![]() |
#921 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() recosan58 Şuan
![]() Son Aktivite: 05.09.2011 18:13
Tecrübe Puanı: 671
![]() ![]() |
![]() Zaman eski zaman değil
Duman eski duman değil Katılacak toz kalmadı Aklınızı vurun taşa Çözüm aramayın boşuna Sunulacak tez kalmadı Gün tükettik rüyalarla İflas ettik riyalarla Verilecek poz kalmadı Budadık yeşil dalları Yamulttuk bütün yolları Yürüyecek iz kalmadı Adama düştü ürkeklik Madama kaldı erkeklik Paylaşacak koz kalmadı Hak sözü işittik duyduk Yinede şeytana uyduk El açmaya yüz kalmadı Hayatımız terelelli Meşrebimiz çiftetelli Çalınacak saz kalmadı
![]() |
#922 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5481
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Yorgunum
Yorgunum gecelerden Geceler boyu beklemekten Sevdanın pençesinde Ölümle cebeleşmekten Bir ses arıyorum şimdi bir ışık Geleciğe dair bir umut Yıkılmış enkazın Altından kaldıracak bir el Yorgunum Hayatta hiç olmadığım kadar Yorgunum Yaşamak acı çekmekse neye yarar Yorgunum Paslanmış yüreğim hep nasır tutar Yorgunum Yorgunum şimdi tüm dostlar Yorgunum Tüm bedenim ruhumla Kalbimde şimşekler çarpıyor Gündüzlerim bile olmuş gece Hayat oldu bana bir bilmece Unutamıyor insan sevince Şimdi hayat oldu bana bir işkence Yorgunum Hayatta hiç yorulmadım belki bu kadar Yaşamaksa sensiz neye yarar Umut vermiyor işte bu yarınlar Çekip gitmiyor bu acılar Hep bir yerlerde hep bir yerde yarım kalıyor Umuda koştum ama hep ayağımdan vurdular Umudumda seni aradım Yalan oldu şimdi, bana mezar oldu virane sokaklar Orhan_ca |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#923 |
Yiğido
![]() ![]() TeqTaBaNCa Şuan
![]() Son Aktivite: 21.02.2010 17:47
Tecrübe Puanı: 619
![]() |
![]() yüreğine sağLı matmazeL =)))))
![]() ![]() |
![]() |
#924 |
Yiğido
![]() ![]() TeqTaBaNCa Şuan
![]() Son Aktivite: 21.02.2010 17:47
Tecrübe Puanı: 619
![]() |
![]() Yorgunum
Hayatta hiç yorulmadım belki bu kadar Yaşamaksa sensiz neye yarar Umut vermiyor işte bu yarınlar Çekip gitmiyor bu acılar Hep bir yerlerde hep bir yerde yarım kalıyor Umuda koştum ama hep ayağımdan vurdular Umudumda seni aradım Yalan oldu şimdi, bana mezar oldu virane sokaklar
![]() ![]() |
![]() |
#925 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() KADINIM
Yıllardır beklediğim diğer parçam Şafaklara gebe kalan geceler Sıcağa hasret kalan kış günleri gibi Beklediğim,Özlediğim,Gizlediği msin Kadınım… Nefesime karışan ılık nefesin Bir bayram sevinci,yada yeniden uyanış gibi, Göremediğim,Ulaşamadığım,yosun gözlümsün. Kadınım… Çılgınca öpüşünün dudaklarımda kalan hazzı Gül kokusu sinmiş okşanası tenin gibi, Issız hayallerimdeki geç kalan mavi Gülen yüzündeki öpülesi gamzeler gibi, Bilinmeyenim,Sorularım,Cevapla rımdın. Kadınım… Nehirde köpüren deli dalgalar Her dalı filizlenmiş bahara hazırlanan bir fidan gibi, Uykusu gecelerde umutsuz düşünceler Odamdaki şevkatine hasret çiçekler gibi, Sevdam,Varlığım,Vazgeçemediğim sin. Kadınım… |
![]() |
![]() |
![]() |
#926 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() BİR SENİ UNUTAMADIM BİLİRMİSİN
Zifir saçlarında unuttum hayatı … ay suskun, yıldızlar küs şimdi düşümde her gece bir orman yanıyor bir dağ kanıyor her sabah. yüreğime akan sızılı ırmaklar gibi, kanayan şiirlere bırakıp gittin ömrümü şimdi hangi kıyıdan baksam rengi hüzündür aşkın... Adını ağır bir yük gibi vurup sırtıma, binlerce cam kırığı ayaklarımın altında, içimdeki en yüksek dağa kaçtım... hangi yola çıktıysam saçların dolandı kalbime hangi yana döndüysem bir akrep öptü yaralarımı ben artık çıkmaz bir yolun yolcusuyum... hangi pencereden bakarsam bakayım….. ne sancım diner, ne ağrım biter... Say ki, dallarda inleyen yaralı bir rüzgar sesiyim artık çöllerde ağlayan bir ırmak sesi bütün ışıklarım söndü, bütün hayallerim öldü şimdi üstüme düşen her gözyaşı, her damla keder. hüzne bulanmış ayrılıklardan gam dokuyor yüreğim öyle mahzun öyle yaralı, devrilmiş ağaçlar gibi duruyor boynum, bütün dallar kırık Aşkın kanayan yanını bırakıp avuçlarıma bir tebessüm gibi usulca çekip gittin hayatımdan şimdi hüzne göçüyorum her gece hiç bir yol çıkmıyor umuda, yorgunum gittin yaşamayı unuttum, ağlamayı, gülmeyi unuttum ne zaman başladı bu hikaye, ne zaman bitti unuttum bir seni unutmadım bilirmisin... bir seni unutamadım ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#927 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() YARINLARIM....
