31.10.2008, 23:54 | #1 |
Usta Yiğido
HaKaaN Şuan
Son Aktivite: 02.05.2015 02:29
Tecrübe Puanı: 724
|
AZRAİLİ SEVİYORUM...
VE BİR GUN O GUN GELECEK
MİADIN VAKTİN DOLACAK SON NEFESİMİ ALACAK AZRAİLİ SEVİYORUM... CELLATLARIN PADİSAHI RABBİMİN SADIK USAGI DİNLEMEZ AH İLE VAHI AZRAİLİ SEVİYORUM... ZALİMLERİN TEK KABUSU DUYANIN KACAR UYKUSU MÜMİNİN OLMAZ KORKUSU AZRAİLİ SEVİYORUM O MELEGİ SEVİYORUM..... CANIM TENDEN AYIRACAK HASRETİMİ BİTİRECEK SURGUNUMU BİTİRECEK RESULUME GOTURECEK AZRAİLİ SEVİYORUM........ ÖLüMüDe ÖLDüReN RaBBe...SeCDeLeR OLSuN.... |
18.11.2008, 17:07 | #2 |
Usta Yiğido
TracyMcGrady58 Şuan
Son Aktivite: 09.08.2013 18:54
Tecrübe Puanı: 826
|
Islami Siirler, Ilahi ve Ezgiler
40 yasindasin
Rahmetini umarak Günahkar bir dille; Allah azze ve celle Ya rasulallah, Âlemlere rahmet hayatın geçiyor kalbimizden, Kalbimizden seyrediyoruz seni. İşte Bir yaşındasın, Beni sa’d yurdundasın Sana süt anne olmadı kadınlar Bu yüzden dargın bulutlar Bir damla yağmur indirmiyor Kıtlık hüküm sürüyor beni sa’d yurdunda Minicik bir bulut var gökyüzünde Sana aşık… Ayrılmıyor başucundan Ve insanlar yağmur duasında… Hz.halime kucağına alıyor seni Yeryüzünde bir gölgelik…seni güneşten korumak için Oysa minicik bulut gökyüzünde Sana meftun, sana kilitli… Ve dua eden rahibin kucağındasın Dünyalar güzeli gözlerine bakıyor rahip Kıtlığı da unutuyor, yağmuru da, duayı da Ama sen unutmuyorsun Uğruna canlarımız feda o gözlerinle gökyüzüne bakıyorsun O minicik bulut ilişiyor bakışlarına Büyüyor, büyüyor… Sonra nazlı, nazlı yağmur damlaları iniyor buluttan Fakat çoğusu bilmiyor yağmurun geliş sebebini Çoğusu bilmiyor seni… Altı yaşındasın Medine-i münevvere yolundasın Yanında aziz annen ve ümmü eymen Yetimliğini hissediyorsun baba kabristanında Sonra yolda, ebva’da öksüzlük karşılıyor seni Mekke’ye annesiz giriyorsun Abdulmuttalip bir başka seviyor seni Ebu talip bir başka seviyor Ya rasulallah Mekke çocukları annelerine seslenirler miydi senin yanında Onlar anne deyince sen yere mi bakardın Mekke rüzgarları kaç gece gözyaşlarını taşıdı ebva’ya Kaç gece anne diye hıçkırdın Efendim! Senin yerine de anne dedik annemize Senin yerine de baba dedik Yirmi beş yaşındasın Ve bambaşkasın Kimse sana denk değil Şefkat yayıyor kokun Güven veriyor sesin Sen muhammed-ül emin’ sin Otuz üç yaşındasın Dalga dalga rahmet var Otuz beş yaşındasın Hadi gel bekletme yar İniltiler çalıyor kapısını göklerin Hadi gel bekletme yar Sinesi çatlayacak rasul bekleyenlerin… Hadi gel ey yâr! Nurdağına davet var İşte Kırk yaşındasın Hira nur dağındasın Cibril iniyor göklerden Ve nokta nokta her yerden salat, selam yükseliyor Sen kâinatın yüreğinden hasretle kopan ” ah! ” sın