|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Dini sohbet Dini sohbetlerinizi burada yapabilirsiniz |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
09.06.2008, 14:10 | #1 |
Usta Yiğido
seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2174
|
Bugün Ne Yaptın
Bugün Ne Yaptın
Bugün kul hakkına, hatta hayvan hakkına dikkat ettin mi? Kapında aç kalan kedi köpekten mes'ul olduğunu hiç düşündün mü? Bugün hidayete muhtaç insanlara, dilinle, halinle ve kalbinle ne kadar yardım edebildin? Onlara emr-i bi'l ma'ruf ve nehyi ani'l münker'de bulunup hidayetleri için dua ettin mi? Onlara halinle de bir "Müslüman kimliği" sergileyebildin mi? Bugün annenin babanın, akrabalarının halini hatırını sorup gönüllerini şad ettin mi? Eğer onlar ahrete intikal etmiş iseler, ruhları için bir Fatiha okuyup onları hayırla yad ettin mi? Onların eski dostlarına karşı ne kadar vefakar davrandın? Bugün tanıdığın tanımadığın herkese Allah c.c. için selam verdin mi? Tebessümü sadaka bilip mütebessim bir çehre ile dolaştın mı? Bugün hiç dost kazanabildin mi? Kaç dostunla dostluğunu tazeledin? Bugün yoldan, insanlara eza verecek bir şeyi kaldırdın mı? Bugün aile yuvanı gönül gözüyle seyredip, oranın cennet bahçesi olduğu idraki ile dışarının menfi tesirlerinden kendini koruyabildin mi?
10.06.2008, 15:59 | #2 |
Usta Yiğido
Kaptan-58 Şuan
Son Aktivite: 06.08.2013 11:28
Space pacman Champion!Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 1015
|
--->: Bugün Ne Yaptın
ne zaman Allah rızası için işler yapmaya kalkışsak şeytan bizim aklımızı alıyor.. Allah'ım biliyoruz bugünde senin için gerekli şeyleri yapamadık... ne olur bizleri affeyle yarabbi.. sadece sana sığınır yanlız senden af dileniriz....
|
|