|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Sivas Belediyesi Sivas Belediyesi Hakkında |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 |
Yasaklı
![]() ![]() ![]() ![]() 58MUAMMER58 Şuan
![]() Son Aktivite: 02.01.2016 19:11
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() |
![]() bir belediye başkanını sevmemek ayrı şeydir, hizmetlerini begenmemek yetersiz görmek ayrı şeydir ,sivas tarihinin en başarısız belediye başkanı demek ayrı şeydir, bunu diyebilmek için insanların aklı balik olması gerekir sivasın belediyelik olduğu yıldan itibaren tüm belediye başkanlarının icraatlarını bilmek gerekir, tek tek hepsinin icraatlarını bilip yazıp karşılaştırmak gerekir tezini belgelerle ispat etmek gerekir ,sivası başka şehirlerle kıyaslarken genel iktidarların bu şehirler arasında yaptığı negatif ayrımcılığı görmek gerekir ,hem sivasa düşmanlık yapan diğer şehirlerle kıyaslanmayacak negatif ayrımcılık yapan zihniyeti ihya edeceksiniz sıkıştığınızda ben akpli değilim filan diye dansöz gibi kıvıracaksınız, eee nesiniz peki ? insan gibi soru sordum cevap veren yok ispatlayında özür dileyim ne biliyorsunuzki ne yazacaksınız ?koca şehir topu topu 2 cadde arasına sıkışmış kalmış
|
![]() |
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar 58MUAMMER58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#12 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() KAOS Şuan
![]() Son Aktivite: 15.06.2016 14:31
Tecrübe Puanı: 716
![]() |
![]() Şu an ki belediyenin icraatlarını kötü ya da iyi diye tek tek değerlendirebiliriz.
Ancak hükümetin tüm kendinde olmayan belediyelere yaptığı gibi negatif ayrımcılık, taş koyma, engel çıkarma ve olumsuz yorumlama gibi davranışları devamlı yaptığını da görmekten gelemeyiz. Ayrıca Sivas'daki bir sermaye ya da konum sahibi insanların sırf AKP sırnaşmak için laf olsun diye belediyenin karşısında durduğu da başka bir gerçek.. Bu iki gerçekliği kabul ederek icraatları tek tek değerlendirebiliriz.. Mesela ben bir tanesini hemen eleştireyim... İstasyon caddesinde ki öncü ve canın yanına markanında açılmasına nasıl izin veriliyor. Bunun bir yönergesi kuralı yok mu? O arkada ki sokak ne hale gelecek, o trafik ne olacak?? Sivas da her taraf mantar gibi büyük market oldu. Küçük esnafın halini düşünen yok mu? Bu konuda belediye neden insiyatifsiz. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar KAOS'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#13 | |
Yiğido
![]() ![]() blacksky Şuan
![]() Son Aktivite: 29.12.2015 16:21
Tecrübe Puanı: 722
![]() |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Yasaklı
![]() ![]() ![]() |
![]() ben herkesle istediği her konuda, hertürlü adam gibi tartışırım sizin gibilerin yaptığı tartışma filan değil resmen tahrik, ağzımdan bbp mbp diye bişey çıkmadı işi particiliğe dökerseniz onu ayrı tartışırız bilmiyorum benmi anlatamadım sizmi anlamıyor yada anlamak istemiyorsunuz bilemiyorum yazdım benim hiçbir görüşle yakın temasım yok hiçbir parti üyesi değilim kimsenin ne bir bardak çayını içmişliğim var nede 1 tl çıkarım var, derdim ülkemiz kalkınırken şehrimizinde payını alması başarı yada başarısızlık yapılmayan hizmetlerle değil insanların ürettikleri ile ortaya koydukları eserlerle kıyaslanır gelmiş geçmiş en kötü dediğiniz zaman buğüne kadarki başkanların icraatlerini bilmeniz onları yazıp karşılaştırma yapmanız gerekir öyle boş boş konuşmak demogojinin ta kendisidir ,insangibi fikir paylaşanlarla herzeman fikir paylaşımı yaparım söyleyin sevdiğiniz zihniyetide ona göre konuşalım ,kıvırtma lafımdan bukadar alındığınıza göre hangi zihniyetin mensubu olduğunuzuda belirtmiş oluyorsunuz ben türkçe konuşuyorum ,türkçe soru soruyorum cevabın varsa o sorulara yazarsınız yoksa alıntı malıntıda yapma oku geç benimle tartışacak kişinin önce tahtası sağlam olmalı
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pusula_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 28.08.2013 15:51
Tecrübe Puanı: 765
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Eğer şu gün itibariyle Sivas'ın gelişmemiş büyümemiş en çok göç veren bir il konumunda olduğunu biliyorsak bunların sorumlusu elbetteki şimdiye kadar gelmiş geçmiş belediye başkanları ve iktidarlardır.
