19.12.2008, 17:28 | #911 |
Tecrübeli Yiğido
yigidonun_kızı Şuan
Son Aktivite: 13.12.2018 12:32
Tecrübe Puanı: 651
|
Cevap: BiR DeMeT SiiR
Umutsuzlar Parkı
Binlerce, ama binlerce yıldır yaşıyorum Bunu göklerden anlıyorum, kendimden anlıyorum biraz İnsan, insan, insandan; ne iyi ne de kötü Kolumu sallıyorum yürürken, kötüysem yüzümü buruşturuyorum Çok eski bir yerimdeyim, çürüyen bir yerimden geliyorum Öldüklerimi sayıyorum, yeniden doğduklarımı Anlıyorum, ama yepyeni anlıyorum bıktığımı Evlerde, köşebaşlarında değişmek diyorlar buna Değişmek Biri mi öldü, biri mi sevindi, değişmek koyuyorlar adını Bana kızıyorlar sonra, anısızın bana Kimi ellerini sürüyor, kimi gözlerini kapıyor yaşadıklarıma Oysa ben düz insan, bazı insan, karanlık insan Ve geçilmiyor ki benim Duvarlar, evler, sokaklar gibi yapılmışlığımdan. Bilmezler, kızmıyorum, bunu onlardan anlıyorum biraz Erimek, bir olmak ve unutulmak içindeki onlardan Ya da bir başkaca şey: ben kendimi ayırıyorum O yapayalnız olmaktaki kendimi Böyleyken akıp gidiyorum bir nehir gerçeği gibi Sanki ben upuzun bir hikâye En okunmadık yerlerimle Yok artık sıkılıyorum Edip Cansever |
19.12.2008, 17:31 | #912 |
Tecrübeli Yiğido
yigidonun_kızı Şuan
Son Aktivite: 13.12.2018 12:32
Tecrübe Puanı: 651
|
Mara
bilmemek bilmekten iyidir düsünmeden yasayalim mâra günü ve saatleri ne yapacaksin senelerin bile ehemmiyeti yoktur seni ne tanidigim günleri hatirlarim ne seneleri yalniz seni hatirlarim ki benim gibi bir insansin tanimamak tanimaktan iyidir seni bir kere tanidiktan sonra yasamak acisini da tanidim bu aciyi beraber tadalim mâra basim omzunda iken sayikladigima bakma beni istedigin yere götür ikimiz de ne uykudayiz ne uyanik Asaf Halet Çelebi |
19.12.2008, 17:54 | #913 |
Usta Yiğido
ramazan_d Şuan
Son Aktivite: 28.02.2011 18:52
Tecrübe Puanı: 656
|
çok harika şiir ellerine sağlık
|
19.12.2008, 18:00 | #914 |
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
Son Aktivite: 23.12.2009 15:39
Tecrübe Puanı: 0
|
sigaramın dumanına sarsam saklasam seni
gitme, gitme gittiğin yollardan dönülmez geri gitme, gitme el olursun sevdiğim incitir beni... yokluğun ah yol yol olsa uzasa unutmam seni gitme, gitme gittiğin yollardan dönülmez geri gitme, gitme el olursun sevdiğim incitir beni... akşam vakti sardı yine hüzünler kalbim yangın yeri gel kurtar beni senden akşam vakti dolaştım sokaklarda yırtık bir afiş, seni gördüm duvarda... |
19.12.2008, 18:07 | #915 |
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
|
gule gule
hadi güle güle ben gittim sana bi sözüm yok teşekkür ettik boşver ben alıştım ağlamaya ben inanmıyorum artık aşka inanmıyorun sana sen kal aşkım ben giderim korkma acıları ben çekerim yalvarmaya gerek yok aşkını alır giderim |
19.12.2008, 19:01 | #916 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5466
|
Artık Yanında Olmayacağım
Artık ben yanında olmayacağım Elveda de bana,uzaktan el salla El salla ki gittiğini bileyim Gittiğini bilirsem Daha kolay olur ayrılık Seni unutmak varya seni unutmak O kadar zorki seni unutmak Artık ben yanında olmayacağım Bensiz yürüyeceksin bu tozlu yollarda Bensiz tırmanacaksın hayat denen yokuşu Seni unuttum dediğin an varya İşte o zaman dünyam kararır Yanlızlıktan sensizlikten İşte ben o zaman ölürüm |
19.12.2008, 19:28 | #917 |
Moderator
Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
|
ÖYLE YIKMA
öyle yıkma kendini öyle mahsun, öyle garip... nerede olursan ol içerde, dışarda, derste, sırada, yürü üstüne üstüne tükür yüzüne celladın fırsatçının, fesatçının, hayının... dayan kitap ile dayan iş ile tırnak ile, diş ile umut ile, sevda ile, düş ile dayan rüsva etme beni! Ahmed Arif
19.12.2008, 19:40 | #918 |
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
|
KARTANEM
Bir kış sabahı sen yağdın saçlarıma Ellerimle dokunup öpmek istedim seni Hapsetmek istedim seni sıcacık kalbime Ama ne ulaşabildim ne de hapsedebildim Ardından bahar geldi sen de eriyip gittin... |
19.12.2008, 19:57 | #919 |
Yiğido
TeqTaBaNCa Şuan
Son Aktivite: 21.02.2010 18:47
Tecrübe Puanı: 605
|
NEDEN HALA SEVİYORUM
Umrunda değilim çok iyi biliyorum, Arkanı döndün arkandan geliyorum. Biçare bedeni beyhude yoruyorum, Bilmiyorum neden hala seviyorum. % % % En temiz duygularla sevdim zatialini, Seni düşündüm hep,uzattım geceleri. Rüyamda bile tutmadın muhtaç ellerimi, Bilmiyorum neden hala seviyorum seni. % % % Uzaktan uzağa tebessüm sana zahmet Bilmez misin her gülüşün bana rahmet. İnanmıyorsun sevgime,inkarın hakaret Neden hala seviyorum ya Rab medet! % % % Övündüğüm onurum gururum nerede Övünçüm layik olmayan namert ellerde. Yakışmıyorsun küçük,büyük sevgime Neden hala seviyorum bunları bile bile YıLdırım YıLmaz Budan benden=))
19.12.2008, 21:40 | #920 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5466
|
Canım yanıyor içimde bir sızı nedenini bilmiyorum
Adı sensizlik belki Yada ulaşamamak ağlayamamak derinden Kıyamdayken başka yerde secdedeyken başka yerde olmak Yönelememek sana içten bir aşkla Canım yanıyor ya Rabbel alemin Bir sızı var anlayamadığım Canım yanıyor Ya Erhamerrahimin Adını koyamadığım Bugün gitmek istedim buralardan Sana yakın olmak içinuzakları yakın yapabilmek için Çıktım viran şehrimden;daha fazla gidemedim nedense Bir yağmur başladı sessizceER-RAHİM diye fısıldadı paramparça olan yüreğime İrkildim Ya Rabbelaleminrahmetine kavuştur beni Sonra yürüdüm içimde bir ses anlayamadığım Bir güvercin gördüm sırılsıklam; EL-CELİL dedi içimdeki sese Ne büyük.ne yücesin;yüceliğinle derman ol derdime Islandımyorgunum birde acı var içimde nereye baksam seni gördüm ALLAHIM Bir çocuk tebessümündebir yaprağın vedasında mevsime MALİKÜ’L-MÜLK tecellisini gördüm kara bulutların içinden doğan güneşte Sen her şeyin tek sahibi ALLAHIM İçimde bir uçurumken hayatüstelik çıkmazdayken dar sokaklarım EL-MÜHEYMİN sesi kulağımda Sen aciz kullarını unutmayan hep gözeten ALLAHIMyardım et bu kuluna Savruluyorum nereye gitsem bilmiyorumbir dağa bakıyorum bir mahlukata Hepsi rükuda hepsi kıyamda Çiçeklerotlartoprak secdede En küçük mahlukat zikirdeinsanlık ise gaflette YA HALIK diyor tabiat;adem ise hüsrandaazapta Ey inceliklütuf sahibi EL-LATİF Ey kusurlardan münezzeh KUDDÜS EY adalet sahibi EL-ADL EY büyüklük sahibi EL-AZİM EY merhamet sahibi ER-RAHMAN Nereye baksamnereye dönsem sen tecelli ettin Bir tek insanlıkta görmedim huşu ile yakarış her şey sende yaşarken;İnsanlık nefsinde ölmüş Her yer sende ikeninsanlık her yerde viran olmuş Bu viran şehirdedivane dünyada yalnız bırakma bizi UTANIYORUZ RAHMETİ GENİŞ ALLAHIM Bizi bize bırakma ALLAHIM BİZİ BİZE BIRAKMA |
Konuyu Toplam 5 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 5 Misafir) | |
|
|