|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
İmranlı İmranlı İlçesi ve Köyleri |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
17.05.2007, 10:16 | #1 |
Usta Yiğido
Serd@r Şuan
Son Aktivite: 08.03.2023 15:27
Tecrübe Puanı: 910
|
iMRANLI-Türkkeşlik
Nüfusu: 527 İle Uzaklığı: 88 km İlçeye Uzaklığı: 15 km Sağlık Evi Var / Faal Sağlık Ocağı Yok İlköğretim Okulu Var / Faal Değil PTT Şubesi Yok PTT Acentası Var Su Şebekesi Var Kanalizasyon Var
12.02.2008, 13:57 | #2 |
Yeni Yiğido
duzgun58 Şuan
Son Aktivite: 26.07.2008 12:36
Tournaments Won: 13Üyelik Tarihi: 01.07.2007
Tecrübe Puanı: 0
|
İMRANLI İlçesinin Medarı İftarı:::TÜRKKEŞLİK KÖYÜ
Öğrencilerle Buluşma
Derneğimiz faaliyetlerini bir yenisini ekledi. Öğretmen ve Öğrencilerin bir araya getirildiği gecede Açılış konuşmasını köyümüz öğretmenlerinden İsa TUNA yaptı. İstanbul İl Özel İdaresinde Genel Sekreter yardımcısı Mimar Ümit ÜNAL Bey başarılı öğrencileri takdim etti. Başanımız Ahmet BOZDEMİR öğrencilerimize burs konusunda daha duyarlı olunması gerektiğini köylümüzün bu konuda özverili olmasını belirtti. İmranlı Türkeşlikliler Başkanlığını Ahmet Bozdemir’in yaptığı Türkeşlik Köyü Derneğinde bu yıl dernek binasından üyeler arası iletişime kadar birçok yolda yeniliğe gidildi.Türkeşlik Köyü Derneği yönetimi bu yıl köylerine su getirmek için yoğun uğraş içindeydiler. Projenin önümüzdeki yıl sonuçlanacağı gelen bilgiler arasında. Bunun yanı sıra dernek binasında yenilemelere giden yönetim, binanın dış cephesi ve çatısını yenilerken doğalgaz hattı da döşetti. Dernek girişini manyetik kartlı geçiş sistemi ile güvenlik altına alan yönetim, iletişimde de SMS sistemine geçerek üyeler arası iletişimi de kolaylaştırdı. Köy okulunun da çatı, cam ve kapılarını onaran dernek yönetimi, Şile’de iki kez piknik düzenledi. ...
12.02.2008, 14:48 | #3 |
Usta Yiğido
altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4521
|
-->: iMRANLI-Türkkeşlik
Böylesine başarılı ve ileri görüşlü dernek idarecilerinin bulunduğu İMRANLI türkkeşlik köyü diğer köylere nazaran çok şanslı olmalı günümüzde olaması gereken her şeyi hiç bir fedakarlıktan kacmada yapan dernek yönetim kurulu üyelerini ayrı ayrı kutlar öğrencilerimizede ikinci dönem derslerinde başarılar dilerim
23.02.2008, 19:12 | #4 |
Yeni Yiğido
duzgun58 Şuan
Son Aktivite: 26.07.2008 12:36
Tournaments Won: 13Üyelik Tarihi: 01.07.2007
Tecrübe Puanı: 0
|
Sİvas İMRANLI ilçesinin Gülü TÜRKKEŞLİK KÖYÜ
Öğrencilerle Buluşma
Derneğimiz faaliyetlerini bir yenisini ekledi. Öğretmen ve Öğrencilerin bir araya getirildiği gecede Açılış konuşmasını köyümüz öğretmenlerinden İsa TUNA yaptı. İstanbul İl Özel İdaresinde Genel Sekreter yardımcısı Mimar Ümit ÜNAL Bey başarılı öğrencileri takdim etti. Başanımız Ahmet BOZDEMİR öğrencilerimize burs konusunda daha duyarlı olunması gerektiğini köylümüzün bu konuda özverili olmasını belirtti. İmranlı Türkeşlikliler Başkanlığını Ahmet Bozdemir’in yaptığı Türkeşlik Köyü Derneğinde bu yıl dernek binasından üyeler arası iletişime kadar birçok yolda yeniliğe gidildi.Türkeşlik Köyü Derneği yönetimi bu yıl köylerine su getirmek için yoğun uğraş içindeydiler. Projenin önümüzdeki yıl sonuçlanacağı gelen bilgiler arasında. Bunun yanı sıra dernek binasında yenilemelere giden yönetim, binanın dış cephesi ve çatısını yenilerken doğalgaz hattı da döşetti. Dernek girişini manyetik kartlı geçiş sistemi ile güvenlik altına alan yönetim, iletişimde de SMS sistemine geçerek üyeler arası iletişimi de kolaylaştırdı. Köy okulunun da çatı, cam ve kapılarını onaran dernek yönetimi, Şile’de iki kez piknik düzenledi. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|