|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
15.07.2010, 12:54 | #1 |
Site Habercisi
Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 918
|
Akıncılar Onarı köyü köy konağı törenle hizmete açıldı.
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Öğrenci yetersizliğinden dolayı kapalı olan Onarı Köyü İlköğretim Okulu, Onarı Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile köylülerin katkılarıyla tadilat yapılarak köy konağı haline getirildi. Köy konağının açılışında konuşan İlçe Kaymakamı Oğuzhan Bulut, köylerin birlik ve beraberliğini ön plana çıkartmasının önemine değinerek, yeni açılan köy konağının hayırlı olmasını diledi. İlçe Belediye Başkanı Mevlüt Albayrak ise boş halde duran köy okulunun yine köylülerin hizmetine sunulmasının güzel bir hizmet olduğunu belirterek, 'Derneğimizi ve köylülerimizi kutluyorum. Öğrenci yetersizliğinden kapalı olan köy okulumuzun harabe olmaması için tadilat yaparak köy konağı haline getirdiler. Çok güzel bir hizmet. Her köyümüzün böyle birlik ve beraberlik içerisinde olmasını arzuluyorum' dedi. Dernek Başkanı Temel Taşdemir de tadilat çalışmaları tamamlanan köy konağının yapılışı hakkında bilgi verdi. Tadilat çalışmaları tamamlanan köy konağının açılışını İlçe Kaymakamı Oğuzhan Bulut, Belediye Başkanı Mevlüt Albayrak ve Dernek Başkanı Temel Taşdemir yaptı. (FK-DOĞ-İRE) - SİVAS (Anadolu Ajansı) |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|