|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
İslami Konular İslami konular |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
![]() |
#1 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ...Kangallı... Şuan
![]() Son Aktivite: 21.04.2010 12:02
Tecrübe Puanı: 570
![]() |
![]() On iki hizmet görev deyişi
Hakk’tan bize nida geldi Pirim sana haber olsun Şahtan bize name geldi Rehberime haber olsun Hak kuluna eyler nazar Dört kalıptan adem dizer Kalleş gelmiş cemi bozar Gözcü sana haber olsun. Bu yola giden hacılar Kırklar güruh-u naciler Cem kilidi kapıcılar Kapıcıya haber olsun. Mümin yolun yakın ister Münkirlerden sakın ister Delil yanmaz yağın ister Çerağcıya haber olsun. Mümini çekti meydana Münkiri sürdü zindana Tekbir verildi kurbana Kurbancıya haber olsun. Mümini çektiler dara Münkiri sürerler nara Hizmet verildi Selman’a Süpürgeciye haber olsun. Gelin gidelim tarikata Kulak verin marifete Tâlip girmiş hakikate Tarıkçıya haber olsun. Mümini çektiler dara Münkiri sürdüler zindana Hizmet geldi tezâkkâra Tezekkara haber olsun. Bu yola giden hacılar Kırklar güruh-u Naciler Müminler Müslim bacılar Peyik sana haber olsun Yola gider haslar hası Giymiş hakikat libası Doldur ver bir engür tası Sakkacıya haber olsun. Zakirin zikri saz ile Kuran okur avaz ile Mümin müslim niyaz ile Zakir sana haber olsun. Şah Hatayi’m varı geldi Varı geldi varı geçti Sefil bülbül zara düştü İznikçiye haber olsun. Birinci Düvazimam Muhammed Mustafa Ey Şah-ı Merdan Ali’yyel Murtaza sana sığındım. Hatice Fatıma, Hasan Mücteba Hüseyin’i Kerbela sana sığındım. İmam Zeynel İle Muhammed Bakır Cennet Bahçesinde Bülbüller Şakır Cafer’i Sadık’a Erdik Çok Şükür Kazım, Musa, Rıza Sana Sığındım. Muhammed Taki’ye Ver Bir Salavat Ali’yyel Naki’den Umarız İmdat Hasan Al Asker’i Elaman Mürvet Mehdi Sahip Liva Sana Sığındım. On Dört Masumu Pak Güruhu Naci On Yedi Kemerbest derdim İlacı Pirim Hacı Bektaş Serimin Tacı Hünkar’ı Evliya Sana Sığındım. Virdi Derviş Senin Kulun Kurbanın Yarın Arasatta Ulu Divanın Senin Mücrimlere Çoktur İhsanın Pirim Süca Baba Sana Sığındım. İkinci Düvazimam Medet Allah, ya Muhammed, yâ Ali! Bizi dergahından mahrum eyleme Pirim Hünkar Hacı Bektaş-ı Veli Bizi dergâhından mahrum eyleme. Ademi Safiyullah atam hakkı için Muhammed Mustafa Hatem hakkı için Eyyüb’e Verdiğin sitem hakkı için Bizi dergahından mahrum eyleme. Hasan’ın aşkına çekelim zarı Şah Hüseyin dinimizin serveri Âlemin nurusun Cenab-ı bari Bizi dergahından mahrum eyleme. Zeynel’in canına kıldılar ceza Muhammed Bakır’dır sırrı Murtaza İmam Cafer, Kazım, Musa-i Rıza Bizi dergâhından mahrum eyleme. Derviş Muhammed’im Ey Gani Kadir! Taki, Naki, Asker Rehnumanımdır, Muhammed Mehdiye niyazım budur Bizi dergâhından mahrum eyleme. TEVHİD 1 Medet Ey Allah’ım medet Gel dertlere derman eyle Yetiş Yâ Ali Muhammed Gel dertlere derman eyle. Allah Allah, Allah Allah! Allah Allah, Allah