|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Şiirler Burada yazmış olduğunuz şiirleri yazabilirsiniz. |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
30.12.2007, 23:07 | #1 |
Usta Yiğido
leblebi82 Şuan
Son Aktivite: 27.02.2013 23:42
Tecrübe Puanı: 797
|
Benden Şiirler
AĞLAYAN Herkeslerden habersiz Her damlası tertemiz Hıçkırırken nefessiz İşte benim ağlayan Hoyrat esen rüzgarda Sicim gibi yağmurda Görünmeyen kuytuda İşte benim ağlayan İstasyonda beklerken Gurbetlere giderken Vakitleri sayarken İşte benim ağlayan Bir mutluluk resminde Bir kavuşma gününde En mutlu bir düğünde İşte benim ağlayan Hastanede savrulup Kabristanda kahrolup Anılarla avunup İşte benim ağlayan Devletime dinime Tarihime dilime Bayrağıma ülküme İşte benim ağlayan Talha Gönülalan - 20 Kasım 2007 - Tokat -------------------------------------------------------- ÖZLEDİĞİM Hasta imiş uzaklarda Ben burdayım aklım orda Bir fırsatını bulup da Gidebilsem, gidebilsem Şimdi n'apıyor acaba Bilmiyorum ne durumda Düzeldiğini duyup da Gülebilsem, gülebilsem Güzel günler çok yakında Güleceğiz ilkbaharda Kavuşup da en sonunda Görebilsem, görebilsem Bir ilkbahar sabahında Göz bebeğine bakıp da Gül yüzüne doya doya Durabilsem, Durabilsem Talha Gönülalan - Tokat'ta 21 Kasım 2007'de bitti. -------------------------------------------------------- İÇİMDEKİ GURBET Çok şehirler gördüm Çok gurbetler yaşadım Bir kalem bir defter oldu En iyi arkadaşlarım Yazdım içimdeki gurbeti Sığmadı defterlere Beklediğim vuslat güneşi Doğmadı gecelere Çevremdeki herşey sanki yalan Duvardaki saat bile yalancı Dibe vurmuşum anlaşılan Aynada gördüğüm suret yabancı Allahım ümitliyim yine de Beklediğim gelecekten Rüyamda gördüğüm güne Kavuşacağım bir gün gerçekten Talha GÖNÜLALAN - 21 Kasım 2007 - Tokat - ------------------------------------------------------- YALNIZLIK Toz pembeydi dünya bir zamanlar Karanlıklar görünmüyordu ümit limanımdan Ve birden karardı bütün ışıklar Bir sabah güneşi göremez oldum Göçmen kuşlar da gelmiyor artık Rüzgarlar şarkı söylemiyor bu bahar Sınırları zorluyor şimdi yalnızlık Günleri geceleri bilemez oldum Duvarlar karanlığın dostu, benim düşmanım Geceleri çatıyor kaşlarını pencereler Bütün kırdığım kalpler için şimdi çok pişmanım Bitmedi gözyaşlarım , gülemez oldum Talha Gönülalan - Aralık 2007- Sivas
30.12.2007, 23:49 | #2 |
Yiğido
58divrigi Şuan
Son Aktivite: 24.05.2008 08:39
Tecrübe Puanı: 630
|
--->: Benden Şiirler
Yüreğinize sağlık gerçekten çok güzel dile getirmişsiniz duygularınızı
Düşlerim Ağlıyor Gün bitiyor, ışık kalmıyor odamda Duvarlar ağlıyor gecenin tam ortasında Tenim seni zikrediyor senden yana Ruhumun gazabını seyrediyorum kapı ardında Anladım, bir düş ölüyor uzaklarda... Bir mum ışığına yağıyor düşlerim Satır aralarında gizli hüzünlerim Ne zaman sussam geceye ağlar gözlerim Darağacına asılı kalır senli sözlerim Anladım, sürgündeki yine benim bedenim... Yedi iklim kanamakta penceremde Seni düşünsem bir yara açılır tenimde Yalnız yıldızlar öksüz kalır içimde Yas çiçekleri inler kırık tebessümde Anladım, bir hiçim ben sensiz saatlerde... Ruhum tutuştu ateşimin közünden Ağlıyorum çaresizce kimseler görmeden Bilmem ki nasıldım ben sen aklıma düşmeden Güz dudaklarım baharına değmeden Anladım, unutamam ben sen düşümden gitmeden... Artık gölgeler hasreti saklamıyor Ben karanlıkta Alıntı.... |
31.12.2007, 01:59 | #3 |
