|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Serbest Dini Konular Güncel ve Özgün yazılar, Makaleler buraya |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
25.09.2008, 17:47 | #1 |
Usta Yiğido
gul-i_ahmer Şuan
Son Aktivite: 27.08.2010 16:43
Tecrübe Puanı: 663
|
GÜL BACILARIMA HİTABEN..
Gözlerini ihtiyat perdelerinin özgürlüğüne kapamış zihniyetler, Yanmış kandınızla hicabımın bakışlarıyla savaşıyorsunuz Kıyamet sahrasına şahid olan gözyaşlarımı şahid gönderiyorum Gülleri lalezarları yeşerttim ben her bir damlamla “LA HAVLE” kılıcını vuruyorum şaha kalkmışların pususuna!!!!!!!! Bana yasak gözlernizle bakmayın canını ateşe doğru Çekip götürenler, bakıştan kopup geniş dünyanın pençesine tutunurken Bana nuru ala nur olan örtüme dem vuruyorsunuz. Çekin şimdi gözlerinizin bağlarını benim örtümden. Rabbime yakarmaktan ellerimi kabeye açmaktan başka azmim yok benim. Beytul ahzanın habibine, hicazın hacerine, Haticenin mihverine , Asiyenin taş altındaki sabrına gitmem için Beni her şeyden koruyan hicabımla gitmeliyim, uzuvlarımın hicabıyla, dilimin hicabıyla, gözümün hicabıyla arafatın eteklerine yol almalıyım. Niyazımı kalemimden habersiz Rabbime döküyorum. Nuhun çölde gemi yaparken mihrabı gemisine “kurak çöldede gemimi yapılır” diye alay edildi…. Şimdi ise hicabımla gezdiğim heryer dolunay misali bana ayan Hicabımı çapıt görenlere ise kurak çölde gemi misali onlara nalan Ezam ve cefam mahrum nefsimedir sadece “ Allahın emriyledir” sizin lakırtı sözlerinizin yola gelmez cilvesiyle değil. AY SUDA TİTRER, ÇAKALSA HER FIRSATTA KAÇAR, HİCABIMIZ PAK DERGAHSA EĞER BU DAVA ALLAHIN AÇIK AYETİDİR..DARLIK VE GENİŞLİKTE HAKKIN CANLARA UYGUN VERDİĞİ HİCABI GÜL BACILARIMIN GÜL KOKAN SİNELERİNE YETER… ALINTIDIR... |
25.09.2008, 17:52 | #2 |
Usta Yiğido
seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2172
|
--->: GÜL BACILARIMA HİTABEN..
Allah'u Azimmü-ş ŞaN Razı Olsun İNŞAALLAH ..
|