|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
10.11.2009, 14:43 | #1 |
Usta Yiğido
seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2172
|
Günlük Zikirler
1-) Estağfirullah el azim ya malikel mülkil kadim salli ve sellim ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmain. Bi adedi ilmike ve bi adedi ma’lümatike (100)
Anlamı ********* * Ey mülkün yegane sahibi Yüce Rabbim! Bütün günah ve kusurlarım için senden mağfiret diliyorum. Efendimize, al ve ashabına senin ilmin ve malumatın adedince salat ve selam olsun. 2-)SübhanALLAHi velhamdülillahi ve lailahe illALLAHü vALLAHü ekber (100) Anlamı ********* ALLAH’ı tesbih ederim, ALLAH’a hamd ederim, Ondan başka ilah yoktur. ALLAH en büyüktür. 3-) Lailahe illALLAHu vahdehu la şerike leh, lehül mülkü ve lehül hamdü ve hüve ala külli şeyin kadir (100) Anlamı ********* ALLAH’tan baksa ilah yoktur, tektir, şeriki yoktur, mülk onundur. Hamd O’na mahsustur, O’nun her şeye gücü yeter. 4-) SübhanALLAHi ve bihamdihi sübhanALLAHil azim (100) Anlamı ********* * ALLAH’ı hamd ile tesbih ederim, azamet sahibi ALLAH’i tesbih ederim. 5-) Rabbiğ fir verham ve ente hayrürrahimin. (100) Anlamı ********* * ALLAHım mağfiret et, merhamet et, sen merhametlilerin en merhametlisin. 6-) La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin (33) Anlamı ********* * ALLAH’ım senden başka ilah yoktur, seni tesbih ederim, ben zulm edenlerden olum. 7-) Ya Latif (129), Ya Şafi (391), Ya Vedud (21) Anlamı ********* * Ey lütfu bol, ey şifa veren, ey seven ve sevdiren. 8-) La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim (100) Anlamı ********* Ulviyet ve azamet sahibi ALLAH’tan baksa hiçbir güç ve kuvvet kaynağı yoktur. 9-) ALLAHümmerham ümmeti Muhammed (100) Anlamı ********* ALLAHım Muhammed ümmetine merhamet et. 10-) ALLAHümme einni ala zikrike ve şükrike ve hüsni ibadetik (33) Anlamı ********* ALLAHım seni zikretemede, sana şükretmede ve sana en iyi ibadeti yapmada bana yerdım et.
|