillerini ateş ile dağlasan, Katı kalbe kolay girilmez bülbül. ![]() ![]() ![]() ![]() Bülbül çıran yanmış, dumanın tüter, Sanma feryatlarla acılar biter, Diyemem seherde ötüşün yeter, Seven gönül kolay yorulmaz bülbül. ![]() ![]() ![]() ![]() Yıllardır aşıksın sen gonca güle. İçinde coşanı getirdin dile, Onun kapısında kul olsan bile, Dünüp sana bir kez sarılmaz bülbül. ![]() ![]() ![]() ![]() Boğmuşsun gözünü hicrana, yaşa, Bir sevda dolanmış karalı başa, Gayretin, ümidin hepsi de boşa, Ölmeden vuslata erilmez bülbül. ![]() ![]() ![]() ![]() Siyahi der bende senden beterim, Gurbet elde günden güne biterim, Kurtulayım derken daha batarım, Bulanmış bir kere durulmaz bülbül. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hasan Ilter
![]() |
#87 |
Navigator
![]() Sevdan Düşer ![]() ![]() ![]() Dalıp dalıp bakarken gözlerinin içine, Elayla dolar ruhum, gönlüme sevdan düşer, İncitmekten korkarım dokunamam saçına, Ellerim titrer o an içimde neler coşar. ![]() ![]() Yüzünde parlayan nur kalbin ilham kaynağı, Gönlüm mah cemâline baka baka beslenir, Sen olmasan diner mi kara gözün sağnağı? Hayaline dalarak gizli gizli ıslanır. ![]() ![]() Ümitlerim, hevesim senin sevdanla büyür, Sensiz koyma onları birer birer ölürler, Sen canın sultanısın istediğini buyur, Bende olan ne varsa koşa koşa gelirler. ![]() ![]() Hep mutluluk yaşadım senle olduğum yerde, Hüzünlere aşkınla ara verdim sonunda, Bu güzel sevdan ile veda ettim her derde, Aşka kıymet biçilmez sen de sakla canında. ![]() ![]() Gülüşün huzur, neşe, gözünden ela yağar, Sende toplanmış hepsi güzel olan ne varsa, Bir kez canım deyişin binlerce ömre değer, Herkes anlardı bunu benim gözümle görse. ![]() ![]() Dilerim kalem kaşlar bana asla çatilmaz, Sebeb-i hayatımsın ömrüm senin elinde, Sensiz kararır gecem kabuslardan yatılmaz, Bu aşk türkümüz olsun hep söylensin dilinde. ![]() ![]() Hasan Ilter ![]() ![]() ![]()
![]() |
#88 |
Navigator
![]() Bu Derdim ![]() ![]() ![]() Gel tabip derdime derman arama, Beni hep hayata bağlar bu derdim, Hiç bir merhem fayda etmez yarama, Sinemi ateşte dağlar bu derdim. ![]() Yaşama tutturur verdiği acı, İstemem ki asla olsun ilacı, O aşk işte benim başımın tacı, Yıllardır içimde çağlar bu derdim. ![]() Tedavi istemem, reçete yazma, Böyle olmaz diye darılma, kızma, O benim her şeyim ne olur üzme, Tabip sen ellersen ağlar bu derdim. ![]() ![]() Derdime kalbimi eyledim vatan, O derttir gönlümü sıladan atan, Bir ahu gözlü var içinde yatan, Beni bu dünyada eğler bu derdim. ![]() Kaç yıl geçti beni aşka koşturur, Yâr için gönlüme engel aştırır, Tedavi ters teper derdi coşturur, İlaçlar yeniden yeğler bu derdim. ![]() Siyahi bu dertle yaşamak güzel. Yürekte yer açtı kendine özel, Aşk derdi yok ise olurum hazal, Kirlenmiş dünyamı iğler bu derdim. ![]() Hasan Ilter
![]() |
#89 |
Navigator
![]() Sar Diye ![]() ![]() ![]() Bir konak yaptırdım sevgi yapısı, Baktığın her yerden gör diye gülüm, Bir tek sana açık onun kapısı, İsteğin zaman gir diye gülüm. ![]() Bil ki temelini çok derin kazdım, En güzel yerine resmini çizdim, Yar diye adını her yere yazdım, Senin adın bende bir diye gülüm. ![]() Aşkının gücüyle harcını kardım, Bütün duvarları sevdanla ördüm Gözünün renginden bir boya sürdüm, Başka renk gözüme hor diye gülüm. ![]() Gitmesin bu konak ne olur yada, Doyalım istedim neşeye, tada, Atlas kumaşlarla donandı oda, Burada bir ömür sür diye gülüm. ![]() Hayır dedim senin için kaçına, Yıldızlardan ışık taktım içine, Sırmaları hazır ettim saçına, Zülfün tellerine ser diye gülüm. ![]() Acem illerinden halı getirdim, Bahçede rengarenk güller yetirdim, Senden olmayanı çoktan bitiridim, Siyahi´yi cana sar diye gülüm. ![]() Hasan Ilter
![]() |
#90 |
Navigator
![]() Gidelim ![]() ![]() ![]() Gönlüm sıkıldıysan artık buradan, Yârinin yattığı yere gidelim, Nasip eder ise yüce Yaradan, Dertlerin bittiği yere gidelim. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yakmasın diyorsan gurbetlik bağrı, Canâna tel ile yapalım çağrı, Bir sabah çıkalım Sivas´a doğru, Nevruzun yettiği yere gidelim. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bitir gurbetlikten gelen dürtüyü, Toplayalım senle pılı, pırtıyı, Geçmişin üstüne çekip örtüyü, Şafağın attığı yere gidelim. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yazın boran çökmez Yıldız dağına, Felek düşürmeden bizi ağına, Dört mevsim solmayan gönül bağına, Bülbülün öttüğü yere gidelim. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşalım dağları yokuş düz olsun, İster boran olsun, ister buz olsun, Boş ver dünya malı bizde az olsun, Kalbin aşk tattığı yere gidelim. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ömrümüz gurbette geçmesin yazık, Siyahi yüreğim hasretten ezik. Tatlı düşümüzden alalım azık. Gözünün tuttuğu yere gidelim. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hasan Ilter ![]() ![]()
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Beğendiğiniz Şiirler | Sivaslilar.Net | Şiirler | 2841 | 01.01.2013 05:05 |
Resimli Şiirler | ayparcam | Resimli şiirler | 651 | 05.02.2012 14:51 |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 17:46 |
Benden Şiirler | leblebi82 | Şiirler | 35 | 29.01.2009 20:17 |
sivasspora şiirler ve marşlar. | AKÇAMAGRALI58 | Şiirler | 1 | 12.12.2007 13:20 |