Hayatın yalancı güzelliğine mi kanar insan Yoksa inandığı gibi mi bakar hayata… Gerçek olan hangisi söylermisiniz bana…. Ben mi görmek istediğim gibi görüyorum her şeyi… Yoksa hayatmı bana öyle gösteriyor kendini… Kurulan hayaller nerde peki…ya yarınlar…ya umutlar… Yarınlar umutlarda ise neden acı çeker hala insan… Her insanın hayalleri yokmu yarınlara… Yada umutları yokmu yaşadıkları yaşacakları yarınlara…. Neden bir anı bir anını tutmaz günlerimizin…. Birkaç dakika yada bir gün önce gülüyorken … Bir anda ağlamalar,yıkılan hayaller niye..?ya umutlar…! Siz söylemedinizmi umuda kurşun işlemez diye… Siz söylemedinizmi yarınlar daha güzel olacak diye… Benim umutlarım yağmalandı… Benim yarınlarım kana bulandı… Sel olup aktı gözyaşlarım yanaklarımdan… Çağladı coştu pınarlarından… Ama benden başka ama benden başka silen olmadı…. Kader yine oyununu oynadı… Dünler bir rüya mazi oldu benim için…. Ne hayallerim kaldı ne umutlarım… Karanlığa büründü hayalimdeki yarınlarım…. |
![]() |
![]() |
![]() |
#928 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() GÖZLERİME BAK
Acıyı görmek mi istiyorsun? Gözlerime Bak Acıyı görmek mi istiyorsun? Gözlerime bak! Dudaklarımda söyleyemediğim sana ait duyguları, Bana her fırsatta bıraktığın yokluğunun acısını fark edeceksin. O zaman anlayacaksın acının sende ne kadar masum durduğunu. Ayrı yetişmiş güllerin birbirine hasreti gibi, Umutla kurudum sensiz. Ve sen hiç gözlerime bakıp beni sevdiğini söyleyemedin. Oysa sırf bu kelime için kurduğum hayallerdi beni hayatta tutan Bir boşluktan içeri girdim her gece, Senli düşlerden sensiz karanlıklara süzülür gibi.
![]() |
#929 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() haticeözlü Şuan
![]() Son Aktivite: 24.06.2011 07:59
Tecrübe Puanı: 645
![]() ![]() |
![]() KARASEVDA
Bir kere sevdaya tutulmaya gör; Ateşlere yandığının resmidir. Aşık dediğin, Mecnun misali kör; Ne bilsin alemde ne mevsimidir. Dünya bir yana, o hayal bir yana; Bir meşaledir pervaneyim ona. Altında bir ömür dönedolana Ağladığım yer penceresi midir? Bir köşeye mahzun çekilen için, Yemekten içmekten kesilen için, Sensiz uykuyu haram bilen için, Ayrılık ölümün diğer ismidir
![]() |
#930 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() haticeözlü Şuan
![]() Son Aktivite: 24.06.2011 07:59
Tecrübe Puanı: 645
![]() ![]() |
![]() Ya seninle ya sensiz!
Olmasa da sevenim Ağlayanım gülenim İlk sözüm son yeminim Ya seninle ya sensiz! İstersen sevme beni İstersen bekle beni Taş gibi toprak gibi Ya seninle ya sensiz! Yalnız bir mevsim değil Yalnız bir bahar değil Her zaman her yerde bil Ya seninle ya sensiz! İstersen öldür beni İstersen güldür beni Gün gibi güneş gibi Ya seninle ya sensiz!
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |