|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
31.12.2008, 18:11 | #1 |
Tecrübeli Yiğido
karatasli Şuan
Son Aktivite: 19.05.2009 23:45
Tecrübe Puanı: 601
|
SEN YOKSUN ARTIK
Bahar geldi uyansana artik
Ciplak bir agaca konmus gibisin, Gözlerin yorgun hep elem dolu Yazin ortasinda donmus gibisin. Ne gün gördün dünya elinden Elinde bir resim bakma derinden, Kurtulsan da kahpe hayat kirinden Ölmeden ölüme konmus gibisin. Ve simdi elbisen bir beyaz kefen Bizi böyle yalniz biraktin neden Rüyalarimda bir mezar, bir cicek ve sen, Bir ufak gölgeye sinmis gibisin. Unutmakmi seni yasaran gözlerle Anlatmakmi seni aciz sözlerle Bir haber sal yagmurlu gözlerle Ey denize dökülen irmak dinmis gibisin. Seni anlatir bana meltem rüzgari Seni yazar hep gönül yazari Ve simdi gözümün ahuzari Topraga yagmurla inmis gibisin. Kahrolsun Yatili, kahrolsun Sivas, Yeni bir yilla baslayan bir yas Dostum seni gönderdik topraga kiyas Sessiz bir gemiye binmis gibisin. |
31.12.2008, 18:40 | #2 |
Usta Yiğido
MeLody58 Şuan
Son Aktivite: 02.06.2015 18:15
Tecrübe Puanı: 860
|
Cevap: SEN YOKSUN ARTIK
Sen bilmezsin seni yaşamayı! sevmektende öte! ne zaman gökyüzünde parlayan bi yıldız görsem yada ne zaman sebepsiz yere gülsem; anlıyorum ki sensin hayatımı güzelleştiren.ve sadece bu dünyada olduğun için milyonlarca kez şükrediyorum tanrı' ya.
bazen sadece yaşama sebebim oluyor varlığın.bunları yazarken bile gözlerim dolu dolu oluyor.bu nasıl birşey? nasıl dayanılmaz birşey seni özlemek. çıkıp gidesim geliyor.senin olmadığın her yeri terk etmek seni sadece senin yanında,ellerin ellerimde yaşamak istiyorum. içimdeki bu aşkı nasıl anlatıcağımı bile bilmiyorum.tarifsiz birşey bu. düşünsene; yıllardır,günlerdir ve kaç milyon saniyedir bu hayattasın.yazık! nasıl da seni tanımadan geçmiş onca sene. sanki çok geçmiş kalmış gibiyim birşeylere.sanki peşinden koşuyorum sensiz geçen o günlerin.yanında olmadığım her saniyeye sitem ediyorum.geri sarmak istiyorum dakikaları. gülüşünü özledim. aramızda geçen zamanı ne ben biliyorum ne de sen. yalan yok;umutluyum. ömürse yaşayacağım seninle yaşamak istiyorum.bi yudum suysa içeceğim seninle olsun istiyorum.senin olmak ve nefesini paylaşmak istiyorum. bilmiyorum; bundan daha da öte söz var mı! ..diyorum ya; bi umut.bekliyorum. kimi zaman sana SEVGİLİM dediğim anları hayal ediyorum.ve inan bana; ben herşeyi hayalden öte,gerçeğin en acıtan yerinde yaşıyorum. birşey varsa hayatımı güzelleştirecek olan; o yalnızca sensin. sevildiğini unutma. seni sırf sen olduğun için bile olsa seviyorum. bak bunu iyi dinle: elimi tuttuğun an, bu dünyadaki en mutlu aşık ben olabilirim. ve sadece senin için sebepsiz yere ölebilirim.sadece senin için. YOKLUĞUN CEHENNEMİN ÖBÜR ADIDIR. ÜŞÜYORUM; KAPAMA GÖZLERİNİ.. Alıntıdır... |
31.12.2008, 18:42 | #3 |
Usta Yiğido
MeLody58 Şuan
Son Aktivite: 02.06.2015 18:15
Tecrübe Puanı: 860
|
Yokluğunda; keskin bıçak...