Allah! Hasan, Hüseyin aşkına Yardım ederler düşküne İmam Zeynel’in aşkına Gel dertlere derman eyle. İmam Bakır’ın katına Cafer’in ilmi zatına Musa, Rıza hürmetine Gel dertlere derman eyle. Şah Taki’nin hem Naki’nin İmam Hasan-ül Askeri’nin Yargılamak senin şanın Gel dertlere derman eyle. Gelip Hak’tan dilek dile Mehdi sahip zaman gele Dedemoğlu secde kıla Gel dertlere derman eyle. TEVHİD 2 Muhammed’i candan sevki, Ali’ye Selman olasın. Ehlibeyt’e gönül ver ki Ali’ye Selman olasın. Allah Allah, Allah Allah! Allah Allah, Allah Allah! Muhammed’i hazır bil ki Canı Hakk’a nazır bil ki Her gördüğün Hızır bil ki Ali’ye Selman olasın. Muhammed’e gönül kat ki Ceht edip rehbere yet ki Bir gerçekten etek tut ki Ali’ye Selman olasın. Hasan ile girdim ceme Hüseyin sırrını deme Musahipsiz lokma yeme Ali’ye Selman olasın. Zeynel Bakır, Cafer, Kazım Rıza’ya bağlıdır özüm Hatırın kırma şahbazın Ali’ye Selman olasın. Taki’ye, Naki’ye eriş Askeri’de biter her iş Mehdi’nin sırrına karış Ali’ye Selman olasın. Şah Hatayi’m özün ırma Gerçekler gönlünü kırma Her Ademe sırrın verme Ali’ye Selman olasın. TEVHİD 3 Şu aleme nur doğdu / Lâ İlâhe İllâllah Muhammed doğduğu gece / Lâ İlâhe İllâllah Yeşil kandilden nur indi / Lâ İlâhe İllâllah Muhammed doğduğu gece / Lâ İlâhe İllâllah Hak Lâ İlâhe İllâllah İllâllâh Şah İllâllah Lâ İlâhe İllâllah İllâllah Şah İllâllah Sen Ali’msin Güzel Şah Şahım Eyvallah Eyvallah. Huri kızların hepisi / Lâ İlâhe İllâllah Muhammed dinin tapusu / Lâ İlâhe İllâllah Açıldı cennet kapısı / Lâ İlâhe İllâllah Muhammed doğduğu gece / Lâ İlâhe İllâllah Muhammed anadan düştü / Lâ İlâhe İllâllah Kafirlerin aklı şaştı / Lâ İlâhe İllâllah Bin bir putlar yere geçti / Lâ İlâhe İllâllah Muhammed doğduğu gece / Lâ İlâhe İllâllah Huri kızları geldiler / Lâ İlâhe İllâllah Muhammed dinin sordular / Lâ İlâhe İllâllah Nurdan kundağa sardılar / Lâ İlâhe İllâllah Muhammed doğduğu gece / Lâ İlâhe İllâllah Muhammed kalktı oturdu / Lâ İlâhe İllâllah Alemi nura batırdı / Lâ İlâhe İllâllah Yer gök salavat getirdi / Lâ İlâhe İllâllah Muhammed doğduğu gece / Lâ İlâhe İllâllah Şah Hatayi’m ey kardaşlar / Lâ İlâhe İllâllah Güzel olur hep bu işler / Lâ İlâhe İllâllah Secdeye indi hep başlar / Lâ İlâhe İllâllah Muhammed doğduğu gece / Lâ İlâhe İllâllah
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2121
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Allah duazlarınızı kabul eylesin inş...
konu için tşkler..
![]() |
#3 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ...Kangallı... Şuan
![]() Son Aktivite: 21.04.2010 12:02
Tecrübe Puanı: 570
![]() |
![]() Her gönülde bir murâd vardır, Allah ' ım gönlümüzdekilerini bize yaşatmayı nasip eylesin inşallah.
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2121
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() aminn inşallah kardeş..
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |