|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Kadınca Kadınca |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
25.07.2009, 05:08 | #1 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5461
|
Erkek Dedigin/ Can Dündar ...
Erkek Dedigin/ Can Yücel......
Erkek Dedigin........ Seni elinin tersiyle degil avucunun iciyle kavrayacak.Bileceksin ki emin ellerdeyim, baskasi tutamaz elimi boyle. Rahat olacaksin yaninda, cok konusmayacak, beynini didiklemeyecek. ince olacak; seni senin kadar düsünecek. Sen onu merak ettiginde kendisine hesap soruluyor havalarina girmeyecek. Senin inceligine karsi umursamaz sözler sarf etmeyecek. Adamin sinirini bozmayacak, cinlerini tepesine cikarmayacak, sanki sen onun icin varmissin her ne zaman istese emrine amadeymissin, o ne yaparsa yapsin her istediginde yaninda elinin altinda olacakmissin triplerine girmeyecek. Sen ona sevgini hissettirdiginde, sen ona kayitsiz sartsiz asIkmissin gibi havalara girmeyecek. Erkek dedigin ilgi gördügünde ilgiyle,sevgi gördügünde sevgiyle karsilik verecek.Erkek dedigin,sen onun icin kendine baktiginda, sirf ona daha güzel görünmek icin giyinip kusandiginda hicbir sey olmamis gibi davranmayacak. Ruhunu oksamasini bilecek.Romantik olacak kimi gün habersizce kucaginda ciceklerle cikip gelecek. Özel günleri unutmayi marifet sanmayacak. Kayitsiz olmayacak senin bütün zerafetine karsi. Gercekten seven bir kadin sevgi ve ilgi bekler, erkegine verdigi askin karsiliginda kücük bir tatli söz, kisa bir mesaj, bir cagri bile onu mutlu edebilir. Erkek dedigin bütün bunlari cebinden para harciyormus gibi cimrilikle yapmayacak. Ben aranmayi, cok aramayi sevmem demeyecek. Her sey kendi istedigi gibi olsun istemeyecek. Sadece kendi caninin istemesine baglamayacak her seyi. Erkek dediginin, hissettigiyle yaptigi sey arasinda ucurum olmayacak.Cesur olacak cesur. Seni seviyorum derken korkmayacak, baska seylerin arkasina gizlenmeyecek. Seviyorum deyip bir sonraki perdede kacmayacak, özlüyorum diyorsa gelecek, kaybetmek istemiyorum diyorsa kaybetmeyecek. Erkek dedigin askina sahip cikacak. Korkak olmaz erkek Bir baba sefkatiyle seni alnindan öptügünde bileceksin ki sevgisi gecici ve zayif degildir. Ve sevgiyle optugunde dudaklarindan bileceksin ki öpüsün tek sebebi sehvet degildir. Erkek dedigin aldatmayacak. Aldatmak basitliktir. Seviyorum diyorsa aldatmaz erkek dedigin. Aldatiyorsa sevmiyor demektir. Erkek dedigin YAKISIKLI olacak, cekici olacak ama bundan cok daha öte bir sey... Zeki olacak. Kadinin kücük yalanlara,bahanelere inanmayacagini,kendisini kendi gibi tanidigini bilecek. Kadinin zekasini kücümsemeyecek kadar zeki olacak. Zeki olacak, seni bir hamur gibi karmasini bilecek, o hamura kendisi katmasinida. Degerlerini bir anlik hevesler ugruna satmayacak. Yan gözle hatun kesmeyecek, üstüne sevgili edinmeyecek. Erkek dedigin önce sevecek. Kendini sevmeyen erkekten kimseye hayir gelmez. Bir bakarsin ki yillar sonra bu adamla ne yataga sigiyorsun, ne topraga... Koluna girip gezmesini bileceksin gururla, koynuna alip sevmesini de. Babaligini da bilecek, ana-babaya hürmet etmeyi, kadir kiymet bilmeyi, vefakarligi,fedakarligi... Erkek dedigin seni koruyacak, kusatacak. O nerede olursa olsun seni koruyacagini bileceksin. Pisirik olmayacak erkek dedigin. Erkek dedigin erkek olacak güzelim. Seni sadece sen oldugun icin sevecek.Parayla pulla, kariyerle, gücle, kimin ne dedigiyle hareket etmeyecek. Hem sevgilin,hem arkadasin, hem dostun, hem baban, hem cocugun olacak,huzurla bagrina basacaksin.
25.07.2009, 07:33 | #2 |
Moderator
Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
|
Cevap: Erkek Dedigin/ Can Dündar ...
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Erkek dedigin aldatmayacak. Aldatmak basitliktir. Seviyorum diyorsa aldatmaz erkek dedigin. Aldatiyorsa sevmiyor demektir. Erkek dedigin YAKISIKLI olacak, cekici olacak ama bundan cok daha öte bir sey... Zeki olacak. Kadinin kücük yalanlara,bahanelere inanmayacagini,kendisini kendi gibi tanidigini bilecek. Kadinin zekasini kücümsemeyecek kadar zeki olacak. Zeki olacak, seni bir hamur gibi karmasini bilecek, o hamura kendisi katmasinida. Degerlerini bir anlik hevesler ugruna satmayacak
03.03.2010, 20:48 | #3 |
Usta Yiğido
rüzgar79 Şuan
Son Aktivite: 10.09.2010 22:19
Tecrübe Puanı: 1731
|
bir erkekte merhamet olacak gerisi gelir en basta merhamet bence gözünden yas akiyorsa o erkek iyidir
|
09.02.2013, 21:09 | #4 |
Tecrübeli Yiğido
nene-hatun Şuan
Son Aktivite: 10.06.2013 11:16
Tecrübe Puanı: 475
|
Sn kardelençiçeği bu şiir Can Dündar'a değil Can Yücel'e aittir.
09.02.2013, 23:08 | #5 |
Tecrübeli Yiğido
ELLİSEKİZ Şuan
Son Aktivite: 18.02.2015 20:26
Tecrübe Puanı: 461
|
Var mı acaba bu niteliklerin hepsini bulunduran biri ?
Salim 58 in resmide konuyla tam orantılı olmuş hani ))) |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ELLİSEKİZ'e Teşekkür Ediyor... |
15.02.2013, 21:10 | #6 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
[nene-hatun]
Sn kardelençiçeği bu şiir Can Dündar'a değil Can Yücel'e aittir. Evet Tsk ediyorum. Düzelttim yanlisi Sn. Nene -hatun. Saygilar.
15.02.2013, 21:12 | #7 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
[ELLİSEKİZ]
Var mı acaba bu niteliklerin hepsini bulunduran biri ? Salim 58 in resmide konuyla tam orantılı olmuş hani ))) Yok öyle biri; hayal buya ELLISEKIZ. varsayariz bazen hayallerde de olsa dimi.?
|
|