Yağlı urgan boynumda hasret...! Yokluğunda; gamlı rutubet her üstüme çöken...! Her soluk,her nefes Yokluğunda; her eşya puslu...! Gök yağmur öncesi kapalı, ağlamaklı...! Yokluğunda; yıkık gönül kalem...! Umudum kırık, hayatım yitik...! Yokluğunda;aşkın bahtı gölgeli...! Sızılı gönlüm sevda yanığı...! Yokluğunda; çakıl, kum, taş... Geçtiğim yollar,baygın gölge dolu...! Yokluğunda; yeni yükselen ayın sönük ışığı...! Heryerde sereserpe renksiz mehtap...! Yokluğun... Kahroluş...! Yokluğun... Zulüm...! Yokluğun... Damarlarımı parçalamış kurşun ! Yokluğun... Ruhumu cebelleştiren ecel ! Yokluğun... Yokluğun yok oluş yar ! Yokluğun... Ölüm !!! alıntıdır. |
31.12.2008, 20:55 | #4 |
Tecrübeli Yiğido
karatasli Şuan
|
DERDIN MI VAR (Siir)
Neden yine doldunki gözlerim
Silada bekleyen tesellin mi var Aci, izdirap sana yetmezmi Yoksa mutluluga beklentinmi var? Yalnizlik alin yazim acimi bilen varmi Bir insan gülerken söylen aglarmi, Hayret hasret sevdigin tek yarmi Yoksa sevgiden yana bir derdin mi var? Doldun doldun dünyanin derdi sanami Yagmurlar göz yasi geceler anami Bukadar isyan hüzün onami Belli belli ki senin bir sevdigin var. Ö. Karatas |
31.12.2008, 21:22 | #5 |
Yeni Yiğido
sivaslı kız dlk Şuan
Son Aktivite: 07.04.2009 16:38
Tecrübe Puanı: 0
|
ben yanmasam
sen yanmasan biz yanmasak nasıl cıkar karanlıklar aydınlıga......... |
31.12.2008, 21:54 | #6 |
Usta Yiğido
HaKaaN Şuan
Son Aktivite: 02.05.2015 02:29
Tecrübe Puanı: 723
|
karanlık dedigin bu dunya bence
bilmiyosan bıraz kurani incele bu dunyanin ateşi yakmaz bizleri bize derler muhammed-ül emin askerleri |
31.12.2008, 21:57 | #7 |
Usta Yiğido
sandalli Şuan
Son Aktivite: 21.04.2016 19:58
Tecrübe Puanı: 4522
|
Sen yoksun artik gülmüyor yüzüm,
Kisa döndü benim baharim yazim, Döküldü gazelim geldi bak güzüm, Kömür gözlüm benden gittin gideli. Sensiz bir ölüyüm alamam nefes, Icimde yok artik yasama heves, Arkamdan gülüyor bak bana herkes, Kömür gözlüm benden gittin gideli. Bir bahar gününde terkettin beni, Oysa ben nede cok sevmistim seni, O günden giydirmistin beyaz kefeni, Kömür gözlüm benden gittin gideli. Sandalli der Karataslim aglama, Cikarip da aklari kara baglama, Zaten yaraliyim yürek daglama, Kömür gözlüm benden gittin gideli.
01.01.2009, 13:42 | #8 |
Usta Yiğido
sandalli Şuan
Son Aktivite: 21.04.2016 19:58
Tecrübe Puanı: 4522
|
Karlar yagmis arabamiz gitmiyor,
Yollarimiz kapandi mi sevdigim. Kör oldu gözlerim artik görmüyor, Nerdesin söyle bana sevdigim. Sen gidince yazmaz oldu kalemim, Tükendi sözlerim cikmaz kelamim, Küsmüs nazli yarim almaz selamim, Aramiza karli daglar girdi sevdigim. Sandalli costurma sen sazin telini, Koparma dalindan nazik gülünü, Anlatsan sevdiginin tatli dilini, Tatli diller yalan oldu sevdigim.
01.01.2009, 21:41 | #9 |
Tecrübeli Yiğido
karatasli Şuan
|
HAYAL (siir)
Basim iki elim arasinda gözlerim donuk
Masam izmaritten kale atesim sönük Bir gölge gecer sokaktan arkasi dönük Sen sanir kosarim geceler boyunca O birden kaybolur ayak sesimi duyunca Bazen hickirarak aglarim gece beni dinler Bir el dokunur omuzuma genc bir dilek dile der Hemen seni söylerim bakarim yok kimseler Sen sanir kosarim geceler boyunca o birden kaybolur ayak sesimi duyunca Uzaninca tahta kurulu bez yatagima Biri örter üstümü oturur sagima Ve ikimizide tutar bir burkuk aglama Sen sanir kosarim geceler boyunca O birden kaybolur ayak sesimi duyunca Ne olur sabah olmasin gece bana yeter Her sabahla beraber bir umut biter Kapimin önünde bir sevda tüter Bilirim sen yoksun, sen yoksun artik Tozlu bir fotograftasin kaslarin catik. |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|