Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Anketler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz: "Kürt Açılmı" Nedir?
Kürt açılımını destekliyorum olmalı. 372 34,77%
Kürt açılmını deseteklemiyorum böyle bir şey gereksiz. 683 63,83%
Konu hakkında hiç bir fikrim yok 15 1,40%
Katılımcı sayısı: 1070. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil
Alt 26.10.2009, 15:57   #981
doğan bulut
Yasaklı
NO AVATAR

doğan bulut Şuan doğan bulut isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.05.2010 05:13

Tecrübe Puanı: 0 doğan bulut FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?

Alıntı:
Abdurrahman 58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
bir yorum ancak bu kadar yanlış anlaşılır! görende beni kürtleri savunuyor sanacak doğru düzgün oku yorumu sonra değerlendir

evet yanlış yorum yapmışım çok özür dilerim hakkını helal et kardeş
doğan bulut isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.10.2009, 16:13   #982
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1284 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Arkadaşlarımızın bazıları büyük gaflet içinde maalesef..
Kürtler neden dağa çıkıyor,neden DTP'ye oy veriyor diyerek eleştirin,neden PKK'lıları karşıladırlar diye eleştirin ama Kürtler sevilir mi,Kürt'ün neyini seveceğim gibi laflar Allah'a karşı gelmektir,büyük günahtır.Allah'ın takdirine karşı gelmektir.Sivas'ta Türk olarak doğmak istiyorum diye form mu doldurdunuz ne yaptınız siz ana rahmine düşmeden önce?Yaptığınız güpe gündüz ırkçılıktır,kafatasçılıktır.Kü rtçülük yapan biriyle Türkçülük yapan birş arasında ne fark var?
Alt 26.10.2009, 16:18   #983
titizyiğido
Usta Yiğido

titizyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

titizyiğido Şuan titizyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.06.2012 00:55

Tecrübe Puanı: 731 titizyiğido BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Kürtler neden dağa çıkıyor,neden DTP'ye oy veriyor diyerek eleştirin,neden PKK'lıları karşıladırlar diye eleştirin ama Kürtler sevilir mi,Kürt'ün neyini seveceğim gibi laflar Allah'a karşı gelmektir,büyük günahtır.Allah'ın takdirine karşı gelmektir.Sivas'ta Türk olarak doğmak istiyorum diye form mu doldurdunuz ne yaptınız siz ana rahmine düşmeden önce?Yaptığınız güpe gündüz ırkçılıktır,kafatasçılıktır.Kü rtçülük yapan biriyle Türkçülük yapan birş arasında ne fark var?
aynen katılıyorum...........
Alt 26.10.2009, 20:54   #984
Klimasuyu
Usta Yiğido

Klimasuyu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Klimasuyu Şuan Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1429 Klimasuyu isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Arkadaşlar nazi falan olmayalım tmm. kabul ama göz göre görede senin askerini vuran sana baş kaldıran vatanını bölmeye çalışanların bırakılmasına göz yummayalım..!

Arkadaş T.C.'nin Başbakanı teröristle müzakere edemez..! Ha Sayın ERDOĞAN "yok arkadaş benim pkk ile yediğim içtiğim ayrı gitmeyecek ben bu adamlara sempati duyuyorum" falan diyorsa en azında bulunduğu makama saygısı olsun istifa etsin ondan sonra gidip ne yaparsa yapsın kandil'e mi çıkıyor yoksa Mahmur'da pkk'nın bulaşıklarını mı yıkıyor seçim onun ama bu makamdayken pkk ile pazarlık yapmasın yaptırmayız..!
Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 26.10.2009, 21:00   #985
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 19:58