Yiğido
YiGiDo_58_06_nl Şuan
Son Aktivite: 24.08.2010 20:53
Tecrübe Puanı: 678
|
-->: Benden Şiirler
GULLERIN AGLADIGI SAAT
Güllerin agladigi bir saat vardir hani Büyür o saatte yalnizligi bahçelerin Düser korkusu kalbe yaklasan gecelerin Bir dev uzatir gökten o çirkin ellerini Güllerin agladigi bir saat vardir hani Her sey o saatlerde merhametsiz ve soguk Gitgide uzaklasir batan günesle sesin Bir bakarim ki benden en uzak çizgidesin Baslar geceye dogru upuzun bir yolculuk Her sey o saatlerde merhametsiz ve soguk Yüzünü hatirlatir gökyüzünde ne varsa Gözlerin bu saatte kopkoyu elemlidir Dudaklarin kimbilir simdi nasil nemlidir Ellerin öyle yanar ufuk nasil yanarsa Yüzünü hatirlatir gökyüzünde ne varsa Bir çingirak sesidir uzaklarda kaybolan Umulmadik bir anda bitiverir sarkilar Kapanir yüzümüze o mermer kapilar Özlemler ates simdi anilar duman duman Bir çingirak sesidir uzaklarda kaybolan Ak köpükler kararir deniz görünmez olur Çagirir yasamaya bizi tek-tük isiklar Böylece üstümüze çöker de karanliklar Camlar, bir bir kapanir, odalar, evler uyur Ak köpükler kararir deniz görünmez olur Güllerin agladigi bir saat vardir hani Civil civil bahçelerden el-ayak çekilir Yapraklar düsünceli, dallar hüzün kesilir Her aksam uzaklara alir götürür seni Güllerin agladigi bir saat vardir hani. |
31.12.2007, 03:42 | #4 |
Yiğido
SivasAhmet Şuan
Son Aktivite: 01.12.2010 14:41
Tecrübe Puanı: 710
|
Bu güzel şiir paylaşımınız için teşekkür ederim, severek okudum.
Yalnızlık şiiri ise bir başka güzel. |
31.12.2007, 11:52 | #5 |
Usta Yiğido
leblebi82 Şuan
|
Sağolun , teşekkürler. Bundan böyle bu bölüme ekleyeceğim şiirleri.
31.12.2007, 12:08 | #6 |
Usta Yiğido
Abdurrahman 58 Şuan
Son Aktivite: 17.06.2016 18:24
Tecrübe Puanı: 1097
|
-->: Benden Şiirler
ŞİİRLER TAVATİR ZORLU+++++++++++++++++++++++++
31.12.2007, 12:59 | #7 |
Tecrübeli Yiğido
recosan58 Şuan
Son Aktivite: 05.09.2011 19:13
Tecrübe Puanı: 652
|
Sevgilim güvenme güzelliğine,
Senin de saçların tarumar olur. Aldanma talihin pembe rengine, Hayatın uzun bir intizar olur. Sevgilim her insan doğarken ağlar, Çiçeklerle açar, sularla çağlar, Rehgüzârı olur bahçeler, bağlar, Nihayet isimsiz bir mezar olur. Sevgilim baksana bir yanda gülen, Bir yanda gözünün yaşını silen, Kimi benim gibi erir derinden, Kimi senin gibi bahtiyar olur! Sevgilim senin de geçer zamanın, Ne şöhretin kalır, ne hüsn-ü ânın, Böyledir kanunu kahpe dünyanın, Dört mevsim içinde bir bahar olur. alıntı |
31.12.2007, 13:40 | #8 |
Tecrübeli Yiğido
serkanka58 Şuan
Tecrübe Puanı: 661
|
gerçekten hoş bir şiir bunu bizle paylaştığın için sağol
|
31.12.2007, 22:21 | #9 |
Usta Yiğido
leblebi82 Şuan
|
Dün yazdığım son şiirimi de bu bölüme ekliyorum.
YAVUZ BÜLENT BAKİLER Türkçemize hizmette Geleceğe himmette Unutulmaz elbette Baki kalır Bakiler Söz konusu vatansa Ay-yıldızlı bayraksa Bu mübarek topraksa Cesur olur Bakiler Ayrılmayıp davadan Bu vefasız dünyadan Gidenlerin ardından Ağlar durur Bakiler Doğuştan olmuş şair Sevmiş bir Sultan Şehir Halk için yazar şiir Dua alır Bakiler Zalime sert Bakiler Her zaman mert Bakiler Korkmaz levent Bakiler Yavuz Bülent Bakiler 30 ARALIK 2007 - SİVAS - TALHA GÖNÜLALAN
07.01.2008, 00:20 | #10 |
Yiğido
sivaslifani Şuan
Son Aktivite: 03.10.2008 13:34
Tecrübe Puanı: 629
|
Özellikle Yavuz Bülent Bakiler'e yazdığınız şiri çok beğendim.
Paylaşım için teşekkürler.
|
|