|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
10.09.2008, 12:57 | #1 |
Site Habercisi
Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 926
|
ASİB İFTARDA BULUŞTU
Avrupa sivaslilar Birliğinin her yıl düzenlediği geleneksel iftar daveti bu yılda yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Çok sayıda davetlinin katıldığı İftar Organizasyonunda bir karşılama konuşması yapan Asib Başkanı Rüştü Elmas ‘’Ramazan Ayı gibi manevi duyguları en üst seviyede yaşadığımız bu zamanda birlik ve beraberliğimizi geliştirmek, hemşerilerimiz arasında sıkı dostluklar kurmak ve Sivas hasretini azda olsa dindirmek için düzenlediğimiz İftar Organizasyonumuza iştirak ettiğiniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.’’ dedi. Çok sayıda davetlinin katılğı iftar yemegi Ezan-i şerif in okunmasıyla başladı. İftara Türk davetlilerin yanısıra Alman bürokratlarında ilgisi oldukça yoğun oldu. Alman davetlilerden Herne Şehri BelediyeBaşkanı Dorothea Schulte hanimefendi Asibin bütün davetlerine severek katıldığını bunun sebeplerinden birtanesinin derneğin uyuma yönelik çalışmaları oldugunu söyleyerek Asib yönetimini tebrik etti. Belediye başkanının yanısıra Alman Dr. Joachim Neuerburg ,Türk doktorlardan dahiliye uzmanı Ali Yüce, psikiyatrist Hulusi Kandemir ,Tudeb Yönetim Kurulu Başkanı Bahri Akalın, Ankaralılar Derneği Eski Başkanı ve işadamı Halil Yalçın, Anestezi uzmanı Yavuz Kalem ve derneğe üye cok sayıda davetli katıldı. İftarda buluşan davetliler sıcak ve samimi bir atmosferde oruclarını açtılar. İftardan sonra geç saatlere kadar kültür binamizda kalan misafirler birbirleriyle sohbetler ederek sadece yemek yemeye değil insanlarla birlik ve beraberlik icinde olduklarını ve böylesi sıcak atmosferlere ne kadar özlem duyduklarınıhissettiler. Kendilerini gurbette değilde öz vatanların da hissettiklerini söyleyen misafirler organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürlerini belirterek nice organizasyonlar da beraber olmak dilekleriyle Asib dernek kültür binasından ayrıldılar. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
10.09.2008, 13:08 | #2 |
Tecrübeli Yiğido
yakamozz Şuan
Son Aktivite: 11.08.2016 15:43
Tecrübe Puanı: 648
|
Cevap: ASİB İFTARDA BULUŞTU
Valla resimlerden gördüğüm kadarıyla iftarınız çok neşeli geçmiş.Dünyanın bir ucundaki Sivaslıların bir araya gelmesine vesile olan sivaslilar.net ailesine tüm sivaslılar adına binlerce kez tşk ediyorum.Gerçekten çok iyi bir iş yapıyorlar.Orada şu an resimlerde de gördüğüm kadarıyla başta Rüştü abi ve Ayhan abi olmak tüm yiğidolarıma, hemşemrilerime,iftara katılan tüm davetlilere tşklerimi sunuyorum hepsine afiyet olsun,Allah kabul etsin...
|
10.09.2008, 13:16 | #3 |
Yeni Yiğido
çiltaş_58 Şuan
Son Aktivite: 18.03.2010 14:50
Tecrübe Puanı: 604
|
--->: ASİB İFTARDA BULUŞTU
Sivaslıları bir arada ve mutlu görmek güzel...
|
10.09.2008, 13:24 | #4 |
Editör
SivasLady Şuan
Tecrübe Puanı: 10
|
yine güzel ve basarili bir organizasyon olmus
herkesi bir arada neseli görmek sevindirici bu tür organizasyonlar birlik ve beraberlik icin iyi oluyor herkes tanisip kaynasip destek oluyor asib yönetimine ve emegi gecen herkese tesekkkürler insallah bu hafta sonuda katilim cok olur
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
10.09.2008, 16:15 | #5 |
Editör
FurkaN Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 22:58
|
-->: ASİB İFTARDA BULUŞTU
Güzel bir organizasyon olmuş gayet neşeli... Tüm Sivaslıları biraraya getiren Asib yönetimine teşekkürler... İnşaallah bu haftasonu muhtelif yerledeki organizasyonlarımızda böyle neşeli ve kaynaşma içinde geçer...
10.09.2008, 16:43 | #6 |
Tecrübeli Yiğido
SONMEZ Şuan
Son Aktivite: 26.05.2013 13:50
Tecrübe Puanı: 752
|
Bu anlamlı organizasyonu tertip eden
ve katılan tüm hemşehrilerimizi tebrik ediyorum. Yahu Ayhan emme de yahuşuhlu görünüyon herif, Rüştünün seni niye çekemediğini ve her güreşte ''Ayhanı yerden yere çalıyorum'' lafını niye dediğini şimdi daha iyi anlıyorum. Sırf hasetlik ve pahıllıh başga bi şey deeel...! Bir de tesbih hırhızı olmasan eyce arhadaşsın emme neydek o da senin huyun değişdiremehk ki...
10.09.2008, 17:13 | #7 |
Usta Yiğido
RaZZcE Şuan
Son Aktivite: 18.01.2011 13:17
Yeti Long Ass Shot 2 Champion!Üyelik Tarihi: 01.05.2007
Tecrübe Puanı: 768
|
evet gercektende
cok güzel bir organizasyon´du o gün cok sivasli bir arada olunca bi baska oluyor
10.09.2008, 17:47 | #8 |
Usta Yiğido
58memo Şuan
Son Aktivite: 30.01.2014 20:31
Tecrübe Puanı: 849
|
Sivaslilari bir arada görmek güzel bisi, insallah aralarina ben ve sivasli kardeslerimde katilir.
11.09.2008, 09:41 | #9 |
Moderator
Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
|
Resim karelerindende anlaşıldığı gibi güzel bir organizasyon düzenlenmiş.Katılanlara teşekkür eder bir dahaki ramazan sofralarında buluşmalarını dilerim.
11.09.2008, 20:30 | #10 |
Usta Yiğido
Rallim58 Şuan
Son Aktivite: 26.04.2012 14:19
Tecrübe Puanı: 820
|
Güzel bir organizasyona imza ayılmış. Elit ve samimi toplumun katılı il gerçekleştiği yansıyan bu iftar sofralarının işlerinde başarılara, kazançlarında bereketler vesile kılar inşaallah. Gurbette, yüreği memleket hasreti ile yanan hemşehrilerimizi, Başta Başkan Rüştü Elmas bey olmak üzere ASİB Yönetim Kurulu üyelerini, Herne Şehri Belediye Başkanı Alman Dorothea Schulte hanimefendiyi ve Alman Dr. Joachim Neuerburg'i ve davete icabet eden tüm katılımcıları tebrik ediyor, muhabbetin samimiyetin ve kazançlarının artarak devamını diliyorum...
Organizede emeği geçen herkesi tebrik ediyorum |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|