|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
28.02.2013, 21:47 | #1 |
Yiğido
Sedat Yıldırım Şuan
Son Aktivite: 29.05.2013 16:42
Tecrübe Puanı: 543
|
Canım Annem İçin
CANIM ANNEM İÇİN Alemlerin Efendisi,o da doğdu bir anadan. Anneleri kutsal saymış,bu yeri göğü Yaratan. Bize canından can vermiş,sevipte canan diyerek, Nasıl sana asi olur,bir evlat bunu bilerek. Ödeyemem emeğini,üzerimde hakkın çoktur, Bu Dünya’da senin gibi,fedakar hiç bir kul yoktur. Hasta olsam ağlar idin,Hak’tan yardım umar idin. Beni büyütmekti derdin,bana canım yavrum derdin. Yemez yedirirdin bana,giymez giydirirdin bana. O temiz helal sütünden,içtim Anam kana kana. Geceleri uyumadın,sende benimle ağladın. Oğlum büyüyecek diye,Hakka,’a umutlar bağladın. Bana bakardın sevgiyle,ben büyüdüm emeğinle. Dua ettin sen Allah’a,baktın hep gönül gözüyle. Seni anlatmaya yetmez,kifayetsiz kelimeler. Ömrüm ibadetle geçse,hakkın ödemez ameller. Beni büyütüpte gittin,bu Dünya’ya veda ettin. Beni birtek gerçek kalple,canı gönülden sen sevdin. Layık olmaz isem sana,haram olur cennet bana. Muhammete (S.A.V.)komşuluğu,nasip etsin Mevla’m sana. Rab’bimin Rahmet kolları,sarsın seni sıkı sıkı. Senin ile ben yaşadım,Dünya’da tek büyük aşkı. Ben vefanın anlamını,senin sevginde yaşadım. Senin gerçek değerini,sen öldüğünde anladım. Canım Annem güzel Annem,bende öleceğim madem. Koşup sana geleceğim,bittiğinde benim vadem. Sedat derki bu Dünya’da,Anne gibi yar bulunmaz. Annesini üzen insan,hayatta hiç iflah olmaz. İnsan oğlu al aklını,fırsatın varken başına. Rızasını al Annenin,bunu bırakma yarına… SEDAT YILDIRIM
|