|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
12.06.2008, 09:54 | #1 |
Tecrübeli Yiğido
bayatlı kenan58 Şuan
Son Aktivite: 19.02.2015 21:16
Tecrübe Puanı: 651
|
Yeni Üyeye Laf Anlatmak Sizi Kanser Eden Olaylar Zinciri
BURADA İSMİ VEYA CİSMİ GEÇENLERİN GERÇEK HAYATLA UZAKDAN YAKINDAN ALAKASI OLABİLİR ADMİN VE YENİ ÜYE ARASINDA ARAYA ARKADAŞIDA KATILIYO TABİ...
Yeni Üye Abi ben yeni geldim Admin Hoşgeldin Yeni Üye(5-10 dk sonra) Abi ben yeni geldim admin Hoşgeldin dedim ya Yeni Üye Abi sen burda napıyon admin Evrak işleri bazen muhasebe yani senin anlayacağın getir götür işleri Yeni Üye hadi ya ben başka şeyler yapıyon sanıyordum admin Ne gibi ?? Yeni Üye Konu açmak konuları kilitlemek gibi falan admin Seni kandırmışlar olum o zaman yalan söylemişler sana Yeni Üye ben bi gerçeği anlatayım şunlara sonra görüşürüz admin hey Allah'ım ya akıllı biri düşmeyecek mi Buraya Yeni Üye Abi burası iyi para getiriyor mu ?? admin Niye sordun Alacan mı ?? Yeni Üye hiç abi merak ettimde admin Fazla merak iyi değildir ama yinede söyleyim kazanıyoz işte biraz Yeni Üye EREENNNNN!!! olum iyi kazanıyorlarmış bizde girelim bu işe EREN biz yapamayız olum çok üye çok konu lazım para kazanmak için Yeni Üye Hadi ya Yeni Üye Abi hiç arkadaşlık sitesi açmayı düşündün mü admin Hayır düşünmedim Niye sordun ?? Yeni Üye abi o sitelerde iyi para kazanıyor valla benim bir arkadaşın vardı köşeyi döndü admin burası yeter biz para için çalışmıyoruz Yeni Üye Eğer üye sorununu falan düşünüyorsan takma kafana ben bizimkilere söylerim bir günde 1000 üye yaparız gerisi gelir zaten admin olum istemiyoruz dedik ya ne psikopatsın yaa admin Açtıgınız konu kilitlenmiştir Konuç amadan önce Lütfen arama yapınız Forum kurallarını okuyunuz Yeni Üye Abi iyi güzel diyonda aradım aradım bulamadım galiba çöpcüler süpürmüş admin Kendine gel Ban yemeden git burdan
12.06.2008, 10:49 | #2 |
Tatlı Yarışması 1.si
gürün_güzeli Şuan
Son Aktivite: 31.01.2014 10:32
Tecrübe Puanı: 925
|
--->: Yeni Üyeye Laf Anlatmak Sizi Kanser Eden Olaylar Zinciri
he he çok süpermiş yaa..........hakkaten var böyleleri ama
12.06.2008, 13:03 | #3 |
Usta Yiğido
seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2173
|
--->: Yeni Üyeye Laf Anlatmak Sizi Kanser Eden Olaylar Zinciri
evet ben başka bi sitede mod olduğum için hep verem ederler kuralları anlatana kadar canım çıkıyor birde üst üste sorular gelince insan cıldırmaya geliyor
12.06.2008, 13:16 | #4 |
Usta Yiğido
altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4522
|
-->: Yeni Üyeye Laf Anlatmak Sizi Kanser Eden Olaylar Zinciri
yeni üyelere dikkat etmek lazım.............
12.06.2008, 14:21 | #5 |
Usta Yiğido
seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2173
|
--->: -->: Yeni Üyeye Laf Anlatmak Sizi Kanser Eden Olaylar Zinciri
heleki bayanlara ilgisi olursa
|