Konuya duygusal yaklaşıp körü körüne birşeyler yapmasada o başkanları iktidarları iyi başarılı göstermek Sivas'a yapılan en büyük haksızlıktır. Cebine değil Şehirine, çevresine yandaşına değil ülkesine çalışan başkanlar iktidarlar lazım bize. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Pusula_58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#16 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() BOUN Şuan
![]() Son Aktivite: 27.12.2014 22:40
Tecrübe Puanı: 795
![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Yiğido
![]() ![]() ![]() Kayapa Şuan
![]() Son Aktivite: 10.10.2014 19:51
Tecrübe Puanı: 458
![]() |
![]() İpeksaray
Kasseria Alışveriş Merkezi Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi Metroland SDF Home Alışveriş ve Yaşam Merkezi Tepe Home şimdi yeni bitmek üzere olan "Byz Garage avm" Eyyyyyyyyy başararılı gören arkadaşlarım bunlar Kayserideki devasa bazı AVM merkezleri 4 yıldır bir tane yapamaz mı Spor Komplesi mi daha öncelikli ihtiyaç AVM mi? ya bunlar kayseri büyük şehir saçma örnekler verme şimdi diyenlere de sivasın 3 te biri nufuslu Nevşehir kapadokya Avm kapak olsun... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() H_Turan Şuan
![]() Son Aktivite: 14.10.2014 19:19
Tecrübe Puanı: 763
![]() |
![]() Öyle ahım şahım projeleri yok Ama adamın Elinden gelen bu Çok Görmüyorum Ayrıca Körü körüne Savunanları anlamıyorum.Doğan Ürgübe ben de oy vermiştim ama pişman oldum İnan 58MUAMMER58 abi çok kişi pişman keşke vermeseydik dediler yalanmı kaç kişiden duydum bu sözü demekki neymiş Verdiklerine pişmanlarsa çoğu Siz karar verin gerisini.
Doğan Ürgüp Karakter olarak İnsan Olarak iyi biri çoğu başkandanda iyidir ama kriter bu değil
![]() |
#19 |
Yiğido
![]() ![]() ![]() Kayapa Şuan
![]() Son Aktivite: 10.10.2014 19:51
Tecrübe Puanı: 458
![]() |
![]() Doğan Ürgüp Allahını seversen söyle yeni yapılan terminalin aynı alanda ne işi var hiç mi ileri göremiyorsun şehrin içine otobüsleri ne akla hizmet sokuyorsun ya az mantıklı ol hızlı tren garı muhtemelen ankara yoluna yapılcak hava alanı zaten o bölgede sen tutuyorsun terminali nereye alıyorsun düşün Ben ankaradan tokat'a geçeceğim bindin hızlı trene indim sivasın girişinde eee terminale nasıl geçecem ya o hatta çalışan araban bile yok haydi araba koydun diyelim yapamazsında elimde bavullar tekrar şehir içi otobüsüne bin tekrar in tekrar tokat arabasına bin vay babam vayyyy ileri göremeyen şu yönetici takımına uyuz oluyorum yazık ya valla yazık akılsız bazı arkadaşlar osman yıldırıma yedirmedi o alanı felan diye bide tekrik ediyorlar ne at gözlüklü adamlarsınız siz ya kolluk Doğan ürgüpte olduktan sonra kim alabilirdi o arsayı elinden
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 | |
Yasaklı
![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Konu 58MUAMMER58 tarafından (25.03.2013 Saat 21:38 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Doğan Ürgüp'ün İcraatları.. | Abdurrahman 58 | Sivas Belediyesi | 24 | 26.03.2014 23:50 |
Doğan Ürgüp'ün Acı Günü | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 3 | 15.07.2012 00:06 |
1,5 yıl geride kaldı verilen sözler de! | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 2 | 11.02.2011 19:19 |
2009 Sivas'ın Yılı Olacak | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 6 | 01.01.2009 23:30 |
Marifetname | MeLody58 | Serbest Kürsü | 34 | 26.12.2008 13:27 |