|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Sivas Belediyesi Sivas Belediyesi Hakkında |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 |
Yasaklı
![]() ![]() ![]() ![]() 58MUAMMER58 Şuan
![]() Son Aktivite: 02.01.2016 19:11
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() |
![]() bir belediye başkanını sevmemek ayrı şeydir, hizmetlerini begenmemek yetersiz görmek ayrı şeydir ,sivas tarihinin en başarısız belediye başkanı demek ayrı şeydir, bunu diyebilmek için insanların aklı balik olması gerekir sivasın belediyelik olduğu yıldan itibaren tüm belediye başkanlarının icraatlarını bilmek gerekir, tek tek hepsinin icraatlarını bilip yazıp karşılaştırmak gerekir tezini belgelerle ispat etmek gerekir ,sivası başka şehirlerle kıyaslarken genel iktidarların bu şehirler arasında yaptığı negatif ayrımcılığı görmek gerekir ,hem sivasa düşmanlık yapan diğer şehirlerle kıyaslanmayacak negatif ayrımcılık yapan zihniyeti ihya edeceksiniz sıkıştığınızda ben akpli değilim filan diye dansöz gibi kıvıracaksınız, eee nesiniz peki ? insan gibi soru sordum cevap veren yok ispatlayında özür dileyim ne biliyorsunuzki ne yazacaksınız ?koca şehir topu topu 2 cadde arasına sıkışmış kalmış
|
![]() |
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar 58MUAMMER58'e Teşekkür Ediyor... |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Doğan Ürgüp'ün İcraatları.. | Abdurrahman 58 | Sivas Belediyesi | 24 | 26.03.2014 23:50 |
Doğan Ürgüp'ün Acı Günü | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 3 | 15.07.2012 00:06 |
1,5 yıl geride kaldı verilen sözler de! | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 2 | 11.02.2011 19:19 |
2009 Sivas'ın Yılı Olacak | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 6 | 01.01.2009 23:30 |
Marifetname | MeLody58 | Serbest Kürsü | 34 | 26.12.2008 13:27 |