25.12.2008, 01:47 | #951 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5466
|
Cevap: BiR DeMeT SiiR
Göz Yaşlarımı Yağmurlara Ekledim
şimdi mevsim sonbahar kopan yapraklar mıdır rüzgarın değdiği yoksa tükenen takvim sayfalarıyla yaşamım mı aynı makamda çalan bu kaçıncı hüzün şarkısıdır gidişinle dinlediğim ve bu kaçıncı yalnızlığımdır her sevdada yeniden başlayan şimdi mevsim sonbahar hava yağmur kokarken hiç doğmayacak bir sevdaya gebe yüreğim ve sana dokunamayan ellerimle yalnızlığımın sindiği hüzün sokaklarının her köşesine adını yazar bir gölge gibi dolanırken peşimde yalnızlık yolların ıslaklığında ayak izlerini ararım ahh bu ne hüzzam sevdadır bu ne yalnızlık şimdi mevsim sonbahar şimdi hüzün ve yalnızlık kol kola gezerken parolasız işaretsiz karanlığını alıp yanına yalnızlığıma nöbet çıkarır gece yollar uzak yollar ayrılıklarda kesişirken en kuytu köşelerde gözlerimin kıyısından düşen göz yaşlarımı sevda bulutlarıyla eylül yağmurlarına ekledim saklanma saçaklar altına ben gelemiyorum bırak benim yerime saçlarına dokunsunlar............. Cünkü ben hic seninle olmayacagim................... ........ |
25.12.2008, 01:50 | #952 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
Aldım Kalbimi Gidiyorum Senden
İtiraf ediyorum Zor oldu pek zor... Yakaladım sıkıca yüreğimi, Ayaklarımı diredim, Gelmiyor çıkmıyor yerinden... Bütün olmuş, Farkında değil Diğer bütünlerden Zannediyor gidiciler, geçiciler, Dönmeyecekler... Oysa kalmışlar Öncekiler, sonrakiler Uğraş verilen gelecektekiler. Çek, asıl Bırak kanasın, acısın Yaralar açılsın... Sana yaşatacağım Gerçek bir ilki Bir sürü yalan özelinden, Kendini teklikle kandıran Zavallı süründen… Aldım kalbimi gidiyorum Senden... Aynur Baydar |
25.12.2008, 01:53 | #953 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
Sivaslım
Olmayınca olmuyor yapacak bir şey yok, Daha fazla ısrar etmenin bir manası yok. Anlamsız daha bu aşkın beşinden koşmak, Senin hayatında yerim yokmuş Sivaslım. Hayatta her şey istediğin gibi olsun, Aradığın aşkı sevgiyi çabuk bulursun. Giyim tarzı konuşması hoş güzel olan, Sen aşka değil görünüşe sevdalısın Sivaslım. Ben yine kayıp ettim dürüstlüğümden, Dünya değil biz insanlarız yalan olan, Hayat öyle bir düzene kurulmuş ki canım, Sende haklısın, her şey çıkar olmuş Sivaslım |
25.12.2008, 02:51 | #954 |
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
Son Aktivite: 23.12.2009 15:39
Tecrübe Puanı: 0
|
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Özlüyorum Sevgilim Seher yellerini kuş seslerini özlüyorum Ben seni özlüyorum Tatlı bakışlarını ipek saçlarını Bir saba rüzgarı diyorum Alsa getirse seni yanıma yanı başıma Ve bir özgürlük anıtı yapıversek Bu güzel anı adına Ben kurtulsam şu hayal esaretinden Bir usanç çılgınlığına dönüştü güzelliğin Saçların giyotinden daha keskin bir ölüm yolu Kokun baldıran zehri oldu Ama diyorum ve ellerimi açıp dua ediyorum Şu güzel kuşlar ya da beyaz periler Ya da şu bad-ı saba tutuverse ellerinden Bir pamuk yumuşaklığıyla Bırakıverse seni yanıma Ve sen hep yanımda olsan Ben kurtulsam hayal çirkefliğinden Yine seher yellerine kuş seslerine dönsek Beraber güz türküleri söylesek Güneşin doğduğu yöne Ve bir özgürlük anıtı yapıversek Tutsak yüreklerimize Artık gel sevgilim Artık gel bıktım şu bekleyişten Ya da Allah' ım ölümü gönder Azrail' le Özgürlüğe susamışlığa kansam Gönder Allah' ım ikinin birincisini Kabul buyur günahkar kalbimin Günahkar tövbesini Kabul buyur Allah' ım ikinin birincisini |
29.12.2008, 22:25 | #955 |
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
|
Adını Bilmeden Sevdim
Ben, seni; adını bilmeden sevdim. Ve, “var”lığınla gülüşünü... Ben seni, yaşını bilmeden, gözünü-kaşını bilmeden sevdim. Ve, “yar”lığa süzülüşünü. Ben seni, sesini duymadan sevdim... Ve duymadan nefesini. Ben seni adını bilmeden sevdim... Ama; sevdim!.. Üşüyüşünü sevdim... Üşüyüşünü sevdim onüçüncü ayın ilk günü; “Gel, ısıt” deyişini!.. Bekleyişini sevdim beşinci mevsimin gün bitimlerinde, bilerek gelmeyeceğimi... Akşam alacalarının gönlüne yürüyüşünü sevdim... Ve, kıpırtısız, karanlığa gömülüşünü sevdim. Bir de; “Gel, ışıt” deyişini!.. Ben seni, adını bilmeden sevdim. İhtiyacım... Cevabım... İsimler koydum sana; bahar yelim, çiçek tarlam... Gökkuşağım, ışığım... Kuşkanadım, pembe