|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
22.02.2011, 08:10 | #1 |
Site Habercisi
Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 920
|
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Sivas'ta geçtiğimiz aylarda büyük bir polemik konusu olan Kızılay Sivas Şubesinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Kızılay Genel Merkezi tarafından bir süre önce Ömer Cevit Başkanlığında göreve atanan Kızalay Sİvas Şubesi yönetimi mahkeme kararı ile görevden alınarak yerlerine kayyum atandı. Bir süre önce Eski başkan Ünal Fırat ve yönetimini görevden alan Kızılay Genel Merkezi yeni kayıt yaptırılan üyelerden Ömer Cevit başkanlığında yönetim atamış ve Genel Kurul tarihini de belirsiz olarak ertelemişti. Ancak Kızalay Sivas Şubesi için seçim sürecinin başlatılması ve genel kurul toplantısının ilkinde çoğunluk sağlanamamasının ardından seçimlerin iptal edilerek Kızılay Genel Merkezi tarafından atama yapılmasını usulsüz bulan Kızılay üyeleri konuyu mahkeme taşımıştı. Herkesin merakla beklediği mahkeme sonucu belli oldu. Mahkeme kararına göre Kızılay genel merkezi tarafından atanan yeni yönetim görevden alınarak kayyum ataması yapıldı. Mahkemenin atadığı Beşir Köksal, Yusuf Ziya Terek ve Musa Ünaldan oluşan 3 kişilik kayyum heyetinin bir ay içerisinde Kızılay Sivas Şubesini genel kurula götüreceği öğrenildi. Sivas Hürdoğan. |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
22.02.2011, 09:46 | #2 |
Usta Yiğido
bilgin_58 Şuan
Son Aktivite: 16.06.2019 13:06
Tecrübe Puanı: 673
|
Cevap: Mahkeme yeni yönetimi görevden aldı
En güzeli seçimle gelen yönetim
22.02.2011, 16:26 | #3 |
Usta Yiğido
Reform Şuan
Son Aktivite: 28.12.2012 19:33
Tecrübe Puanı: 599
|
Cevap: Mahkeme yeni yönetimi görevden aldı
Dürüstçe adil şekilde bir seçim olması dileğiyle.
|
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|