![]() |
#891 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() İki Bedende Tek Yürek
Şair: Sabiha Serin Beni ateşlere salan o siyah gözler Çılgınca yakan o tatlı sözler Nefessiz gecemin gizeminde İki bedende tek yürekler. Rüya denizine daldığım hayaller Ömür denilen o zalim meçhuller Bizimle tükenen o mağrur gemide İki bedende tek yürekler. Geçen ömrün nev-baharında bülbüller Acıklı notalar çalar dinlenen türküler Beyhude gelmez artık o eski günlerde İki bedende tek yürekler. Dayasam göğsüne başımı erirler Alsam bir buse kıskanır melekler Figanımın boğulup titrediği sesimde İki bedende tek yürekler. Sen bendeki sen, ben sendeki benler Aynı anda aynı şeyi düşünürler Sevgi deryasında uçuşan beyinlerde İki bedende tek yürekler. Son nefesimde yanımda olsan yeter Ölsem kollarında ağlasa sevenler Çıksa dilimden Seni Seviyorum hecelerde İki bedende tek yürekler. |
![]() |
![]() |
![]() |
#892 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() ALMADAN GİTME!!
Bendeki “SEN”i almadan gitme! Gideceksen Bendeki “SEN”i al, öyle git. Ama bunun için; Yıllar öncesinin bir “SEN” tablosunu satın alman gerek. Sana benziyor diye -saçları,sesleri,gülüşleri- sevdiğim tüm adamları öldürmen gerek. Ve seni seviyorum diye parlıyorken gözlerim bana aşık olmuşları da. Adına adadığım tüm kitapları yakman gerek. Gitmenin kolay olduğu bir “sen” var mı bilmiyorum. Ama gitmen için “sen”i kendi ellerinle öldürmen gerek! Gideceksen Bendeki “SEN”i öldür, öyle git… |
![]() |
![]() |
![]() |
#893 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() BENİM SEVDAM
Erciyes dağı gibi heybetli Akdeniz gibi kıymetli Anadolu gibi değerlidir benim sevdam Okyanus gibi derindir Bulutlar gibi Beyaz;Ana sütü gibi Ak Yıldızlar kadar parlaktır benim sevdam |
![]() |
![]() |
![]() |
#894 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() FirariSana çirkin dediler, düşmani oldum güzelin,
Sana kafir dediler, diş biledim Hak'ka bile. Topladin saçtigi altinlari yüzlerce elin, Kahpelendin de garez bagladim ahlaka bile... Sana çirkin demedim ben, sana kafir demedim, Bence dinin gibi küfrün de mukaddesti senin, Yaşadin beş sene kalbimde misafir demedim. Bu firar aklina nerden, ne zaman esti senin? Zülfünün yay gibi çelik tellerine Takilan gönlüm asirlarca peşinden gidecek. Sen bir ahu gibi dagdan daga kaçsan da yine Seni aşkim canavarlar gibi takip edecek... |
![]() |
![]() |
![]() |
#895 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() BEN SENİ BİLMEDEN SEVDİM
Ben, seni; adını bilmeden sevdim. Ve, varlığınla gülüşünü... Ben seni, yaşını bilmeden, gözünü-kaşını bilmeden sevdim. Ve, ''yar''lığa süzülüşünü. Ben seni, sesini duymadan sevdim... Ve duymadan nefesini. Ben seni adını bilmeden sevdim... Ama; sevdim!.. Üşüyüşünü sevdim... Üşüyüşünü sevdim on üçüncü ayın ilk günü; Gel, ısıt deyişini!.. Bekleyişini sevdim beşinci mevsimin gün bitimlerinde, bilerek gelmeyeceğimi... Akşam alacalarının gönlüne yürüyüşünü sevdim... Ve, kıpırtısız, karanlığa gömülüşünü sevdim. Bir de; Gel, ışıt deyişini!.. Ben seni, adını bilmeden sevdim. İhtiyacım... Cevabım... İsimler koydum sana; bahar yelim, çiçek tarlam... Gökkuşağım, ışığım... Kuşkanadım, pembe rüyam, çiy tanem... Seni, adını bilmeden sevince öğrendim; seni sevmek için gerekmiyordu ismini bilmem... ...Sevdim işte! Ben, seni; yaşını bilmeden sevdim... Yani bilmeden sevdim deden yaşında mıyım, torununla akran mı! Ben seni, gözünü-kaşını bilmeden sevdim. Ben seni, sesini duymadan sevdim. Ve hatta öğrenmeye korkarken, bilmeye kıyamazken seni... ...seni sevdim. Seni sevdim. İçime salıncaklar kurdum gönlümün ipleriyle... Oturdun, sallayamadım; dokunurum diye korkumdan! Dolaştın boynuma bir sarmaşık gibi; okşayamadım. ...Koklayamadım! Dalgalarını taramamış olan parmaklarım yabancı saçlarına... Ve hâlâ bilmiyorum, gözlerin ne renk?.. Hangi yıldızlar mahpus içinde? Ve ben sana hâlâ seni sevdiğimi söyleyemedim!.. Ama ben seni; adını bilmeden, yaşını bilmeden... Yüzünü bilmeden, sesini bilmeden... ...seni bilmeden sevdim. Seni, bilmeden sevdim! Senin olmadığın ve benim olmadığım bir sokaktaki köşebaşında çarpıştı duygularımız! Döküldü içindekiler ve döküldü içimdekiler... Sen yoktun orda ve ben de yoktum; Ama sevda vardı! Ve, ben; seni adını bilmeden sevdim |
![]() |
![]() |
![]() |
#896 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() BEN SENİ NEDEN SEVDİM BİLİYOR MUSUN
ben seni neden sevdim biliyormusun ben senin özlemini sevdim platonik aşkını ve görmedigim gözlerini sevdim bilmedigim hırçınlıgını tutmadıgım ellerini yudum yudum içtigim hasretini sevdim yalnızlıgımda sen yokken yanımda ama dalgın dalgın bakarken duvarlara beynimde seni tasavvur edişimi sevdim ben seni neden sevdim biliyormusun gece karanlıgında kara karıncanın ayak izi gibi hayallerime sessizce gelişini sevdim duvarda beliren anlık suretini bir anda görüşümü sevdim ben seni sen oldugun için sevdim ben seni neden sevdim biliyormusun haberin yok ama sen benim ruhumda nakış nakış gönlüme desen çizişini sevdim bir gül gibi hayalimde açışını sevdim hiç demedin ama seni seviyorum diye bülbül gibi ötüşünü sevdim |
![]() |
![]() |
![]() |
#897 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5481
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() BEN SENİ SEVDİM Mİ?
