|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Diğer Konular Diğer konular. Yukarıda bulamadığınız konular hakkında burada yazabilirsiniz. |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
14.05.2008, 23:35 | #1 |
Editör
FurkaN Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 22:58
Tecrübe Puanı: 10
|
Arkadaşla Dost Arasındaki Fark
Arkadaş evinize geldiğinde misafir gibi davranır…
Dost geldiğinde buzdolabını açıp istediğini alır…. Arkadaş senin ağladığını görmez Dostunun omuzu ise senin gözyaşlarınla ıslanır Arkadaş davetine katılınca bir paket hediye ile gelir.. Dost sana yardım etmek için erken gelir; toparlanman için geç gider Arkadaş, onu o yattıktan sonra ararsan rahatsız olur Dost neden bu kadar geciktiğini sorar, derdini anlatmak için. Arkadaş bir kavgadan sonra her şeyin bittiğini düşünür. Dost ise tekrar arar Arkadaş senin daima onun arkanda olmanı ister Dost ise her zaman senin arkandadır. Arkadaş zaaflarınızı öğrenir ve onları kullanabilir. Dost zevklerinizi öğrenir ve onlara hitap eder. Arkadaş zayıflıklarınızı bilirse başınıza kakar Dost zayıflıklarınızı bilirse örtmeye çalışır Arkadaş sizi ikinci görmek ister Dost ikinciniz olmaktan şeref duyar Arkadaş sıkıntınız olmadığında yanınızdadır. Dost sıkıntınız olduğunda size koşar. Arkadaşlarınıza siz huzur vermeye çalışırsınız Dostlarınız size huzur vermeye çalışır
15.05.2008, 19:50 | #2 |
Navigator
_DuMaN_58 Şuan
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
|
--->: Arkadaşla Dost Arasındaki Fark
Bana da bu anlamlı sözcükleri sms olarak yollamışlardı. Paylaşım için tşkler.
|
25.05.2008, 21:19 | #3 |
Tecrübeli Yiğido
sivaslı_gız Şuan
Son Aktivite: 28.08.2009 14:56
Tecrübe Puanı: 665
|
arkadaş mısın dost mu?
Arkadaş mısın, dost musun? Arkadaş evinize geldiğinde misafir gibi davranır
Dost geldiğinde buzdolabını açıp istediğini alır Arkadaş senin ağladığını görmez Dostunun omuzu ise senin göz yaşlarınla ıslanır Arkadaş davetine katılınca bir paket hediye ile gelir Dost sana yardım etmek için erken gelir; toparlanman için geç gider Arkadaş, onu o yattıktan sonra ararsan rahatsız olur Dost neden bu kadar geciktiğini sorar, derdini anlatmak için Arkadaş bir kavgadan sonra her şeyin bittiğini düşünür Dost ise tekrar arar Arkadaş senin daima onun arkanda olmanı ister Dost ise her zaman senin arkandadır Arkadaş zaaflarınızı öğrenir ve onları kullanabilir Dost zevklerinizi öğrenir ve onlara hitap eder Arkadaş zayıflıklarınızı bilirse başınıza kakar Dost zayıflıklarınızı bilirse örtmeye çalışır Arkadaş sizi ikinci görmek ister Dost ikinciniz olmaktan şeref duyar Arkadaş sıkıntınız olmadığında yanınızdadır Dost sıkıntınız olduğunda size koşar Arkadaşlarınıza siz huzur vermeye çalışırsınız Dostlarınız size huzur vermeye çalışır Arkadaş bu mesajı okur ve siler Dost okur ve Dostlarına yollar..
25.05.2008, 21:34 | #4 |
Yeni Yiğido
fatihada58 Şuan
Son Aktivite: 11.07.2014 22:11
Tecrübe Puanı: 710
|
--->: arkadaş mısın dost mu?
Yawf duyguallaştırmayalım olayı.Bu mesajı yollamadım noldu.Ben kimsenin dostu diilmiyim:( yada kimse benim dostum değilmi hala bana gelmedi bu mesaj:( ayrıca türkün türkten başka dostu yoktur
|
26.05.2008, 15:40 | #5 |
Usta Yiğido
seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2173
|
Bazen bitmek bilmeyen dertler yağmur olur üstümüze yağar. ama rengarenk gökkuşağı da yağmurdan sonra çıkar...
26.05.2008, 16:16 | #6 |
Usta Yiğido
Kaptan-58 Şuan
Son Aktivite: 06.08.2013 11:28
Space pacman Champion!Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 1015
|
Gülerken herkes eşlik eder, ya ağlarken. Başarılara herkes ortak olur, ya yenilgilere. Öyle bir dost edin ki; kötü gün kapını çalınca kapıya seninle beraber baksın.
|
|