|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Grafik Programları Grafik Programları Hakkında Paylaşım |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
30.11.2008, 02:51 | #1 |
Yiğido
dertli58 Şuan
Son Aktivite: 20.01.2012 00:16
Tecrübe Puanı: 598
|
MSN Vista Gorunumlu Son Surum
saygi deger arkadaslar bu vermis oldugum bi program degildir bi kac tane icinde bulunan msn temasidir bu temalar MSN 8.1 surumunu kullanan arkadaslar icindir msn izin vista gibi gorunmesini istiyorsaniz iste buyurun size 4 tane msn vista gorunumlu super bise kendim bunu kullaniyorum cokta memnunum kullanmanizi tavsiye ederim kurulum gayet basittir ilk once DISK C gidin ordan PROGRAM FILE girin icinden MSN MESSENGER acin sonra onun icinden MSGSRES.DLL cikarin bu indirmis oldugunu msn vista MSGSRES.DLL yenisini koyun sonrada msn kapatip tekrar acin
DIKKAT ! msn messenger 8.1 icin gecerledir oburlerinde calismaz GREEN AURORA DOWNLOAD: [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] *BLUE AURORA DOWNLOAD: [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] VISTA BUSINESS DOWNLOAD: [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] *VISTA ULTIMATE DOWNLOAD: [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|