Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 16.09.2008, 23:15   #1
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Abdurrahman 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Abdurrahman 58 Şuan Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.06.2016 18:24

Tecrübe Puanı: 1096 Abdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekannt
Standart PKK'NIN KAÇIRDIĞI AKP'LİDEN HABER YOK

[/url]
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Tunceli'de Önceki Gün PKK Tarafından Kaçırılan AKP İl Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ali Aşkın'dan Haber Alınamıyor.

Tunceli'de önceki gece PKK tarafından kaçırılan AKP İl Yöneticisi Ali Aşkın'dan hala haber alınamıyor. Şehir merkezine 2 km mesafede bulunan kendisine ait kum ocağı şantiyesine gelen silahlı 2 PKK'lı tarafından kaçırılan Aşkın'ın kurtarılması için bölgede başlatılan operasyon ise devam ediyor.
Tunceli'de önceki gün kaçırılan AKP İl Yöneticisi ve aynı zamanda iş adamı olan Ali Aşkın'ın durumuna ilişkin, AKP İl Yönetimi ve yetkililerden açıklama gelmedi. Şehir merkezine 2 km uzaklıkta buluna ve özel harekat polislerinin görev aldığı iki hakim tepeden kum ocağının net görülmesine rağmen, kaçırılma olayının gerçekleşmesi de emniyet içinde tartışmalara neden oldu. Aşkın'ın kaçırılmasının ardından jandarmaya durumun bildirilmesi üzerine bölgede başlatılan operasyonlar ise devam ediyor. Kutuderesi, Pülümür Vadisi ve Kırmızı dağ bölgesinde süren operasyonlarda henüz bir ize rastlanmadığı bildirildi.

Konuya ilişkin, AKP'li yöneticiler ve mülke amirlerden şu ana kadar yapılan resmi bir açıklama ise yok. Milli Eğitim Haftası Kutlama etkinliklerine katılan AKP İl başkanı Cihan Açıkgöz ve Tunceli Valisi Mustafa Yaman, gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

Resmi olarak kaçırılma olayı doğrulanmamasına rağmen AKP yöneticileri, il binası ve ilçe binaları koruma altına alındı. Teşkilat binaları etrafından güvenlik önemleri arttırılırken, AKP'lilerde, sivil giyimli polisler tarafından, uzaktan koruma yöntemi ile korumaya alındıkları belirtildi. Tunceli Cumhuriyet Savcılığı'nın da konuya ilişkin soruşturma başlattığı öğrenildi.

PKK, daha önce yaptığı açıklamalarda bölgede görev yapan AKP ve CHP'lileri tehdit etmiş, görevlerinden istifa etmeleri yönünde çağrıda bulunmuştu. (ANKARA)

(Ankara Haber Ajansı)
Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)