Ben seni sevdim mi? Sevdim, kime ne Tuttum, ta içime oturttum seni Aldım, okşadım saçlarını, öptüm İçtim yudum yudum güzelliğini Ben seni sevdim mi? Sevdim elbette Bendeydi özlemlerin en korkuncu Çıldırırdım sen ne kadar uzaksan, Aşk değil, hiç doymayan bir şeydi bu Ben seni sevdim mi? Sevdim doğrusu Sevdikçe tamamlandım, bütünlendim Biri vardı ağlayan gecelerce Biri vardı sana tutkun; o bendim Ben seni sevdim mi? Sevdim en büyük En solmayan güller açtı içimde Ömrümü değerli kılan bir şeydin Sen benim bozbulanık gençliğimde Ben seni sevdim mi? Sevdim, öyle ya Bir çizgiye vardım seninle beraber Ve bir gün orada yitirdim seni Ben seni sevdim mi? Sevdim, ya sen beni ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#898 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() yigidonun_kızı Şuan
![]() Son Aktivite: 13.12.2018 11:32
Tecrübe Puanı: 665
![]() |
![]() SEN BENİM HİÇBİR ŞEYİMSİN
Sen benim hiçbir şeyimsin Yazdıklarımdan çok daha az Hiç kimse misin bilmem ki nesin Lüzumundan fazla beyaz Sen benim hiçbir şeyimsin Varlığın yokluğun anlaşılmaz Galiba eski liman üzerindesin Nasıl karanlığıma bir yıldız olmak Dudaklarınla cama çizdiğin En fazla sonbahar otellerinde Üniversiteli bir kız uykusu bulmak Yalnızlığı öldüresiye çirkin Sabaha karşı öldüresiye korkak Kulağı çabucak telefon zillerinde Sen benim hiçbir şeyimsin Hiçbir sevişmek yaşamışlığım Henüz boş bir roman sahifesinde Hiç kimse misin bilmem ki nesin Ne çok çığlıkların silemediği Zaten yok bir tren penceresinde Sen benim hiçbir şeyimsin Yabancı bir şarkı gibi yarım Yağmurlu bir ağaç gibi ıslak Hiç kimse misin bilmem ki nesin Uykumun arasında çağırdığım Çocukluk sesimle ağlayarak Sen benim hiçbir şeyimsin ATİLLA İLHAN |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#899 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() yigidonun_kızı Şuan
![]() Son Aktivite: 13.12.2018 11:32
Tecrübe Puanı: 665
![]() |
![]() HASRETİNDEN PRANGALAR ESKİTTİM
Seni anlatabilmek seni. İyi çocuklara, kahramanlara. Seni anlatabilmek seni, Namussuza, halden bilmeze, Kahpe yalana. Ard- arda kaç zemheri, Kurt uyur, kuş uyur, zindan uyurdu Dışarda gürül- gürül akan bir dünya... Bir ben uyumadım, Kaç leylim bahar, Hasretinden prangalar eskittim. Saçlarına kan gülleri takayım, Bir o yana Bir bu yana... Seni bağırabilsem seni, Dipsiz kuyulara. Akan yıldıza. Bir kibrit çöpüne varana. Okyanusun en ıssız dalgasına Düşmüş bir kibrit çöpüne. Yitirmiş tılsımını ilk sevmelerin, Yitirmiş öpücükleri, Payı yok, apansız inen akşamdan, Bir kadeh, bir cigara, dalıp gidene, Seni anlatabilsem seni... Yokluğun, Cehennemin öbür adıdır Üşüyorum, kapama gözlerini... Ahmed ARİF |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#900 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5481
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sevgilerin en güzeli
Sen benim sevgimi değil Ben sana sevgimi harcadım canım Ben seni öyle sevdimki, Üstüne alınma sebebi sen değildin Seni ben sevmek istediğim için sevdim Aşkım ben seni seçtim, pişmanda değilim Ben sende, sen dahil Kimsenin göremediği yönünü sevdim Sakladıklarını gizlediklerini sevdim Ben senin, sevilmeye değer bulamadığın taraflarını sevdim Sevgilerin en güzeli seni sevmek Özlemlerin en güzeli seni özlemek Ve hayatın tadı,sabah kalktığında Senin var olduğunu bilmek canım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |