|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
13.08.2009, 17:36 | #1 |
Navigator
_DuMaN_58 Şuan
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
|
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir
Duyarsın Diye Konuşmamız artık bir hayal ise Seni unutmam yıllar geçse de Geceme sensiz hüzün düşse de Sustum, ağlamadım DUYARSIN DİYE Ben her gece seni hayal ettim İnan bir gün eksilmedi sevgin Hasretinle yanlı, tutuştu kalbim Sustum ağlamadım DUYARSIN DİYE Söyleyemedim Canparesi'ne Aklımda gözün kaldı Solumda sızın kaldı Bir çift sözüm kaldı Diyemedim Dilimde adın kaldı Geride yadın kaldı Kulakta sedan kaldı Dinleyemedim Geceden uyku kaldı Garip bir duygu kaldı Şiirler öksüz kaldı Beceremedim Sabaha nefes kaldı Yarım bir heves kaldı İçimde o his kaldı Bitiremedim Geriye ölüm kaldı Tutkulu zulüm kaldı Vuslata bir an kaldı Seni o kadar sevdim ki Söyleyemedim, söyleyemedim. Gültekin Yazıcı Geçti Artık Bize hitap etmiyor, günümüz sevgileri, Yeniden sevmek için, dönmeliyiz biz geri, Hani nerde duygular, sadakat mi o da ne, Artık mümkün değildir, aşktan girmek içeri, Yok artık bizim aşklar, duygular firar etmiş, Geçmişi yaşamanın, artık miadı geçmiş, Ne Leylayı bilirler, ne de mecnun gezerler, Bir yanlış yaklaşımla, defterlerden silerler, Bizden geçti arkadaş, biz geçmişte kalmışız, Ölümüne severdik, onlar bunu bilmezler, Yok artık bizim aşklar, duygular firar etmiş, Geçmişi yaşamanın, artık miadı geçmiş, O duygu yoğunluğu, geçmişe ait imiş, Bu zamanda bu aşklar, hiç akılcı değilmiş, Realist felsefeymiş, faydaya bakılırmış, Bizim aşkların yazık, zamanı çoktan geçmiş, Yok artık bizim aşklar, duygular firar etmiş, Geçmişi yaşamanın, artık miadı geçmiş, Sinan Karakaş |
13.08.2009, 17:46 | #2 |
Moderator
Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
|
Cevap: Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir
Aklımda gözün kaldı
Solumda sızın kaldı Bir çift sözüm kaldı Diyemedim Dilimde adın kaldı Geride yadın kaldı Kulakta sedan kaldı Dinleyemedim Geceden uyku kaldı Garip bir duygu kaldı Şiirler öksüz kaldı Beceremedim Sabaha nefes kaldı Yarım bir heves kaldı İçimde o his kaldı Bitiremedim Geriye ölüm kaldı Tutkulu zulüm kaldı Vuslata bir an kaldı Seni o kadar sevdim ki Söyleyemedim, söyleyemedim
|