![]() |
#421 |
Yasaklı
![]() doğan bulut Şuan
![]() Son Aktivite: 03.05.2010 05:13
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() İçimdeki akan sevdanın seli
Gönlümden el çekmez hasretin eli Kavuşmaz yüreğim hicrandır dili Bir deli sevda yakar durur beni Bir gönlü güzeli sevdim yürekten Can fer kaybetmiş derlerse bedenden Sevda türküleri düşmez dilimden Bir deli sevda yakar durur beni Gönüller, yürekler birse bedende Anlatılır bir destandır dillerde Düşmüş yeri derindir gönlümüzde Bir deli sevda yakar durur beni |
![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
Yasaklı
![]() doğan bulut Şuan
![]() |
![]() Umutla beklerkenğüneş ışığımı
Geceler aldı dediler sevda çiçeğimi Seni her yerde aradım sordum hep Bir saat önce gitti dediler sevda çiçeğim Gerçeğini hayal ettim bekledim Kara tren aldı sevda çiçeğimi Seni gelinlik içinde görmek istedim Kefen aldı dediler sevda çiçeğimi Senin için yaşamayı göze almışken Ölüm aldı dediler sevda çiçeğimi Kollarımla sarmak isterken seni Kara toprak sardı dediler sevda çiçeğimi |
![]() |
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar doğan bulut'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#423 |
Yasaklı
![]() doğan bulut Şuan
![]() |
![]() Etrafta kargaşa; fırtına, telaş!
Gözlerinde sevda, gönlümde sevda Yar ile bakışmak nice bir savaş Gözlerinde sevda, gönlümde sevda Şöyle bir uzaktan görünce seni İnce bir haz kaplar bütün bedeni Hatırlar, iç çeker ve titrer teni Gözlerinde sevda, gönlümde sevda Tutar ellerini sıkıca elim Senden gayrı kelam söylemez dilim Çırpınır, deprenir, coşar yüreğim Gözlerinde sevda, gönlümde sevda |
![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
Yasaklı
![]() doğan bulut Şuan
![]() |
![]() Sen benim dağlarda kır çiçeğimsin,
Baharım goncamsın sevmişim seni, Bir ömür geçmişim geleceğimsin, Hayatım,canımsın,sevmişim seni.. Bülbüln nazları güle saklıdır, Aşıkların özünde çile saklıdır, Yaşanır söylenmez dile saklıdır, Aşikar vefamsın sevmişim seni. Hasretin çökünce gönül katına, Başlıyor ruhumda deli fırtına, Ne gerek binmeye sevda atına, Kalbimde atansın sevmişim seni.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Yasaklı
![]() doğan bulut Şuan
![]() |
![]() Sen ve Ben**...
Uzun bir yol var aramizda Bir ucunda sen bir ucunda ben Bir ates yanar bagrimiza Atesi sen külü ben Ümit isigi parlar gönlümüzde Aglatan sen aglayan ben Hasretlik sarkilari söylenir hergün Söyleten sen söyleyen ben Askimiz dile geliyor mektubla Kagidi sen kalemi ben Beklerim hergün kavusmamizi Ümitle sen sabirla ben. |
![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Yasaklı
![]() doğan bulut Şuan
![]() |
![]() Adını yüregime hançerle kazımıştım
Adını güllerle donatmıştım Sevdigimi hep açıklamıştım Sense arkana bakmadan gidiyorsun Düşünmüyorsun halimi Neler geçirecegimi Anladım ki sen sewmemişsin beni Sen arkana bakmadan gidiyorsun Ne kadar mutluydum seninle Gidişlerin olmasa yine Mutlu mesut yaşardık yine Ruhum çıkıyor bedenimden Sen arkana bakmadan gidiyorsun Cennetteydim sanki seninle Ölmüyor artık ruhum bedenimle Sen yoksun artık yerinde Sen arkana bakmadan gidiyorsun |
![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Yasaklı
![]() doğan bulut Şuan
![]() |
![]() Denize sewdalandım
Bir kumsal gibi Sana taptım Hemde deliler gibi Düşünmedim gidecegini Benim sewgimi itecegini Adını yazmıştım kalbime Sewdim seni işte Bavulumu topladım gidiyorum Artık seni unutuyorum Baksana yaşlanıyorum Denizi kumu sahili seni özlüyorum Yıldızlarla oynuyorum Seni anlatıyorum gökyüzüne Kuşlar gülüyor halime Daldım yine denizin derinliklerine Kara kara düşünüyorum seni yine Yaktım bir sigara çekiyorum derinlere Ama sigara çabuk bitiyor güzelim |
![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
Yasaklı
![]() doğan bulut Şuan
![]() |
![]() Yine sen yoksun bir başınayım bu gece de
Elimde kağıt kalemim Seni yazıyorum soğuk sayfalara Anlatıyorum birer birer seni nasıl özlediğimi Prangalar var ayaklarımda Söküp atamıyorum çaresizim Kilitli kapılar arkasında kalmış yüreğim Boynu bükük perişan Alışamadım yokluğuna hasretin öyle zor geldiki Birkerecik olsun görseydim yar seni Tutsaydım ellerinden sonkez bakıp gözlerine Seni seviyorum diyebilseydim son bir kez |
![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
Yasaklı
![]() doğan bulut Şuan
![]() |
![]() Yandi gönül çekti ayak
Issiz daglar basindayim Sorman bu yanik halimi Bir sevda atesindeyim Günüm gecem aramakta Yaslar yürek sulamakta Bulmak da var bulmamak da Raziyim ben pesindeyim Karincaya baktim durdum Mustafam kendimi buldum Dört mevsimde yerim aldim Bahar degil kisindayim Hayalinde düsündeyim |
![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5427
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Unutma!
Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak.... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bu Yürek Sen'in İçin ..ya Rabbi.. | Kardelencicegi | İslami Şiirler | 52 | 29.08.2010 14:58 |
AŞK OLSUN | dark_yamtar58 | Aşk şiirleri | 393 | 10.04.2010 22:22 |
İşte Bu Zamanın Gençleri....... | HaKaaN | Serbest Dini Konular | 3 | 04.03.2009 12:08 |
EGER BIRGÜN (siir) | karatasli | Aşk şiirleri | 39 | 21.01.2009 23:50 |
ZINA | bulutbey1978 | Muhtelif konular | 24 | 24.04.2008 17:00 |