|
|
#9571 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zeynep Başkan-Dağlar dağladı beni..
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar LaEdri'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#9572 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5506
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Helin
Hasretimsin Baktığım her yerde inan sen varsın Güzellik nerede sen oradasın Herşeyinle içimde yaşayansın Bu beden nerede sen oradasın Sen benim bahar gülüm Sen benim ekmeğim Sen benim içtiğim suyumsun Sen bahar gülü diye kokladığım çiçeğim Sen benim canım hasretimsin Sen benim bahar gülüm Sen benim ekmeğim Sen benim içtiğim suyumsun Sen bahar gülü diye kokladığım çiçeğim Üzüntüm neşem canım hasretimsin Başımı bu sevdaya saldı gözlerin Nereye bakarsam orda izlerin Petekte bal gibi senin sözlerin Bir türkü dinlesem sen oradasın Sen benim bahar gülüm Sen benim ekmeğim Sen benim içtiğim suyumsun Sen bahar gülü diye kokladığım çiçeğimsin Sen benim canım hasretimsin Sen benim bahar gülüm Sen benim ekmeğim Sen benim içtiğim suyumsun Sen bahar gülü diye kokladığım çiçeğim Sen üzüntüm neşem hasretimsin Sen benim bahar gülüm Sen benim ekmeğim Sen benim içtiğim suyumsun Sen bahar gülü diye kokladığım çiçeğimsin Neşem canım sevdiğim hasretimsin..................
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#9574 |
|
Navigator
ONUR AKIN
GAYBANA GECELER Oy sevdasına kurban olduğum oy, Bilsen ne gaybana geceler yaşarım, Gay bana gecelere oy Kulaklarımda kuru kuru uğultular, Ben güllere yanarım, güller bana, Demem o ki sana hasretin o kadar,koymazdı ama, Geceler öyle bir gay bana Geceler öyle bir kötü dinli gavur, Gavur ki sorma Dönerim olmaz,yatarım olmaz, Upuzun hint fakiri yatağı gece, Öyle bir batar ki,dört yanımdan, Ayağımı uzatırım parmaklık, Elimi uzatırım soğuk duvar. Oy git,parmak demir, soğuk duvar, Oy yandır, geceler andır, Kanrevandır,kanrevandır,kanrev andır. Yüreğimin hasretinde yalnızlık deyme p..., Gay bana gecelerin esaretinde, Oy sevdasına kurban olduğum oy, Bilsen ne gay bana geceler yaşarım, Gay bana gecelere oy.
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#9575 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilsad Hatun Şuan
Son Aktivite: 29.10.2010 21:09
Tecrübe Puanı: 1130
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ali Aksoy _ Heyya Heyy
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Dilsad Hatun'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#9576 |
|
Navigator
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Kivircik Ali Bir Selam sal Gün aksama döndü gülüm bir selam sal sabah olsun Gökte günes yandi gülüm yüzüm gülsün Bir selam sal günes dogsun bir selam sal yüzüm gülsün Ince ince egir beni yeniden sev yeniden dogur beni Ta yürekten cagir beni bir selam sal sabah olsun Bir selam sal günes dogsun bir selam sal yüzüm gülsün Benim türküm baska türkü söylüyorum aska türkü yitirmisim evi barki bir selam sal sabah olsun Bir selam sal günes dogsun bir selam sal yüzüm gülsün............
|
|
|
#9577 |
|
Usta Yiğido
Radyo Militan Asenalar : Yanlizim _ Mustafa YILDIZDOGAN
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Dilsad Hatun'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#9578 |
|
Navigator
Zara Bin Cefalar Etsen Almam Üstüme Bin cefâlar etsen almam üstüme Gayet şirin geldi dillerin dostum Varıp yad ellere meyil verirsen Kış ola bağlana yolların dostum İlâhi onmaya yardan ayıran Bahçede bülbüller ötüyor uyan Kula gölge olsa Allah’a ayan Senden ayrılalı gülmedim dostum Pir Sultan Abdal’ım gülüm dermişler Bu şirin canıma nasıl kıymışlar İster isem dünya malın vermişler Sensiz dünya malın neylerim dostum Pir Sultan Abdal
|
|
|
#9579 |
|
Usta Yiğido
Sarmasik Güller ....
|
|
|
#9580 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
Yeniçağ - Şarkımız
Kırılır da bir gün bütün dişliler, Döner şanlı şanlı çarkımız bizim. Gökten bir el yaşlı gözleri siler, Şenlenir evimiz, barkımız bizim. Yokuşlar kaybolur, çıkarız düze, Kavuşuruz sonu gelmez gündüze, Sapan taşlarının yanında füze, Başka âlemlerle farkımız bizim. Kurtulur dil, tarih, ahlak ve iman; Görürler, nasılmış, neymiş kahraman! Yer ve gök su vermem dediği zaman, Her tarlayı sular arkımız bizim. Gideriz, nur yolu izde gideriz, Taş bağırda, sular dizde, gideriz, Bir gün akşam olur, biz de gideriz, Kalır dudaklarda şarkımız bizim...
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Cley'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
| Konuyu Toplam 14 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 14 Misafir) | |
|
|