Tecrübe Puanı: 4524 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt

Alıntı:
Abdurrahman 58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
bende inanmam derim.
Sen bilirsin, senin inanip, inanmaman beni TINNN´lamaz.
Alt 27.10.2009, 00:44   #986
ayten58
Yasaklı
NO AVATAR

ayten58 Şuan ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.03.2010 21:23

Tecrübe Puanı: 0 ayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

yıldırımcım canım benim beni aratmadığın için sana çok teşekkür ederim aynen katılıyorum sonuna kadarda destekliyorm bitanem kürtleri sevmemek neden günah olsun yaa tam aksi sevap bile neyini seveyim çocuklarının eline silahı verip dağa çıkaran kardeşi kardeşe düşman eden zihniyetin neresini seveyim bak ne diyorum demekki daha önceleri onları biz kardeş biliyorduk ama artık değiller artık insandan bile saymıyorum cahil cühela takımı aklı başında olan vatan bölmeye asker vurdurmaya evlat yetiştirmez anlıyomunuz bizde evlat büyütüyoruz neden git şu kürdü vur demiyoruz istesek yapmazamıyız yaparız ama bizde allah korkusu var çünkü benim evladım bana çok değerli ben evladımın hem ahiretini hem dünyasını yıkakam bir ikincisi kürdünküde evlat anasının gözünü yaşlı koyup bedduasını almamam üç evladımın ve diğer çocuğun hayatıyla oynamam peki bu kürtler hiç bunları düşünüyoru hayır çünkü kafa örümcek tutmuş derine dalamıyor.
ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.10.2009, 08:19   #987
abdulvahid
Yiğido

abdulvahid - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abdulvahid Şuan abdulvahid isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.06.2012 11:51

Tecrübe Puanı: 567 abdulvahid FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
guldane Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
yıldırımcım canım benim beni aratmadığın için sana çok teşekkür ederim aynen katılıyorum sonuna kadarda destekliyorm bitanem kürtleri sevmemek neden günah olsun yaa tam aksi sevap bile neyini seveyim çocuklarının eline silahı verip dağa çıkaran kardeşi kardeşe düşman eden zihniyetin neresini seveyim bak ne diyorum demekki daha önceleri onları biz kardeş biliyorduk ama artık değiller artık insandan bile saymıyorum cahil cühela takımı aklı başında olan vatan bölmeye asker vurdurmaya evlat yetiştirmez anlıyomunuz bizde evlat büyütüyoruz neden git şu kürdü vur demiyoruz istesek yapmazamıyız yaparız ama bizde allah korkusu var çünkü benim evladım bana çok değerli ben evladımın hem ahiretini hem dünyasını yıkakam bir ikincisi kürdünküde evlat anasının gözünü yaşlı koyup bedduasını almamam üç evladımın ve diğer çocuğun hayatıyla oynamam peki bu kürtler hiç bunları düşünüyoru hayır çünkü kafa örümcek tutmuş derine dalamıyor.
Sevap/günah kavramını alaya almaya hakkın yok bir,
Başkalarını alaya almaya hakkın yok,iki,
Burasını Nazi FAşizmin Atış alanına çevirmeye hakkın yok ,üç.

Başkaları hakkında ne düşünüyorsan,onlar da senin için aynısını düşünür,bu da dört...
Alt 27.10.2009, 10:32   #988
sensetik
Tecrübeli Yiğido

sensetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sensetik Şuan sensetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.03.2016 13:55

Tecrübe Puanı: 726 sensetik isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
ben insan olarak kimseyi zorla sevmek zorunda değilim...bir ırkı yada milleti sevmemek ırkçılık değildir...Irkçılık bir ırkın diğerlerinden üstün olduğuna ve diğerlerine hükmetmeye hakkı olduğuna duyulan inanç veya bu değerleri kabul eden doktrindir. Lütfen kelimeleri kullanırken ve insanları suçlarken yazdığımız kelimeleri seçmekte daha titiz olalım güzel kardeşim Yiğiter..sonra hiç sevmediğin bir millet yokmu? mesela yunanlılar veya fransızlar gibi ?? düşün varsa eğer sende bir ırkçısın söylemine göre

birşeyi daha açıklığa kavuşturmak lazım...her toplumun içerisinde iyi ve kötüler vardır...hangisi baskınsa o toplumun fenotipide o olur...nasıl bir tek kişinin sevilmesi bu görüntüye bağlıysa, toplumları şirin yada sevimsiz gösteren budur...geneli polisi taşlıyan, geneli şehit haberlerine sevinen ve geneli eline fırsat geçse beni bir bardak suda boğabilecek bir topluluğu sevmeme ırkçılık diyebiliyorsan bu senin "öznel" yargın olabilir sadece...bilmem anlatabildimmi güzel kardeşim?

Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker!
Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer.
Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i...
Bedr'in arslanları ancak bu kadar şanlı idi
.
sensetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 27.10.2009, 11:39   #989
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1284 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Abi tamam sevmiyorsun da adamı ırkından dolayı sevmiyorsun.Dediğim gibi eleştirisn-hatta DTP'ye G.Doğu'dan çıkan oy oranına en çok kızanlardan birisiyim belki de- ama kendi ırkını başka ırklardan üstün göremezsin.Geçmişinle övünürsün,atalarımızla şeref duyarsın ama şuanki halimizle Türklükle övünülecek tek tarafımız yok.

Yunanlıları sevmeyiz ama geçmişten dolayı.Köylerimizi devlet politikası edinerek yaktılar,yıktılar,Fransızı geldi başörtüme dokundu,İngiliz'i geldi İstanbul'a demir attı.Üstelik bunlarla bizim ortak olan tek yanımız yok,ne kültürümüz bir,ne dilimiz,ne dinimiz,ne örfümüz ne adedimiz.PKK da köyleri yaktı ama Kürt köylerini.Yahu biz bu adamalrla hiç mi selamlaşmadık,ortak olan tek yanımız yok mu,bir tane de kız alıp vermişliğimiz,beraber oturup bir çay içmişliğimiz yok mu?Dinimiz bir değil mi,Allah deyince aynı zata seslenmiyor muyuz?
Alt 27.10.2009, 12:03   #990
sensetik
Tecrübeli Yiğido

sensetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sensetik Şuan sensetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.03.2016 13:55

Tecrübe Puanı: 726 sensetik isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
Abi tamam sevmiyorsun da adamı ırkından dolayı sevmiyorsun.Dediğim gibi eleştirisn-hatta DTP'ye G.Doğu'dan çıkan oy oranına en çok kızanlardan birisiyim belki de- ama kendi ırkını başka ırklardan üstün göremezsin.Geçmişinle övünürsün,atalarımızla şeref duyarsın ama şuanki halimizle Türklükle övünülecek tek tarafımız yok.

Yunanlıları sevmeyiz ama geçmişten dolayı.Köylerimizi devlet politikası edinerek yaktılar,yıktılar,Fransızı geldi başörtüme dokundu,İngiliz'i geldi İstanbul'a demir attı.Üstelik bunlarla bizim ortak olan tek yanımız yok,ne kültürümüz bir,ne dilimiz,ne dinimiz,ne örfümüz ne adedimiz.PKK da köyleri yaktı ama Kürt köylerini.Yahu biz bu adamalrla hiç mi selamlaşmadık,ortak olan tek yanımız yok mu,bir tane de kız alıp vermişliğimiz,beraber oturup bir çay içmişliğimiz yok mu?Dinimiz bir değil mi,Allah deyince aynı zata seslenmiyor muyuz?
evet bu söylediklerin doğru canım kardeşim...zaten benim %100'üne karşı bir nefretim yokki...eline pkk bayrağı demek istemiyorum çaputu alarak çıkan ve çocuk katili resimleriyle dolaşan ve sözde savunduğu davaya inanan insanları katledenlere alkış tutan aptallara sözüm...bunların önemli bir çoğunluğu böyle ise ve bu kesimden nefret ediyorsam suç benim değil adı da ırkçılık olamaz..bunun ayrımını yapmak istedim ben...ben kürtleri sevmem demek doğru olmasada bunların çoğunu sevmem demem kendime adıma yalan olmaz...

Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker!
Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer.
Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i...
Bedr'in arslanları ancak bu kadar şanlı idi
.
sensetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 6 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 6 Misafir)