![]() |
#9421 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OSMAN ECE Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2018 14:36
Tecrübe Puanı: 3352
![]() |
![]() ozan erdeme
düzü koymuş sarpa gidiyor gerçek yolu görerek aşık ozan olmuş çıkmış meydana elin matagını dererek aşık birde laf atmış kul gaziye agzında kemik almış azıya suratın benziyor kara tazıya gitme av peşinden ürerek aşık rızasız bahçenin gülünü yolma acı konuştum kusura kalma abdessiz hatire namazın kılma postunu batıya sererek aşık evliyalar yurdudur burası diyari söylesin geldi sırası sen sivasın yüz karası sapma hayırı şere yorarak aşık köylüm kusura kalma ektigini biçiyorsun çok öpüyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9422 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ozanım diyenler uğrar buraya
inanmaz asla yazı turaya bu saatte gelen olurmu buraya bir mutluluktur sevene aşk
![]() |
#9423 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OSMAN ECE Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2018 14:36
Tecrübe Puanı: 3352
![]() |
![]() çok sevdigim bir arkadaşıma
içip meyhanede sızar kalırsın evinden haberin varmı gardaşım günde 5 vakitte girsen camiye namazını kılsan zormu gardaşım benlik perdesini kalbinden kaldır ölmeden gayret et nefsini öldür şeytana burada haddini bildir bir selevat getirmek armı gardaşım bu nefsin elinden perişan halin mürşüdü kamile ugrasın yolun fayda etmez dünya malın yalan dünya sana yarmi gardaşım aşık diyariye darılma sakın biraz arif ol edebin takın ölüm uzak deyil çok yakın yoksa iki gözün körmü gardaşım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9424 |
Moderator
![]() yine akşam oldu kapandı hava
kapandı kapılar gelmiyor hava ağladıkça vuruyor kafama tava sizleri özlerim bi akşam üstü
![]() |
#9425 |
Moderator
![]() elveda diyelim ozanlar size
kimseye kızıpta gelmeyin gaza eğer gelirseniz başkentte saza vurun sazın teline bi akşam üstü
![]() |
#9426 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
![]() Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4546
![]() Salim ozan döker dilinden inci,
Osman abi ozanlarda birinci, Yaşarız hüzünü hem de sevinci, Yeniden gelsesin bir akşam üstü.
![]() ![]() |
![]() |
#9427 | |
Moderator
![]() Alıntı:
bazen yazar bazen gezerim ben kimseyi kıramam üzemem ben hoşçakal diyorum bi akşam üstü
![]() ![]() |
![]() |
#9428 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
![]() Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4546
![]() Benden Olmaz
Baltaya sap olamadım, Siyasetçi olacağım, Bir iş bile bulamadım, Siyasetçi olacağım. Karnım şişko, ense kalın, Acımayın sizde çalın, Artsın artık benim malım, Siyasetçi olacağım. Oy verirse bana millet, Çekecekler dört yıl illet, Peşimde olacak devlet, Siyasetçi olacağım. Dalkavukla dolar yanım, Sizden uzak herbir anım, Sosyeteye girer hanım, Siyasetçi olacağım. Uzar gider artık ömür, Oy verene verin kömür, Vicadım yok kalbim demir, Siyasetçi olacağım. Milletin kanın emerim, Zengin olmak tek emelim, Sıkamam kendi kemerim, Siyasetçi olacağım. Doğru olsam oy vermezler, Benim peşimden gelmezler, İyilikten hiç bilmezler, Siyasetçi olacağım. Sandalli der başka olmaz, Ambarım boş asla dolmaz, Bizim millet ibret almaz, Siyasetçi olacağım. Hasan Ilter
![]() ![]() |
![]() |
#9429 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Klimasuyu Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 01.05.2009
Tecrübe Puanı: 1452
![]() |
![]() Keşke başımızda olsa
Sandalli gibi siyasetçi Meclis sen gibilerle dolsa Kafatasçı değil milliyetçi... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9430 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ismail 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 10.01.2016 23:55
Tecrübe Puanı: 1080
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Beni bırakıp gittin ya..........
vebalim olsun boynuna halka, sızlasın ellerin tutmasın dizlerin sende vefasız çıktın ya............. Gözlerine ışık gelmesin........... dalında solsun bahar çiçeklerin, harabeye dönsün gönül evlerin, yolunu bekleyecek kimsen olmasın........... Erisin bitsin ömrün............. dününden beter gelsin her günün, ecelin olsun sevdiğinin geldiği gün, kör baksın her iki gözün................ SENDE VEFASIZ ÇIKTIN YA................. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 13 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 13 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
SitemiziN EnlerI | Mert5858 | Forum oyunları | 641 | 31.05.2012 16:48 |
Sitemizin Boy Ortalaması | ero | Arşiv | 112 | 02.01.2010 13:21 |
Halk Ozanları Sivas Buluşması | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 11 | 01.12.2008 14:58 |