|
|
#981 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bilal kose Şuan
Son Aktivite: 16.02.2015 14:33
Tecrübe Puanı: 3349
![]() |
TUM ANNELLERIN DOGUM GUNU KUTLU OLSUN
tum annelerin anneler gunu kutlu olsun Konu bilal kose tarafından (09.05.2010 Saat 21:20 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 7 Kullanıcı bilal kose'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#982 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() aysima58 Şuan
Son Aktivite: 07.12.2015 00:23
Tecrübe Puanı: 1841
![]() |
teşekkür ederim kardeşim sizin eşinizin ve annenizinde annelere günü kutlu olsun allah uzun yıllar anneler günü görmeyi nasiip etsin.
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı aysima58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#983 |
|
Usta Yiğido
![]() |
ayni dileklerle sizinde anneler gununuz kutlu olsun
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı bilal kose'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#984 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() aysima58 Şuan
Son Aktivite: 07.12.2015 00:23
Tecrübe Puanı: 1841
![]() |
çok teşekkür ederim kardeşim çok sağolun allah razı olsun çok incesiniz allah gönlünün güzelliğine göre işini hep rast getirsin inşallah.
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı aysima58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#985 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4581
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sandal´a Özlem Her yerine kurban olam ben senin, Dağları, bayırı, özü özledim, Doğmuyor gönlüme sensiz gün benim, Başak başak açmış yazı özledim. Senin gibi yoktur dünyada köyüm, Sende kaldı hepten geçmişim soyum, Vurulsun davula, kurulsun toyum, İnce ince çalan sazı özledim. Anladım gurbetten bana yurt olmaz, Kalbim uzaklarda mutluluk bulmaz, Dünyayı verseler boşluğun dolamz, Tavuğu, hindıyı, kazı özledim. Yolunda gezdiğim günler aklımda, Çok sevdalar çektim hala saklımda, Varsın soğuk olsun kışın iklim de, Gazel döken sarı güzü özledim. Köyümsün, vatansın, babadan yurdum, Şana ulaşmanın hayalın kurdum, İçinde yaşamak yalnızca derdim, Yiğit köylülerim sizi özledim. Kömbeni, katmeri, bulgur aşını, Yarin su aldığı pınar başını, Harmanı, tarlayı, her bir taşını, Sandal´ımda yanan közü özledim. İşte bu Siyahi derdini döktü, Hasretlik gurbette belimi böktü, Yaş oldu özlemin gözümden aktı, Garip garip bakan gözü özledim. Hasan Ilter
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı sandalli'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#986 |
|
Usta Yiğido
![]() |
[quote=sandalli;552723][b][i][center]Sandal´a Özlem
Her yerine kurban olam ben senin, Dağları, bayırı, özü özledim, Doğmuyor gönlüme sensiz gün benim, Başak başak açmış yazı özledim. Senin gibi yoktur dünyada köyüm, Sende kaldı hepten geçmişim soyum, Vurulsun davula, kurulsun toyum, İnce ince çalan sazı özledim. Anladım gurbetten bana yurt olmaz, Kalbim uzaklarda mutluluk bulmaz, Dünyayı verseler boşluğun dolamz, Tavuğu, hindıyı, kazı özledim. Yolunda gezdiğim günler aklımda, Çok sevdalar çektim hala saklımda, Varsın soğuk olsun kışın iklim de, Gazel döken sarı güzü özledim. Köyümsün, vatansın, babadan yurdum, Şana ulaşmanın hayalın kurdum, İçinde yaşamak yalnızca derdim, Yiğit köylülerim sizi özledim. Kömbeni, katmeri, bulgur aşını, Yarin su aldığı pınar başını, Harmanı, tarlayı, her bir taşını, Sandal´ımda yanan közü özledim. İşte bu Siyahi derdini döktü, Hasretlik gurbette belimi böktü, Yaş oldu özlemin gözümden aktı, Garip garip bakan gözü özledim. Hasan Ilter abi eline yuregine saglik gurbetten silaya goturdun bizi duygulari sel sel costurdun yine ellerin dert gormesin abi |
|
|
|
|
|
#987 |
|
Usta Yiğido
Sag ol Bilal senin de güzel yüregine saglik. Cok tesekkür ederim.
|
|
|
|
#988 |
|
Usta Yiğido
![]() |
gercekten harika bir siir abi sandali senin kadar guzel anlatan olmaz herhalde abi
|
|
|
|
|
|
#989 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Köyümden Haber Var
Sandal`dan bir haber geldi bu gece, Yine boran çökmüş yaraş beline, Dinledim sözleri hep hece hece, Kış gününde ayaz vurmuş gülüne. Kapanmış yolları kar ile dolmuş, Kurumuş ağaçlar yapraklar solmuş, Köyün sokakları çok sesiz kalmış, Uğramazmış artık kimse iline. Ne yiğitler geldi, nicesi geçti, Soğuk sularından güzeller içti, Nice ağa, beyler terketti göçtü, Kimse bakmaz olmuş köyün yoluna. Gül bahçesi kuru, evler virane, Gezer gecelerde herkes divane, Muhtarı, azası dermiş bana ne, Kapılmışlar hepsi kendi seline. Böyle miyidi bizim köyün kaderi, Tanımazdı güzel yüzler kederi, Olamaz ki bundan daha beteri, Acı dolmuş güzel yarin diline. Siyahi der bizde gidemez olduk, Geldik gurbet ele bağlandık kaldık, Ne bir günün gördük, ne murat aldık, Hasret kaldık, çöplügüne, külüne. Hasan Ilter |
|
|
|
|
|
#990 |
|
Usta Yiğido
Sandal bogazini özledim Bilal, trenle gecerken o dar bogaz var ya püfür püfür esen sögüt dallarini, baharda cosan irmagi, ne bileyim iste her seyi özledim.
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|