|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
25.10.2009, 23:48 | #1 |
Usta Yiğido
Dilsad Hatun Şuan
Son Aktivite: 29.10.2010 21:09
Tecrübe Puanı: 1085
|
Ey Sehadetim
EY ŞEHADET:İZZET ŞEREF AR NAMUS SENDEDİR... KANIMIN FIŞKIRMASI GELİŞİNE MÜJDEDİR.... -Dağların kaybettiği yiğide? Kalemim ağıtlar döküyor Sayfalara? Yüreğim ağrıyor Ve gözlerim? Kan damlıyor her hücremden Feryatlar yükseliyor Bir yıldız daha kayıyor gökyüzünden Bu kez dünyam yıkılıyor? Dağlar paylaşıyor benimle hüznü Cihadın beşiği dağlar Ve bulutlar ağlıyor benimle Sağanak sağanak gözyaşı Boşalıyor üzerime? Bir yiğit ayrılıyor dünyadan Ardına bakmadan Kanayan yürekler bırakıyor Ardında Ve yıkılmış gözler Dağları yetim bırakarak Gidiyor Çocukları mazlum, Anaları mahzun bırakarak Takva?yı azık yapak gidiyor Cihada yoldaş olarak Ardına bakmadan gidiyor Ansızın, şehadet konuyor Yüreğine Ve yüzünde güller açıyor Sarsılıyor gidişinle hayallerim Ey şehit! Yüreğim göçüyor Söyle bana Hep arkadan mı hançerlenir Hattab'lar? İhanet silahıyla mı vurulurlar hep? Gözyaşları mı payımıza düşen Sadece Sadece ağlamak mı?
|