Karanlık gecelerimize sabahsın Sen nebiyullahsın Sen habibullahsın Sen rasulullahsın Niye incittilerki seni sultanım Niye işkence yaptılarki sana Ebu talip öldü diye mi bu pervasızca saldırılar Himayesiz kaldın diye mi Kabe’deki ağlayışın geliyor gözümüzün önüne ” amca yokluğunu ne çabuk hissettirdin ” diyişin Haremde namaz kılışın geliyor aklımıza Başına pislikler saçılıyor Başlar feda o mübarek başına Nasipsizler sana bakıp nasıl da gülüyorlar Biri koşuyor mekke sokaklarından sana doğru Biri koşuyor ama sanki yere inmiş arş-ı Âla ” bu koşan kimdir ” diye bir soru dolaşıyor boşlukta Bu koşan kim? Ve cevap veriyor biri: Muhammed’ in kızı fatımatüz-zehra Velilerin anası… Yüzünü gözünü siliyor biricik kızın Sana yeryüzünde en çok benzeyen Gülmesi sen, ağlaması sen ” ağlama kızım ” diyişin geliyor aklımıza Niye çıkardılar ki yurdundan seni Himayesiz kaldın diye mi Onlar bilmiyorlar mıydı seni himaye edeni Seni yetim bulup barındıranı Seni alemlere rahmet kılanı Onlar deli diyorlardı sana, sen susuyordun Mecnun diyorlardı, şair diyorlardı, sen susuyordun “seni bizim elimizden kim kurtaracak” diyorlardı Sen, Sen ” allah! ” diyordun Allah azze ve celle Semayı haşyet kaplıyordu Sen ” allah! ” diyordun Arş-ı Âla titriyordu Bedir’ de ” allah! ” diyordun Üç bin melek iniyordu alaca atlarda Yüz yirmi beş bin sahabi : ” anam babam sana feda olsun ” diyordu Ya rasulallah Medine-i münevvere sokaklarında yürüyordun Neccar oğulları’nın küçük kızları seni görünce Sevinçten ne yapacaklarını bilememişlerdi ” beni seviyor musunuz ” diye sormuştun onlara ” seni çok seviyoruz ya habiballah ” demişlerdi Sen de: ” allah biliyor ki ben de sizi çok seviyorum” demiştin Bu gün yaşayan gençler var Neccar oğulları’nın kızları diğil belki Ama seni onlar da çok seviyor Gözyaşlarından belli ki seni canlarından çok seviyorlar Senden başka kimseleri yok Allah biliyor ki sen onları da çok seviyorsun Altmış üç yaşındasın Refik-i Âla duasındasın Senin için siyah yünden çizgili bir cüppe dokunmuştu Kenarları beyazdı Onu giyerek ashabının yanına çıkmıştın Ve mübarek ellerini dizine vurarak : ” görüyor musunuz ne kadar güzel ” demiştin Meclisinde bulunan biri sana seslenmişti : ” anam babam sana feda olsun ya rasulallah, onu bana ver ” Niye istemişti ki senden sevdiğini bile bile İstendiğinde katiyyen ” hayır ” demediğini bile bile ” peki ” dedin o zata Ve sen yine yamalı, eski cübbeni giydin Dostuna kavuşmana bir hafta kalmıştı Aynı cübbeden yine yine diktiler Ama giyinmek nasip olmadı Haberler uçurmuştun ebu hureyre’ nin diliyle : ” benden sonra öyle kimseler gelecek ki, keşke peygamberi görseydik de ne malımız ne evladımız olsaydı diyecekler ” Ve hz. enes ile paylaşmıştın özlemini ” beni görmedikleri halde bana iman eden kardeşlerimi görmeyi çok isterdim” Sultanım! Ey medine minberinde ” ümmeti, ümmeti ” diye hüznü giyen sevgili Ey mekke mihrabında alemler hesabına ” allah! ” diyen sevgili Bize lütfu ilahi bahşedilen kapına diz çöktük, bey’ at ettik Rabbinden bize ne getirdi isen amenna Duyduk, itaat ettik Ya rasulallah Sen hâlâ kırk yaşındasın Ve hâlâ ümmetinin başındasın.. Dursun Ali Erzincanli
18.11.2008, 17:08 | #3 |
Usta Yiğido
TracyMcGrady58 Şuan
|
-->: Islami Siirler, Ilahi ve Ezgiler
Bugün Kabe dile gelmis
Hele bakin ne güzelmis Hasreti gönlümü delmis Beni Mekke'ye götürün Gönlüm Mekke'yi arzular Andikca gözlerim dolar Bende geleyim Hacilar Beni Mekke'ye götürün Susamisim yana yana Zemzem icsem kana kana Görünce can gelir cana Beni Mekke'ye götürün Gönlüm Mekke'yi arzular Andikca gözlerim dolar Bende geleyim Hacilar Beni Mekke'ye götürün Durdurun giden kervani Vaktidir gitme zamani Cennet gibidir her yani Beni Mekke'ye götürün Gönlüm Mekke'yi arzular Andikca gözlerim dolar Bende geleyim Hacilar Beni Mekke'ye götürün Abdurrahman Önül - Sürgün
18.11.2008, 17:09 | #4 |
Usta Yiğido
TracyMcGrady58 Şuan
|
Öyle bir sevda yakti kül etti
Resul'ün hasreti canima yetti Bitire bitire beni tüketti Bitire bitire beni tüketti Canimin canani ya resulallah Al beni yanina ya Habiballah Bas beni bagrina ya Resulallah Bu canim yoluna Kurbandir senin Al beni yanina ya Resulallah Özledim Resul'ü Medine'dedir Gidemedim ona hayli senedir Medine gülleri tane tanedir Canimin canani ya Resulallah Al beni yanina ya Habiballah Bas beni bagrina ya Resulallah Bu canim yoluna kurbandir senin Al beni yanina ya Resulallah Abdurrahman Önül - Al beni yanina ya rasulallah
18.11.2008, 17:10 | #5 |
Usta Yiğido
TracyMcGrady58 Şuan
|
Özlemeye basladim ben daha ondan ayrilmadan
Doyamadim kokusuna onu tam koklayamadan Dayanir mi dayanir mi buna can dayanir mi Sevgin ile doldu kalbim ondan ayri atar mi Sevgin ile doldu kalbim ondan ayri atar mi Bülbül güle asik oldum kiskanmamak elde mi ki Benim gülüm Muhammed'tir (s.a.v.) ask olmamak elde midir Dayanir mi dayanir mi buna can dayanir mi Sevgin ile doldu kalbim ondan ayri atar mi sevgin ile doldu kalbim ondan ayri atar mi Ebu Bekir, Ömer, Osman, Hazreti Ali kardestir O güzelin kardesligi kiskanmamak eldemidir Dayanir mi dayanir mi buna can dayanir mi Sevgin ile doldu kalbim ondan ayri atar mi Sevgin ile doldu kalbim ondan ayri atar mi Kimin söyledigini bilmiyorum
18.11.2008, 17:12 | #6 |
Usta Yiğido
nihat83 Şuan
Son Aktivite: 09.06.2014 13:49
Tecrübe Puanı: 656
|
--->: Islami Siirler, Ilahi ve Ezgiler
paylasim icin tesekkürler murat kardes, güzel olmus...
