|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
10.10.2008, 03:59 | #1 |
Site Habercisi
Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 917
|
Kaldırım işgaline ortak müdahale
Sivas'ta polis ve zabıtanın ortak uygulamasıyla yol ve kaldırım işgallerinin önüne geçilmeye çalışılıyor. İşgal yapan işyeri sahipleri uyarılırken bazılarına da ceza kesildi. Son zamanlarda kaldırım ve yol işgallerinin artması üzerine Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ve Sivas Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ortak bir uygulama yaptı. Kaldırım ve yol işgalinin sıklıkla yapıldığı Ahmet Yesevi Caddesi, Dikilitaş Caddesi, Saitpaşa Caddesi ve Yeni Çarşı Caddelerinde uygulama yapan polis ve zabıta ekipleri, bazı esnaflar tarafından özel olarak hazırlanarak kaldırım ve yollara konulan dubaların kaldırılması için ikazda bulundular. Sözlü olarak yapılan ikaz sonucu vatandaşlar dubaları kaldırım ve yoldan kaldırdılar. Yapılan ikazları fotoğraf makinesi ile kayıt altına alan Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, kaldırım ve yol işgalini önlemek amacıyla uygulamaya devam edileceğini belirttiler. Yol işgali yapmanın Karayolları Kanuna göre 238 YTL para cezası bulunuyor. Amaclarının ceza kesmek olmadığın ifade eden yetkililer, önce uyarıda bulunduklarını ve kurallara uymayanların fotoğraf makinesi ile kayıt altına alındığını söylediler. Aynı yetkili, daha sonra yapılacak denetimlerde işgalde ısrar eden vatandaşlara para cezası uygulanacağını ve bu kontrollerin kararlılıkla devam edecekği bilgisini verdi. (CİHAN) |
11.10.2008, 15:52 | #2 |
Usta Yiğido
yerliturkuaz Şuan
Son Aktivite: 28.03.2012 11:23
Yeti: Bloody Orca Slap Champion!Üyelik Tarihi: 05.09.2008
Tecrübe Puanı: 807
|
Cevap: Kaldırım işgaline ortak müdahale
Ben ne zaman tatile gitsem Sivas`a hep bu tur goruntulerle karsilasirim...
Zabita ve polsini bu uygulamasina katiliyor onlari tebrik ediyorum... |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|