|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
11.01.2010, 18:56 | #1 |
Site Habercisi
Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 926
|
Aralık' ta Çiçek Açtılar!
Camikebir Mahallesi Köseli mevkisinde Tuncay Köse'ye (55) ait bahçedeki badem ağacı çiçek açtı. Bahçesindeki meyve ağacının geçen yıl da yine bu aylarda çiçek açtığını belirten Köse, ''Sabah baktığımda badem ağacının tepesinde çiçek açtığını gördüm. Uzun yıllar önce bahçeye dikilen badem ağacı geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da yine erken çiçek açtı'' diye konuştu. Bugün ilçede havanın ağustos ayındaki gibi sıcak olduğunu anlatan Köse, ''Geçen yıl da meyve ağaçları erken çiçek açtığından dolayı meyve alamamıştık, bu yıl da aynısının olmasından korkuyorum. Bahçemde 150'ye yakın meyve ağacı var ve bakımlarını düzenli olarak yapıyorum'' dedi. Bazı ilçe sakinleri ise son 2 yıldır ilçedeki meyve ağaçlarının erken çiçek açtığını ve ardından gelen soğukla birlikte ağaçlarda meyve olmadığını söyledi. Hakikat Gazetesi |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|