|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Türkiye'deki Dernekler Türkiye'deki Dernekler |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
14.09.2007, 09:57 | #1 |
Yeni Yiğido
erkansahin Şuan
Son Aktivite: 14.06.2008 00:47
Tecrübe Puanı: 0
|
Karagöl Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği
İstanbul' da bizim köyün derneği kuruldu (Sivas Karagöl Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği), ilk yıllar çok etkinlik yapılıyordu, hatta en son hatırladığım köye gidip meşe palamudu dikmişlerdi. fakat son zamanlarda iyice koptuk birbirimizden.
Farkettim ki kültürel değerler yitirilmeye, insanlar birbirinden kopmaya başladı. Keşke yapabileceğim birşeyler olsaydı ama kimsenin içinden böyle birşey gelmedikten sonra insan çaresiz kalıyor...
01.02.2008, 22:32 | #2 |
Yeni Yiğido
karagollu_genc Şuan
Son Aktivite: 01.02.2008 22:32
|
--->: Karagöl Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği
ben karagolde yasayan bır gencım her sene oraya gıderım ama senın dedıgın kadar wahım bır tablo hıcbır zaman ortaya cıkmadı ben bır karagollu olarak senın bu dedıklerının yanlıs olduguna ınanıyorum bıdahakı sefere yazacagın konuyu yazmak ıcın deılde bılgı vermek ıcın yazarsan sewınırım herkes ustune dusenı yaparsa zaten problem olmaz problemlı gencler hıc olmaz
|
05.05.2008, 11:18 | #3 |
Yeni Yiğido
erkansahin Şuan
Son Aktivite: 14.06.2008 00:47
|
--->: Karagöl Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği
????? ne demek istediğini anlayamadım, beni azarlıyormusun? kim olduğunu bile bilmiyorum, o yüzden cevap da vermiyorum...
|