rüyam, çiy tanem... Seni, adını bilmeden sevince öğrendim; seni sevmek için gerekmiyordu ismini bilmem... ...Sevdim işte! Ben, seni; yaşını bilmeden sevdim... Yani bilmeden sevdim deden yaşında mıyım, torununla akran mı! Ben seni, gözünü-kaşını bilmeden sevdim. Ben seni, sesini duymadan sevdim. Ve hatta öğrenmeye korkarken, bilmeye kıyamazken seni... ...seni sevdim. Seni sevdim. İçime salıncaklar kurdum gönlümün ipleriyle... Oturdun, sallayamadım; dokunurum diye korkumdan! Dolaştın boynuma bir sarmaşık gibi; okşayamadım. ...Koklayamadım! Dalgalarını taramamış olan parmaklarım yabancı saçlarına... Ve hâlâ bilmiyorum, gözlerin ne renk?.. Hangi yıldızlar mahpus içinde? Ve ben sana hâlâ seni sevdiğimi söyleyemedim!.. Ama ben seni; adını bilmeden, yaşını bilmeden... Yüzünü bilmeden, sesini bilmeden... ...seni bilmeden sevdim. Seni, “bilmeden” sevdim! Senin olmadığın ve benim olmadığım bir sokaktaki köşebaşında çarpıştı duygularımız! Döküldü içindekiler ve döküldü içimdekiler... Sen yoktun orda ve ben de yoktum; Ama sevda vardı! Ve, ben; seni adını bilmeden sevdim |
30.12.2008, 21:55 | #956 |
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
|
Yasakkkkkk Bir bulut yükü gibi Seni yüklemişim gözlerime Gözlerimin buğusundasın Bir çiy damlasısın Kirpiklerimin ucuna tutunan Bir bilsen nasıl titriyorsun Yalnızlık kokan duygular içinde Bir yasak korkusu sinmiş Titreyen yüreğimizin her köşesine İkimiz de biliyoruz Bu sevdanın çıkışı yok Adı yasak bu sevdanın Yüreğimiz atıyor ya Tutsak edilsede duygularımız Ne dersek diyelim Bu sevdanın adı Yasak.... Yasak...... Yasak...... Yok bu sevdanın sonu Öyleyse neden bile bile Bu acıyı ikimiz de yaşıyoruz..... |
30.12.2008, 22:00 | #957 |
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
|
Sen benden gidersen Denizler de gider kıyılarımdan Uzak iklimlerde eser sesim Bir rüzgardan, bir rüzgara koşar Çocukluğumun şarkıları Kimseler duymaz... Sen gidersen; Ellerim de gider peşinden Irmaklarım yataklarını şaşırır Dipsiz bir uçuruma bırakırım sözlerimi Cam kırıklarında yürümüş gibi Koşarım... Açarım gözlerimi Her şafak vakti, her yol ağzına Kimseler bakamaz... Sen gidersen; Çakarım kendimi bir çivi gibi kendime Kimseler sökemez... sen gidersen bende giderim sürüklene sürüklene ardıma bakmadan koşarım peşine delice sen gidersen demek boşuna işte bilirimki bir gün gideceksin ve bu ruya sona erecek bile bile ölümüne seni sevmek sen gidersen diye ardından ağıtlar yakmak sen gidince bana düşer |
30.12.2008, 22:26 | #958 |
Tecrübeli Yiğido
çılgın_türk Şuan
Son Aktivite: 08.04.2012 19:32
Tecrübe Puanı: 660
|
gurbet treni
"yine katarlandı gurbet treni, yatağı sırtına vuran gidiyor durdurak dinlemez yoktur freni, saati hasrete kuran gidiyor. geride kalanlar ağlar çaresiz, ölüler çaresiz sağlar çaresiz dereler ırmaklar dağlar çaresiz umudu mendile saran gidiyor. haydi leyli leyli leyli de leyli nedir gariplerin gurbete meyli haydi leyli leyli yolcuya leyli ananın sırtında bir körpe çağa çağanın feryadı bend olmuş dağa işleri de kalmış ulu allah'a düşlerini hayra yoran gidiyor. katar dedikleri demir kervancı kervanın içinde yürekler acı dedenin bağrında bir garip sancı torunları hacer, turan gidiyor esat kabaklı
30.12.2008, 22:26 | #959 |
Tecrübeli Yiğido
çılgın_türk Şuan
|
gurbet treni
"yine katarlandı gurbet treni, yatağı sırtına vuran gidiyor durdurak dinlemez yoktur freni, saati hasrete kuran gidiyor. geride kalanlar ağlar çaresiz, ölüler çaresiz sağlar çaresiz dereler ırmaklar dağlar çaresiz umudu mendile saran gidiyor. haydi leyli leyli leyli de leyli nedir gariplerin gurbete meyli haydi leyli leyli yolcuya leyli ananın sırtında bir körpe çağa çağanın feryadı bend olmuş dağa işleri de kalmış ulu allah'a düşlerini hayra yoran gidiyor. katar dedikleri demir kervancı kervanın içinde yürekler acı dedenin bağrında bir garip sancı torunları hacer, turan gidiyor esat kabaklı
05.01.2009, 20:28 | #960 |
Tecrübeli Yiğido
çılgın_türk Şuan
|
Bir kara sevda geldi başıma
Hiç bakmaz oldu gözüm yaşına Kurşun işler mi mezar taşıma Bir garip geldi geçiyor ömrüm Bir şahin olmuş ucuyor gönlüm Deryalar çöller aşıyor gönlüm Tez haber salın nazlı yarime Bir garip geldi geçiyor ömrüm Kor ateşlerde yanıyor içim Bin derdim var biçim biçim Yaralı bülbülüm yok ki sucum Bir garip geldi geçiyor ömrüm
|