18.11.2008, 17:38 | #7 |
Usta Yiğido
TracyMcGrady58 Şuan
|
Yetim kizin basini oksayan mübarek el
Bende yetim bir kizim ne olur bana da gel Yetim kizi kendine evlad sayan MUHAMMED Ben de yetim bir kizim beni yavrun kabul et Gül sevgin yeter bana ey sevgili rasulüm Öyle muhtacim sana ne verirsen kabulüm Yetim kizin basini oksayan mubarek el Ben de yetim bir kizim ne olur bana da gel Ya Rasülallah Kimsesizlerin sahibi Senmissin demisti dedem.Bugün sokakta cocuklar seksek oynarken yine aralarina almadilar beni gitiler cok üzüldüm agladim dedemle babannem teselli etti Ya Rasülallah Uyurken oyuncagima sarilip yatiyorum, bazen teselli ediyor ama cogu zaman agliyorum, benim de annem olsa bana masal ,okur ninni söyler, uyuturdu Benim annem de babam da Sen ol Ya Rasülallah Benim basimi da Sen oksa, beni de Sen sev ,biliyorum geliyorsun basimi oksuyorsun, üstümü örtüyorsun ,cünkü bazi geceler kalktigimda ,biri gelip üstümü örtüyor, benim annem de babam da sensin Ya Rasülallah Sensin Ya Rasülallah Sensin Ya rasülallah Minik Dualar Grubu - Yetim kizi
18.11.2008, 17:55 | #8 |
Usta Yiğido
MeLody58 Şuan
Son Aktivite: 02.06.2015 18:15
Tecrübe Puanı: 861
|
--->: Islami Siirler, Ilahi ve Ezgiler
Allah Razı olsun çok güzel begeni ile okudum
|
20.11.2008, 10:25 | #9 |
Usta Yiğido
HaKaaN Şuan
Son Aktivite: 02.05.2015 02:29
Tecrübe Puanı: 724
|
Seni görmeyen gözü neyleyim
Seni görmeyen gözü neyleyim ..Seni bilmeyen aklı neyleyim..
Seni özlemeyen kalbi neyleyim..Ya Resulallah Selam Aleyk. Aşkından yaşarmayan gözü neyleyim..Yolunda olmayan kalbi neyleyim.. Adın anılınca çoşmayan gönlü neyleyim.. adın anılınca salat ve selam için kıpırdanmayan dudakları neyleyim. Ya Resulallah muhtacız sana..Ya Habiballah hasretiz sana.. Ya Nebiyyullah aşığız sana..Senden uzak asrı neyleyeyim.. İçinde olmadığın mekanı neyleyim.Beni senden uzak kılan makamı neyleyim.. Ya Resulallah bağışla bizi..Sana layık ümmet olamadık ki..Günahlarımız öyle de çok ki.. Huzuruna gelmeye yüzümüz yok..Affet bizi Ya Nebi. Annem hasretine dayanamadı..Bu ayrılık yüreğini dağladı ..Altı ay boyunca gülmedi, ağladı.. Musab bin Umeyr sana benzerdi..Uhud'da bu yüzden şehid edildi.. Aşkından yandı,yandı eridi..Ne güzel sahabelerin vardı senin YA RESUL.. Tüm işkencelere göğsünü gerdi..Cemalini bir kez olsun göreyim dedi. Hasıra sarılıp ateşe verildi.Ne güzel sahabelerin vardı senin YA NEBİ.. |
21.11.2008, 15:21 | #10 |
Usta Yiğido
TracyMcGrady58 Şuan
|
Cevap: Islami Siirler, Ilahi ve Ezgiler
Kabenin örtüsü mis gibi kokar
Dibinden buz gibi zemzemi akar Mekke'nin hasreti yürekler yakar O güzel Mekke'ye götürün beni Mekke'nin hasreti yürekler yakar O güzel Mekke'ye götürün beni Müzdelife orda mina ordadır Gidemedim yine gönül dardadır Sefa Merve orda Arafat orda Güzel Mekke uzak bir diyardadir Sefa Merve orda Arafat orda Güzel Mekke uzak bir diyardadir Sevinir acılar aşk ile coşar Kabe'nin hasreti gönülde taşar özleyen gönüller mekkeye koşar O güzel Mekke'ye götürün beni özleyen gönüller Mekke'ye koşar O güzel Mekke'ye götürün beni Müzdelife orda Mina ordadır Gidemdim yine gönül dardadır Sefa Merve orda Arafat orda Güzel Mekke uzak bir diyardadır Abdurrahman Önül - Güzel Mekke
|
|