Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz: Bunlara sessiz kalmayin
Sizler bu sava$ta e$itlik görüyormusunuz? 2 100,00%
Cocuklariniz Haberlerden etkileniyormu? 2 100,00%
Ayni durum bizde olsa ne yapardik?Allah vermesin... 2 100,00%
Bu konu hakindaki genel görü$ünüz nedir? 2 100,00%
Birden Fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 2. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 12.01.2009, 15:20   #1
SIRIKLIOGLU.58
Yiğido
NO AVATAR

SIRIKLIOGLU.58 Şuan SIRIKLIOGLU.58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.12.2009 17:53

Tecrübe Puanı: 602 SIRIKLIOGLU.58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Bunlara Sessiz Kalmayin

Onlarca masum yavrulari kattleden Alllah dü$manlarina canilere kar$i sesiz kalmayin Zalimin gücü varsa Mazlumun Allahi var.Kanayan bir yara oldu icimizde Filistin & kücük bir kiz cocugunun yürekleri burkan son sözleri aynen $öyle *****Annecim israil Askerleri kücük cocuklari kücük mermilerlemi vuruyorlar?insanin kanini donduracak cinsten degilmi?kim o anda o Annenin yerinde olmak isterki gözünüzün önünde önce yavrunuz sonrada siz katledilin bazilari cikip efrendim bu bir insanlik ayibidir diyorlar,fakat ben kar$ida insan göremiyorum gördügüm tek $ey Sionost rejimin Terminatörle$mi$ ölüm kusan silahlarla masum halkin üzerine yürüyen katliyamci bir ordu&bizler bütün bu olanlar kar$isinda sadece iki kelime söyleyebiliyoruz oda ALLAH KAHRETSiN evet Allah kahretsin Hem zalimleri hemda zalimlerin at ko$turmasi icin meydan verenleri.Madi gücünüz olmayabilir ama unutmayinki maneviyat her$eyden daha deyerlidir onun icin bu masumlarin kurtulu$u icin Dua edelim dua edelimki Allah bizleri böyle durumlara dü$ürmesin&hicbir Anne Babayi gözlerinin önünde yavrusu katledilirken imtahan etmesin bizlerin Atalari o günleri geride birekti Allah yer yüzünde kimseye aci tatirmasin.Arkada$lar sizler el acinki Allahta kapilarini acsin en azindan o masum yavrular icin sakin bana deymeyen yilan bin ya$asin demeyin cünki o yilan deymesede onun yavrusu birgün sanada deyecektir.ALLAHIM zalimleri sana havalediyoruz $üpesiz ki sen hesap görücülerin en hizlisi&en hayirlisisin onlari KÄHAR isminle kahreyle Yarabbi Amin amin amin aminnnnn.
SIRIKLIOGLU.58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 13.01.2009, 14:23   #2
SIRIKLIOGLU.58
Yiğido
NO AVATAR

SIRIKLIOGLU.58 Şuan SIRIKLIOGLU.58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.12.2009 17:53

Tecrübe Puanı: 602 SIRIKLIOGLU.58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bunlara Sessiz Kalmayin

Bugünde sessiz kalmayin her$eye ragmen sessiz kalmayin Filistine dua dua dua.
SIRIKLIOGLU.58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 13.01.2009, 14:59   #3
MeLody58
Usta Yiğido

MeLody58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

MeLody58 Şuan MeLody58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.06.2015 18:15

Tecrübe Puanı: 861 MeLody58 COK SEVILEN BIR KISIMeLody58 COK SEVILEN BIR KISIMeLody58 COK SEVILEN BIR KISIMeLody58 COK SEVILEN BIR KISI

şuan elimizden gelen 1. maddi şekilde destek olmak 2. de manevi olarak duamızı eksik etmemek çok şükür hepimiz rabbimize filistindeki kardeşlerimiz için dua ediyorum 3. ise İSRAİL ÜRÜNLERİNİ BOYKOT ETMEK evimizde kullandıgımız Cif,Blendax,Nestle,Profilo,Vak ko,Nike,Levis,Danone,Clear,İpa na,Milka,Malbora,King,Hacı Şakir,Dove,Fanta,Avon,Turkuaz Su , Hayat Su , Jacops , Knorr, Elidor, Yumoş , Ace , Alo , Domestos , Puma , Rinso , Prima , Coco Cola , Pepsi , Sen sun , Sprite , Parlement , Muratti , L$M , Monte Carlo , Omo , Vim , Sana , Becel , Algida , Rexsona , Orkid , Colgate ,
Ona , Nescafe , Loreal , Hunca , Disney Master , Mcdonalos....
bunu bir şekilde
MeLody58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 13.01.2009, 15:14   #4
EyüphanAydın
Yasaklı

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

EyüphanAydın Şuan EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.05.2010 12:45

Tecrübe Puanı: 0 EyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer Anblick

Hiç bir şavaş eşit değiltir.Artık akan kanlar dursun.
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)