|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
30.03.2008, 14:43 | #1 |
Usta Yiğido
Sabiha Serin Şuan
Son Aktivite: 21.05.2014 19:16
Tecrübe Puanı: 815
|
KASIMPAŞASPOR YETKİLİLERİNİ KINIYORUM
SİVASSPOR TARAFTARLARIMIZA SADECE 1000 KİŞİLİK YERİ LAYIK GÖREN KASIMPAŞASPOR YETKİLİLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM....
HERŞEYE RAĞMEN GALİBİYET YİNE SİVASSPORUMUZUN OLACAK İNŞALLAH... Şu anda İstanbul'da Kasımpaşa_Sivasspor maçını izlemek için Recep Tayyip Erdoğan stadına maç izlemek için giden futbolsever ve Sivas'lı hemşerilerimizin stada giremediğini ve bilet aldıkları halde sıtada alınmayıp kimlik kontrolü yapılma mantığını anlamak mümkün değildir. Dokuz bin kişilik stadda Sivasspor taraftarlarına sadece bin kişilik yer layık görülmüştür. Sivasspor'a ve taraftarına yapılan bu hareketi bir bayan Sivassporlu taraftar olarak Kasımpaşaspor yetkililerini şiddetle kınıyorum.Koskoca İstanbul'da Sivas'lı taraftarlarımızın sayısı bellidir.1000 kişilik biletin Sivas'lı taraftarlara yetersiz olacağıda bellidir.O zaman bunda bir kasıt vardır.Beşiktaş maçı öncesi bu maç ve alacağımız puanlar çok önemli idi.Şu anda daha maç başlamadan futbolcularımız,yöneticilerimi z ve taraftarlarımız gergin durumdalar.Neden böyle olsaydı. Böyle saçmalık olamaz.KASIMPAŞASPOR YÖNETİMİNİN ALT YAPISI NIN YETERSİZLİĞİ ANLAŞILMIŞTIR. KASIMPAŞASPOR YETKİLİLERİNİ KINIYORUM.Böyle ev sahibi olunmaz.Gelsinler Sivas'a evsahibilik nasıl olur öğrensinler.Ben Maçın başlamasını heyecanla beklemekteyim. İnşallah Kasımpaşa nın Sivas'a yaptığı bu yanlış ve saçma tutum maçın sonunda Sivasspor'un galibiyeti ile yüzlerini kızartacaktır.Şu an buna dua ediyorum. Haydi aslanlarım, haydi yiğidolarımız el açtım daha maç başlamadan size dua ediyorum.Kasımpaşa ne yaparsa yapsın,Sivas'lı taraftarlarımız azda olsa onların sekiz bin kişisine bedeldir.Şampiyonluğa adım adım yaklaşan Sivasspor bu hafta da herşeye rağmen hepimizi Kasımpaşa-Sivasspor galibiyeti ile sevindirecektir .Bütün Türkiye yine Sivasspor'u alkışlıyacaktır inşallah.Dileğim ve temennim budur.HAYDİ SİVASSPOR GÖREYİM SENİ....BAŞARILAR DİLİYORUM.. SİVAS SPOR İÇİN SLOGANLAR CUMHURİYET KENTİ COŞACAK BUGÜN YİĞİDO GOLLERİ ATACAK BUGÜN GALİBİYET BİZİM OLACAK BUGÜN DÖRT EYLÜL STADI GÜLECEK BUGÜN ANAMIZ ABLAMIZ SİZ HOŞGELDİNİZ STADYUMA PEMBE GÜLLER SERDİNİZ HEPİMİZE BUGÜN MORAL VERDİNİZ BEKLERİZ HAFTAYA YİNE GELİNİZ VURUN DAVULLARA YER GÖK İNLESİN SİVAS’IN SESİNİ DÜNYA DİNLESİN HAYDİ, SİVAS SPOR GOLLERİN GELSİN ÜLKEMİZ HEP SENİ ÇOK TAKDİR ETSİN BUGÜN DÜĞÜN BAYRAM OLACAK BİZE ŞAMPİYONLUK BİZİM VERMEYİZ SİZE İŞTE YUMRUK OLDUK GELDİK DİZ DİZE SİVASSPOR KRAL GELMESİN GÖZE YAŞA BÜLENT HOCA İYİ Kİ VARSIN YİĞİDO GOL ATSIN GÖNLÜMÜ SARSIN DALGA DALGA RAKİPLERİ SARARSIN YAŞA BÜLENT HOCA İYİ Kİ VARSIN KIRMIZI BEYAZDIR RENGİMİZ BİZİM ÜÇ YILDIZ BAYRAKTIR ŞANIMIZ BİZİM BUGÜN GÜLECEKTİR YÜZÜMÜZ BİZİM ALKIŞLASIN SENİ BÜTÜN TÜRKİYE SABİHA SERİN Araştırmacı Yazar Şair SİVAS sabiha_serin@mynet.com SİVASSPOR MARŞI HAYDİ SIVASLILAR YER GÖK İNLESİN YİĞİDO SESİYLE STAD ÇINLASIN SIVASIN MARŞINI DÜNYA DİNLESİN HAYDİ SIVASLILAR ELLER HAVAYA BİRLİKTE KOŞALIM ŞAMPİYONLUĞA BİNLERCE SIVASLI TEK YÜREK BUGÜN YİĞİDO SAHADA DÜĞÜN VAR BU GÜN HAKKINDIR YİĞİDOM,HAKKINDIR ÖĞÜN HAYDI SIVASLILAR ELLER HAVAYA BİRLİKTE KOŞALIM ŞAMPİYONLUĞA KİM GELİRSE GELSİN YENİLMEYİZ BİZ ÜÇ BÜYÜK BEŞ BÜYÜK EZER GEÇERİZ BÜLENT HOCAMIZDAN ALIRIZ FEYİZ HAYDİ SIVASLILAR ELLER HAVAYA BİRLİKTE KOŞALIM ŞAMPİYONLUĞA KIRMIZI,BEYAZDIR RENGİMİZ BİZİM VARMI Kİ FUTBOLDA DENGİMİZ BİZİM ŞAMPİYONLUK İÇİN CENGİMİZ BİZİM HAYDI SIVASLILAR ELLER HAVAYA BİRLİKTE KOŞALIM ŞAMPİYONLUĞA YİĞİDOM GOLLERİN PEŞ,PEŞE GELSİN SENİ SEVENLERİN YÜZLERİ GÜLSÜN SIVAS SPORUMUZ ŞAMPİYON OLSUN HAYDI SIVASLILAR ELLER HAVAYA BİRLİKTE KOŞALIM ŞAMPİYONLUĞA YAŞASIN SİVASSPOR DAVULLAR VURSUN TÜM TAKIMLAR SANA SELAMA DURSUN YİĞİDOLAR KİMMİŞ TÜM DÜNYA GÖRSUN HAYDI SIVASLILAR ELLER HAVAYA BİRLİKTE KOŞALIM ŞAMPİYONLUĞA SEVİNCİMİZ SENSİN,GURURUMUZ SEN GÖNÜLLER SULTANI,ŞAMPİYONSUN SEN KUPAYLA TUR ATIP,GÜLECEKSİN SEN HAYDI SIVASLILAR ELLER HAVAYA BİRLİKTE KOŞALIM ŞAMPİYONLUĞA SABİHA SERİN Araştırmacı Yazar Şair SİVAS sabiha_serin@mynet.com Konu Sabiha Serin tarafından (30.03.2008 Saat 14:49 ) değiştirilmiştir.. |
30.03.2008, 14:48 | #2 |
Usta Yiğido
Abdurrahman 58 Şuan
Son Aktivite: 17.06.2016 18:24
Tecrübe Puanı: 1097
|
-->: KASIMPAŞASPOR YETKİLİKLERİNİ KINIYORUM
çok çirkince bir hareket bu inşallah kavga çıkmaz yoksa sivaslılar kasımpaşanın altını üstüne getirirler
30.03.2008, 15:09 | #3 |
Usta Yiğido
Sabiha Serin Şuan
Son Aktivite: 21.05.2014 19:16
Tecrübe Puanı: 815
|
-->: KASIMPAŞASPOR YETKİLİLERİNİ KINIYORUM
SİVAS'IMIZA KAVGA YAKIŞMAZ ONLARA VERECEĞİMİZ EN BÜYÜK CEVAP ÖNÜMÜZDEKİ DAKİKALARDA ATACAĞIMIZ GOLLER OLACAK.
GÖRECEKSİNİZ BU MAÇ YİNE BİZİM YİNE SİVASSPORUN OLACAAAKKKK..... |
30.03.2008, 16:05 | #4 |
Usta Yiğido
FatihCan Şuan
Son Aktivite: 03.07.2009 15:15
Tecrübe Puanı: 761
|
--->: KASIMPAŞASPOR YETKİLİLERİNİ KINIYORUM
Evet çok güzel bir konuya değinmişsiniz. Madem böyle birşey yapacaktınız biletlerti neden sattınız sivaslılara...
Birde utanmadan para için olimpiyata almadık diye web sitelerinde açıklama yapmışlar 1 liralık biletleri 20 ytl satıyorlar sonrada maça almıyorlar bu resmen sahtekarlık. Beyler bu akşamn stadyum programını mail yağmuruna tutalım.
30.03.2008, 16:08 | #5 |
Usta Yiğido
Abdurrahman 58 Şuan
Son Aktivite: 17.06.2016 18:24
Tecrübe Puanı: 1097
|
-->: KASIMPAŞASPOR YETKİLİLERİNİ KINIYORUM
bencede stadyuma çok fazla sayıda mail atmamız gerekir
adres:stadyum@trt.net
|